Skiepai

Skiepai

Man veterinare isaiskino, kad pries suns skiepus reik sumaitinti vaistuku nuo kirmeliu. Po kiek laiko nuo vaistu suserimo galima skiepyti?

Po 2 savaiciu atrodo.

Teisingai TaipTaipTaip

Ir tuos vaistukus profilaktiškai kas tris mėnesius gerai būtų duoti Taip

O man veterinaras sakė kad galima sušerti likutį dozės ir prieš savaitę iki skiepų, nieko baisaus.

O ish kur pas Tave tas likutisMirkt? Nedadavei praeita karta?

Puse pats sukramteJuokiasiJuokiasiJuokiasi

VeeeVeeeVeeeVeee

Daviau, bet liepė per du kartus
Liežuvis

O ką, ir aš noriu buti sveikasLaimingasLaimingasLaimingas

Tai uzh poros savaiciu skiepytisMirkt? Nepamirshk knygutes!Cha chaCha cha

Mes tai si savaitgali skiepysimesLabas

Baisiai byjau skiepųBaisuBaisuBaisu, nu bet reik… Pasiutligė būtų baisiauKandaKandaKanda

Ash myslijau Tu cia del parodu…NekaltasNekaltas
Cha cha

Kokios jau ten man, senam , nuplikusiam ,pleiskanotam , parodosŽliumbiaŽliumbiaŽliumbia

O tai jei daviau šuniui tų vaistų prieš du mėnesius profilaktiškai, o skiepysiu dar po dviejų savaičių? Tai vėl sušret, ar nebereikia?

NebutinaiNe
Man irgi shunys skiepit reikiaLiūdnas Vaistu tai daviau, bet dabar reikia piniguchiu sukrapshtytiŽliumbia Nes trims jau skiepai baigiasiŽliumbia

A po kiek Vilniuj skiepai?
Mus nuo pasiutligės paskiepijo tai nulupo 35 litovcusŽliumbia

Oficialiai pasiutligės vakcinacija( darbas) kainuoja 1 Lt, plius vakcinos ir papildomų priemonių kaina. Vakcinos dozė kainuoja irgi apie 1 lt, o papildomos priemonės- švirkštas-20 cnt, vata su spiritu Mirkt-irgi apie 20 cnt. Taigi gaunasi apie 3 lt. Bet prieš vakcinaciją gyvūną reikia kliniškai apžiūrėti- tai turėtu kainuoti apie 5lt… Labas