Skerdziam treninginius!
qr forsai ishskersiu ash jus nx!
pritariu, nekenciu ju, kaimieciai. Kuo daugiau isskerst tuo geriau.
Treningai skirti sportavimui, o ne vaikščiojimui į kavines ar klubus.
Tai žmogaus asmeninis reikalas, tačiau pabrėžia jo kultūros ir išprusimo laipsnį.
Na seip Vilniuje ju kaip ir nera, bent jau nepastebejau…
Gerai paieskojus rastum
forsai nieko labai gero,bet eina nx tie pankai,dejau ant banglu ir ant panku!labai abejoju,kad tu forsa iskirstum,kai gautum ****y tai atsoktu fantazija…p.s:pankai duhai
aishku i klubus ir barus eiti su treningais yra gaidys, bet **** kai banglai ateina i klubus ar barus negaliu pakesti dar labiau, buna pamatai grandines ir kelnes ‘ish parasiutu skyriaus’ tai taip ir norisi supyzdinti… o siaip jai zmogus vaiksto kieme ar iki parduotuves su treningais tai yra pochui… ash pvz treningus nusiemu tik tada kai varau i bara ar i kluba…
tiesa dabar paziurejau dar i tave Pankusa, tu zinok geriau manes su draugais nesusitiktum, nes **** nuskustume ta dalyka kuris yra ant tavo galvos, nes to nepavadinsi plaukais…
Na kuris ten pries treningus?Tai gal i KAuna atvaziuotum pasirodyt koks tu kietas?Nekenciu panku,metalistu ir banglu ten visokiu,aisku nebutinai nemegt tu visokiu neformalu ir i klubus su treningais eit.
Pankai gaidziai, bent jau ju sukuosenos man su gaidziais asocijuojasi, o dar kai auskaru i nosi prisikisa tai isvis tragiskai atrodo
, mano nuomune jei eit i koki kulturinga kabaka ir rinktis treningus ar gaidiska sukuosena ir grandines, auskarus nosyje, tai as pasirinkciau treningus
darosi linksmiau… uzpizdavosim pankus
ten gerai pasake kazkas kad jai pankas i Kauna atvaziuotu tai klinikose labai greit atsidurtu… Kaunas ishsigimeliu nepriima…
Tai ka dabar skerdzem ??? ne treningus o gaidziu skeuteres!!! ****a jums duchai (banglai ir kiti gaidzei) ****a…
Ar nepavargsi beskersdama. O siaip tai geriau tavi nesutikciau bo rimtai plikai nuskusta gali namo grist
tau pankas-kaimietis reik skeutere nuskust kad taip savo isprusimo visai lietuvelei neprimetinetum. nekenciu gariuniniu treningu:sx. Bet paskutiniu metu dazneusei vaixtau su treningais(ne is gariunu), bbd. patogu axujenai, vasara dabar tuo labeu. o i kluba tai tik su treningais, gi judet eini, one kampe kur sedet. na cia zinoma priklauso ir nuo vakarienes:ka valgai ir ka po to rookai
westside
zmones gal prisiminkit pirmine treningu paskirti-jie skirti sportavimui, jie nesiojami sporto salese
nu ir kas kad ju tokia pirmine paskirtis? daug dalyku tinka ir ne pagal paskirti… nauju modeliu treningai tikrai labai gerai atrodo, negeda vaikscioti zmoniu tarpe…
Galetum parasyt ta urlagano aprasyma
thats for shure man
nzn man forsai irgi nepatinka o priesh pankus neturiu nieko priesh… jie zmones us savo gyvenimo stilium ir jo filosofija manau kiekveinas turi teise gyventi taip kaip jam patinka!!