skelbimas

skelbimas

autogidas.lt/skelbimai/nissan-100-nx-coupe-1991-011924 4781. htmlir dar yra dalyse skelbimas su ta pacia foto. ir nebe pirma karta tokie fyntai vyksta

Sita foto jau buvo Blogai

su logotipu kampe nebuvo

kazkas foto pasiskolino Cha cha

Bet tai skelbimas tai bbd… parduodu … spalva balta… foto bbz kieno… skelbimas su klaidom… ir idomu kodel taip pigiai juk tai pati geriausia sportine masina pasaulyje… manau bent jau tukstanti turetu kainuot, ka dir su blogu motoru Juokiasi Juokiasi Juokiasi

baisulys, ne masina Angelas

Ir kas jame blogai?

kazkas tyciojaS?

lieciant dizaina, mano akimis Blogai, bet cia kiekvieno asmenine nuomone, nes skoniai skirtingi Laimingas

tai ten tik motora parduod

kazkokie lievi tie SR20De varikliai. visu indeklai prasisuka, kas cia per gamyklinis brokas Juokiasi Vau! pas mane tas pats buvo…

pas mane 2jose masinose ir nei vienas dar neprasisuko. o tepalus keist bandei? ar tik drozt bandei? neteko girdet kad dar kam prasisukinetu is vazinejanciu tokiais, kaip pvz bunny paturbintam (per4m klube projektas) tapati galima psakyt ir apie sr20det, kai visokie street raceriai nudrozia ir parduoda leistgyvi gamyklinis brokas nebent tik tarpines gali buti (tarp vairo ir sedynes)

nu jei priziuri gerai, tai neprasuksi taip lengvai ju.

nepykit, bet baisesniu nedaug yra Baisusir nepazystu neivieno zmogeno kuriam nors truputi patiktu Ne

as mates keleta, kam patinka - situ kak-musiu gerbejai renkasi ant rimi stogo, kaip ir rimti dielcai, ir fotkina tuos mazvaikius toks senas 3,14-dafilas. cia gal rokapimpis?

blogi, bet kad kiek girdziu visu indeklai prasukti. kazkada kai turejau sunny gti, skaitydavau foruma nissanklubo, tai niekam variklis neiseidavo saibom kitaip nei del indeklu. jo, tepalai savaime aisku, pas mane visad bun geri, dabar pvz mobil1 0w40 sintetika. bet kai pamenu sr20det s14 kebulais keicia variklio tepala kas 5000 km kad indeklai neprasisuktu, tai nx tada tokie varikliai. su saabu vazineju, vel gi pasiskaitau kaip kas ir kodel, apie prasuktus indeklus neteko girdet dar is nieko. DI, turba, da kazkas, tik ne indeklai.

erezija. tie postai akmens amziaus, kai zmones nezinojo kas yra manulas, kaip atrodo sintetinis tepalas, gamintojo rekomendacijos ir panasiai. o ir kaip minejau, uzlinko tik drozikam. kazkodel ne vienas dabar vazineja tam forume su sr20de ir vargo nemato. kaip minejau ir turbintas sunny atlaiko visokias kacergas ir t.t. tokiems masinos laikyt negali:youtube.com/watch?v=pwuKWavuG8g

Juokiasi

bl bl medziai Juokiasimano toks buvo Cha cha