Skardiniu ratlankiu tiesinimas. KUR? KIEK? Vilniuje

Skardiniu ratlankiu tiesinimas. KUR? KIEK? Vilniuje

reikia tieisnti visais atzvilgiais skardiius platintus ratus. gal zinot kur?
ne lyginti bet 8 taisyti… biski buvo slalomo…Cha cha

O del ratu tai pas Esmi kreipkis

em… jis kaune parkuojasi…

bet sake kad i meeta atvaziuos Nekaltas

nu man zodziu reikia vilniuje

va kaune tai pasiulyciau vieta ale vilniuj Veee ne nezinau

Savanoriu prospekte ten kur muitine. Pravaziavus jau ta zieda savanoriu vaziuoji tiesiai pravaziuoji sankryza ir davaziuoji iki kitos sankryzos, ten po desine kazkos seklu turgus, o po kaire yra keliukas vedantis i garazhus. Tuo keliuku vaziuojant pamatysi ishkaba ratlankiu lyginimas adreso tikslaus nepamenu tik zinauw, kad ten yra krovininiu automobiliu muitine> Nu man 2 ratlankiu lygynimas kainavo man 30 lt bet je pas mane amzhai buvo sulankstyti net akimi nepastebetum, todel manau tau brangiau kainuos Šypsena

ačiū.
reiks nulekti.
maniskiai tai matai platus 7.5" tai karts nuo karto gave gera dozę susilenkia. kraštus tai pats atlankstau su plaktuku mediniu.

o vat 8 nepalyginsi.

ok sekmes p.s beje neperspejau jei butum pats nusiemes ratus ir jjiem atvezes butu dar pigiauw Šypsena

Vilniuj Paneriu gatvej. Vaziuoji Svitrigailos g. link aerosuosto, suki i Paneriu gatve i desine ir pirmas ivaziavimas po desine i aikstele. Aikstelej i kaire kur garazai. Ten iskabos kol kas nera (pavadinimo neatsimenu). Keli garazai, po kaire padangu ir kt. detaliu parduotuve. Eini tiesiai i garaza ir sakai ko nori. Personalas is pirmo zvilgsnio atrodo super poxujistai ir lopai, bet sutvarke tfu tfu tfu normaliai ir dar ratlanki nublizgino kaip veidrodi (o gal nemano ikisoNe). Uz isteisinima (buvo ilenktas krastas i bordiura) ir padangos permontavima sumokejau 30 Lt.