Skaniausi ledai

Skaniausi ledaiNiam niam

karameliniaiNiam niam, o jeigu dar su karameliniu glaistuNiam niamNiam niamNiam niam

Man skanus visi gimtojo miesto ledai - tai "Dadu".Bet skaniausi yra bananiniai,braskiniai,triufeliniai,dar manau nauji tropiniai skanus. Niam niam

"ESKIMO"

vanilinis plombyras Niam niamTaip

man skaniausi ledai - zalios arbatos ledai Niam niam Niam niam

Super ViVa - man siuo metu skaniawsi…
Vaniliniai - irgi niami niami…Niam niam
Ir zinoma karameliniaj - ir situos labaj megstuCha chaLaimingas

Dabar mano megstamiausi - DADU kapucino Niam niam

shokoladiniai,ypac "super Viva",ir dar metiniai kur Maximoj parduoda…Niam niamNiam niam

Dadu karameliniaijNiam niamNiam niam

Vanilinis plombyras ir kakaviniai (tik nelabai saldus)

karameliniai su karameles idaru Niam niam

…nu zinok, lygiai ta pati rasyt zadejau, jau kai valgai tai valgai ta kilograma Taip Laimingas

paprasti vaniliniai supakuoti po 1kg “zemaitijos pieno” lygtais Šypsena wot tokiu nusiperki ir parsineses namo gali tooookius pasidaryt kad ant karto wisa kg suwalgyt gali Šypsena ta prasme uzsidedu tarkuoto ar lydyto sokolado,uogienes ar panasiai. Šypsena

vaisiniai "Palaima" skaniausi gyvenime valgyti ledai,deja,juos valgiau du kartus,pirkau kaime,o niekur ju nebeparduoda(net ir kaime)…NustebęsNustebęsNustebęs dar megstu is Akropolio tiramisu ir su sokolado gabaliukais ir dar CILIexpress’e mix’aNiam niamNiam niamNiam niam

Tik jau ne šokoladiniai Veee Veee Veee…o šiaip tai mėgstu vaisinius ir karamelinius Niam niam

karsta vasaros diena - karalisku ledu dezute (bet butinai visa Cha cha)

siaip man daug yra skaniu, bet skaniausi karameliniai…Niam niam

Karameliniai,braskiniai,sokoladiniai

vaisinius!Niam niamNiam niam