Skanaus!!!

Skanaus!!!

As labai megstu pavalgiti Niam niamValgau paprasta,niekuo neypatinga maista. Idomu ka valgo kiti. Pavizdziui: sendien as pusriciams valgiau ,balta misraine ir geriau juoda kava Pietums bulvynius kukulius,su keptu baravyku padazu,geriau juoda kava. Vakarienei : Makaronu kose su konservuota skumbre,geriau arbata su salditonis ,trintomis uogomis

O as sedziu ir is neturejimo ka veikti ciauskinu semkas… Niam niam

man maistas 2 vietoj po Taurė Cha chapusryciams 1,5litro arbatos su pyragaiciais Niam niampietums vistos kojele ir bandele Mirktvakarienei -3 flokonus Taurė Niam niamp.s siandien pas mane meniu 1 trejos devynerios ,1 Malunininkuir dabar baigiantis vakarienei 1 stubro juoduju serbentu Niam niam

pusryciams puodelis zalios arbatos pietums 300gr apkepo ir 200gr misraines su krabais vakariene 200gr zemes riesutu ir keke vynuogiu

Ar neperdaug koloriju?

Iki pietu nebuvo kada valgyti. Perpiet kazkoks Blogai maistas is kulinarijos…Vakare…ukrainietiski barsciai Nekaltas…naktipieciai Šypsena - sian dar nevalgiau…bet turbut ir nebevalgysiu…nors gal pieno stikline isgersiu… Kosmariskas racionas Baisu

Trečiadieniais būna mergvakaris su vištos kūlšimis… Tai metu metus ta diena tas pats per ta pati Žliumbia

daznai neturiu laiko pusryciauti…

ar nepersivalgei? Nekaltas Cha cha

Aš tai pusryčiams 2 Kava, pietūs buvo- pica su grybais, o vakarienei šeimyna užsimanė cepelinų- tai gaminau ir Niam niam. O naktipiečiai būna, kai visi sugula - aš tada kokių riešutų pakramtau ar obuolių pagraužiu, ar saldainį užslėptą sulaižau. O šiandie naktipiečių dar nevalgiau NeO šiaip tai retai pietus valgau, nes laiko vis nerandu. Mes dažniausiai stiprią vakarienę darom…

ir taip visa diena? Pavargęs

Pusryciams Kava arbatos ir indelis desertines varskes. Pietu dazniausiai neturiu kada pavalgyti, tai tenkinuosi Kava kavos su bandele arba sausainiais Po darbo slaunele vistienos su ryziais ir pomidoru salotomis ir daug daug mineralinio vandens.

Kava pusryciams ir taip diena is dienos…

pusryciams- 0.5 l kavos puodelis pietums- kazkas is kavines meniu Niam niamvakarienei- kazkas is saldytuvo atsargu… Mirkt

normaliai , nors nemigdo , nes kaip prikerto kokiu cepaku tai paskui pora valandu miego norisi

jauciu seimoi maziau 120 niekas nesveria?

Pusryciai - sultys + koks surelis ar pan… Pietus - vakar buvo bulviu plokstainis… Vakariene - kepta zuvis… Na ir dar kokiu mesgaliu uzkandu… (vakare), o diena daug arbatos ir kartais dar kazka saldaus Niam niam Niam niam

siandien po darbo darysiu balta misraine Niam niam buvau tokia pamirsus. ot gera seimininke… Nekaltas Drovus

o bent trupuciuka maziau klaidu daryti nemegsti ?