Skanaus!!!
As labai megstu pavalgiti Valgau paprasta,niekuo neypatinga maista. Idomu ka valgo kiti. Pavizdziui: sendien as pusriciams valgiau ,balta misraine ir geriau juoda kava Pietums bulvynius kukulius,su keptu baravyku padazu,geriau juoda kava. Vakarienei : Makaronu kose su konservuota skumbre,geriau arbata su salditonis ,trintomis uogomis
O as sedziu ir is neturejimo ka veikti ciauskinu semkas…
man maistas 2 vietoj po
pusryciams 1,5litro arbatos su pyragaiciais
pietums vistos kojele ir bandele
vakarienei -3 flokonus
p.s siandien pas mane meniu 1 trejos devynerios ,1 Malunininkuir dabar baigiantis vakarienei 1 stubro juoduju serbentu
pusryciams puodelis zalios arbatos pietums 300gr apkepo ir 200gr misraines su krabais vakariene 200gr zemes riesutu ir keke vynuogiu
Ar neperdaug koloriju?
Iki pietu nebuvo kada valgyti. Perpiet kazkoks maistas is kulinarijos…Vakare…ukrainietiski barsciai
…naktipieciai
- sian dar nevalgiau…bet turbut ir nebevalgysiu…nors gal pieno stikline isgersiu… Kosmariskas racionas
Trečiadieniais būna mergvakaris su vištos kūlšimis… Tai metu metus ta diena tas pats per ta pati
daznai neturiu laiko pusryciauti…
ar nepersivalgei?
Aš tai pusryčiams 2 , pietūs buvo- pica su grybais, o vakarienei šeimyna užsimanė cepelinų- tai gaminau ir
. O naktipiečiai būna, kai visi sugula - aš tada kokių riešutų pakramtau ar obuolių pagraužiu, ar saldainį užslėptą sulaižau. O šiandie naktipiečių dar nevalgiau
O šiaip tai retai pietus valgau, nes laiko vis nerandu. Mes dažniausiai stiprią vakarienę darom…
ir taip visa diena?
Pusryciams arbatos ir indelis desertines varskes. Pietu dazniausiai neturiu kada pavalgyti, tai tenkinuosi
kavos su bandele arba sausainiais Po darbo slaunele vistienos su ryziais ir pomidoru salotomis ir daug daug mineralinio vandens.
pusryciams ir taip diena is dienos…
pusryciams- 0.5 l kavos puodelis pietums- kazkas is kavines meniu vakarienei- kazkas is saldytuvo atsargu…
normaliai , nors nemigdo , nes kaip prikerto kokiu cepaku tai paskui pora valandu miego norisi
jauciu seimoi maziau 120 niekas nesveria?
Pusryciai - sultys + koks surelis ar pan… Pietus - vakar buvo bulviu plokstainis… Vakariene - kepta zuvis… Na ir dar kokiu mesgaliu uzkandu… (vakare), o diena daug arbatos ir kartais dar kazka saldaus
siandien po darbo darysiu balta misraine buvau tokia pamirsus. ot gera seimininke…
o bent trupuciuka maziau klaidu daryti nemegsti ?