Skanaus
Ceburekai
čE kas? Kiauliena ar lašiša?
Samas?
musyciu truksta
aik tu nx koks gėris
Papasakok kas cia per receptas. nusimato daug laisos siais metais, reiktu pabandyt
aš visada ruošiu lašišą sibiriniu būdu druska cukrus ir pipiras pagal skonį
darosi paprastai
3 dalys druskos 1 dalis cukraus ir kiek kas mėgsta pipiro
visus gabaliukus sodriai apibarstau mišiniu ir dedu į didesnių puodą kurio viduje apversta lėkštutė kad žuvis nemirktų rasale
viskas gražiai ir tvarkingai išsisūdo
jei sūdote visą žuvį apie 5 - 6 kilus tai reikia palaikyti apie pora arba tris paras poto galima tam sūryme nuplauti gabaliukus nuo likusios druskos ir nusausini popieriniais šluostukais
toliau kuo ilgiau stovi ar tai šaldytuve ant lėkštutės (vienu skluoksniu) tuo labiau vytinasi ir kietėja
būna kaip stiklinė ir skani ir nesusensta
nors aš visuomet kas man per daug išsūdyto į šaldiklį ir po gabaliuką atsišildau ir ji gali būti gana ilgai
nereikėjo išmesti nei trupuąio
SKANAUS