Skanaus


Skanaus

Ceburekai Šypsena

čE kas? Kiauliena ar lašiša?

Gerai Niam niam

Gerai

Samas? Šypsena Alus

musyciu truksta Šypsena

aik tu nx koks gėris Pavargęs Niam niam Girtas

Papasakok kas cia per receptas. nusimato daug laisos siais metais, reiktu pabandyt Šypsena

aš visada ruošiu lašišą sibiriniu būdu Taip druska cukrus ir pipiras pagal skonį Taip darosi paprastai Mirkt 3 dalys druskos 1 dalis cukraus ir kiek kas mėgsta pipiro Nekaltas visus gabaliukus sodriai apibarstau mišiniu ir dedu į didesnių puodą kurio viduje apversta lėkštutė kad žuvis nemirktų rasale Ne viskas gražiai ir tvarkingai išsisūdo Taip jei sūdote visą žuvį apie 5 - 6 kilus tai reikia palaikyti apie pora arba tris paras poto galima tam sūryme nuplauti gabaliukus nuo likusios druskos ir nusausini popieriniais šluostukais Taip toliau kuo ilgiau stovi ar tai šaldytuve ant lėkštutės (vienu skluoksniu) tuo labiau vytinasi ir kietėja Taip būna kaip stiklinė ir skani ir nesusensta Ne nors aš visuomet kas man per daug išsūdyto į šaldiklį ir po gabaliuką atsišildau ir ji gali būti gana ilgai Taip nereikėjo išmesti nei trupuąio Ne SKANAUS Mirkt