Skambinau tralistui-masinoms nuo 05.01. nebus nei PVM nei muito!!!

Skambinau tralistui-masinoms nuo 05.01. nebus nei PVM nei muito!!!

Apakęs ApakesBaisu

Tik siandien suzinojoApakęs

aik aik rimtai?
Nekaltas

autobahnas, kalbejau su vokieciu mano krovini jau paemeCha cha

na kad muito nebus, tai aisku, bet va kodel PVM nebus, tai kazkaip nelabai suprantuNekaltas tai du skirtingi mokesciai. Gerai aisku butu, bet nesinori tiketi ir svajoti isigyti masina papigiaiŠypsena

vo bl bajeris Apakęs tai jei nauju mokesciu neuzdes, auto kainos kris kaip reikiant…

piktaz o pamirsai musu kaimynusCha cha

Tai kad kiek suprantu tai visokie latviai ir estai prades tas mashinas nerealiai pirkti kai mokeschiai nusimes… Taip kad vokiechiai gales pasikelti kainas ir nieko mes pigiau negausim Liūdnas

Nors aishku viltis durniu motina - ash irgi noriu kita auto nusipirti Šypsena tai vis viliuosi kad bus pigiau Laimingas

kiek zinau tai bus problema masina nupirkt .bent po 1 iskart , nes lenkai ziauriai vokieciuose sluoja masinas ir del ju kainos laikos Nekaltas

[quote]crx rašė:
kiek zinau tai bus problema masina nupirkt .bent po 1 iskart , nes lenkai ziauriai vokieciuose sluoja masinas ir del ju kainos laikos Nekaltas
[/quote]

Vokiechiams Rytu bloko shalys pasidare nebeidomios (nenori lenkai/ latviai/ litovcai etc. brangiai uzh mashinas moketi) - Afrika dabar esti geriausia vakarietishku mashinu pirkejaTaip - shluoja viska nesiderant ir nerealiais kiekiais…

PVM’as turetu ishlikti (tai kiekvienos shalies vidaus reikalai) - temos autorius nevisishkai tiksliai ishreishke savo minti - importo PVM’o nebus.

Visi komentarai į pievas. Gero vakaro

[/quote]

ir rusai muitus panaikina Cha cha

Su afrika tu teisi Taip

Vokiechiams Rytu bloko shalys pasidare nebeidomios (nenori lenkai/ latviai/ litovcai etc. brangiai uzh mashinas moketi) - Afrika dabar esti geriausia vakarietishku mashinu pirkejaTaip - shluoja viska nesiderant ir nerealiais kiekiais…

PVM’as turetu ishlikti (tai kiekvienos shalies vidaus reikalai) - temos autorius nevisishkai tiksliai ishreishke savo minti - importo PVM’o nebus.

[/quote]

tai pasakyk kaip yra i tiesu.

importo ne importo PVM, bet kad nuims 5% ir 18% tai tikrai. Cia tai blia geras.
Tik jus tautieciai nesitikekit papigiai masinu tada rast-ju paprasciausiai nebebus, nes nebebus ka varyt. Jau dabar zopa gaunas, o kas bus toliau???Baisu
Karoce, siandien perdaug cia man naujienu, reikia AlusAlusKietas

Nesvaik tu viena karta.
Ypac peugeot nukris kainosCha cha

Nemanau , kad muitas nukris Cha cha.
P.S. Siandien instruktorius sako: Peugeot - gavno (ishtarkit garsiai) . Cha cha

Mano paims 4-dieni, o grys po 05.01.Tūsas

autobahnas, tai man tas sake ir kad sestadieni-sekmadieni gal gris, tai gal ispaisys ir man naudosCha cha, paimsi mane ant kelionesCha cha?

uz atatinkama mokestiMirktKietas
zinai juk tradicija…Laimingas

autobahnui, o kokia tachke vokieciuose nukirtai ?