skaiciavimai

skaiciavimai

Ar teisingi mano skaiciavimai? ŠypsenaBenzu 10ltr*3,5lt=35lt/100km Dujom 12ltr*2,4lt=28,80lt+(1ltr*3,5lt)=32,30lt/100km Per metus nuvaziuoju 20-25kkm. Busiu booze ir vazinesiu benzu Cha cha

kalciau LPG Girtas

Dek slangines bus pigEU Girtas Valio

Nu jei bianzas po 3,5 koks tolkas ten fistis su dujE, va jei dujE būtų 90 centų tada jo Gerai

o is kur 3,5? Šypsena

pasakykit ar čia normali kaina ar brungu Šypsena auto.plius.lt/beriva/skelbimai/kita-mercedes-r17-amg-lengvojo-l ydinio-r17-2744007.html vienas matosi čiut nubrauktas

ar tikrai benzas pigiau, o dujos ne? jei tikrai taip, tada aisku vazinet benzu Gerai

Kieti bohūrai pasidaro pigEW, gaila aš botaniX ir nifiga pigEW negaunu Liūdnas

brc dujos 2150lt, tai pagal mano skaiciavima, atsipirktu per 2-3metus Špygap.s.buna kad benzo dar pigiau gaunu Laimingas

jei benzas toks papigiaskas, tai gal ir neverta.

bebenciux, po 4lt bet kada galiu kiek nori paimt, pigiau jau riboti kiekiai Mirkt

Blia, kad aš kaime gyvenu nelabai pakeliui, o cisternos neturiu kur laikyt Cha cha

Tai jei riboti kiekiai, su dujom aisku bus pigiau, kaip ir pats skaiciavai, jei nevisada gauni po 3,50. Bet seip neblogai butu po tiek pilt Girtas

benzas by ~2.3-2.4 95,jei toki gauni,vieni vartai vaziuot

“p.s.buna kad benzo dar pigiau gaunu” DAR PIGIAU, tai yra mažiau nei 3,5 Žliumbia

grazus bmw fotoje

bebenciux Juokiasi nu kaina gali svyruot nuo 3,2 iki 3,8, tai ir parasiau vidurki 3,5lt. p.s. turbut ieskosiu tokiu ratu kaip foto Girtas

a jei skaiciuoji, duju iranga 500lt + idejimas 500lt, dar kokia smulkme + 200lt, per kiek aCiperka? Šypsena

Qrmi, jau sukisau i bmw 2klt Žliumbia bet jau liko tik saliona isvalyt ir rudis sutvarkyt. tu cia apie deveta sneki? vistiek tik per pora metu atsipirktu, o dar balionas vieta uzima, gali prireikt ir iranga paremontuot. manau neverta.