skaiciavimai
Ar teisingi mano skaiciavimai? Benzu 10ltr*3,5lt=35lt/100km Dujom 12ltr*2,4lt=28,80lt+(1ltr*3,5lt)=32,30lt/100km Per metus nuvaziuoju 20-25kkm. Busiu booze ir vazinesiu benzu
kalciau LPG
Dek slangines bus pigEU
Nu jei bianzas po 3,5 koks tolkas ten fistis su dujE, va jei dujE būtų 90 centų tada jo
o is kur 3,5?
pasakykit ar čia normali kaina ar brungu auto.plius.lt/beriva/skelbimai/kita-mercedes-r17-amg-lengvojo-l ydinio-r17-2744007.html vienas matosi čiut nubrauktas
ar tikrai benzas pigiau, o dujos ne? jei tikrai taip, tada aisku vazinet benzu
Kieti bohūrai pasidaro pigEW, gaila aš botaniX ir nifiga pigEW negaunu
brc dujos 2150lt, tai pagal mano skaiciavima, atsipirktu per 2-3metus p.s.buna kad benzo dar pigiau gaunu
jei benzas toks papigiaskas, tai gal ir neverta.
bebenciux, po 4lt bet kada galiu kiek nori paimt, pigiau jau riboti kiekiai
Blia, kad aš kaime gyvenu nelabai pakeliui, o cisternos neturiu kur laikyt
Tai jei riboti kiekiai, su dujom aisku bus pigiau, kaip ir pats skaiciavai, jei nevisada gauni po 3,50. Bet seip neblogai butu po tiek pilt
benzas by ~2.3-2.4 95,jei toki gauni,vieni vartai vaziuot
“p.s.buna kad benzo dar pigiau gaunu” DAR PIGIAU, tai yra mažiau nei 3,5
grazus bmw fotoje
bebenciux nu kaina gali svyruot nuo 3,2 iki 3,8, tai ir parasiau vidurki 3,5lt. p.s. turbut ieskosiu tokiu ratu kaip foto
a jei skaiciuoji, duju iranga 500lt + idejimas 500lt, dar kokia smulkme + 200lt, per kiek aCiperka?
Qrmi, jau sukisau i bmw 2klt bet jau liko tik saliona isvalyt ir rudis sutvarkyt. tu cia apie deveta sneki? vistiek tik per pora metu atsipirktu, o dar balionas vieta uzima, gali prireikt ir iranga paremontuot. manau neverta.