Šiuo metu madingiausias muzikos stilius?

Šiuo metu madingiausias muzikos stilius?

kaj kurie muzika renkasi pagal shiu dienu mada (manau taj nesamone) Nekaltas… kaj kurie turi mylima(-as) ir nekrejpia demesio y egzistuojanchias muzikos madas (pvz. ASH) Cha cha! pagal ka jus renkates muzika? ar apskritaj krejpiat demesy y TAS MADAS?

regio nesirinkciau nes per daug kvaila butu Kanda Kanda Kanda

Nekreipiu demesio ash y tas madas,pati zhinai,Jowut Flirtas Ash irgi turiu mylima (kaip ir tu) grupe ir…Man gera!!! O del madu tai manau,kad taip,jos egzistuoja.Dabar madinga sunkesne muzika,madinga niekinti popsa (nu nekalbu apie toki koki tikrai reikia juodinti) ir diewinti pwz.sunkuji metala.Bet ash nesakau,kad wisi tai daro tik ish mados,yra gi ishimchiu Kietas

Siaip dazniausiai klausau popso…Bet dievinu The Rasmus Taip

The Rasmus irgi popsas, taip kad drasiai gali sakyti, kad klausaisi VIEN TIK popso Cha cha

Visiska nesamone tos muzikos mados JuokiasiNiekada nesilaikiau tokiu madu Ne Cha cha LaimingasAs zinau kas man patinka,ir ok Kietas

Aš taip pat turiu savo grupes tad esu joms ir ištikima.O šiaip tai klausau radiją tad ir įvairių stilių tenka girdėti,nu supratai tikiuosi ką aš čia nušnekėjau JuokiasiO madų aš niekur nesivakau,esu ištikima savo skoniui Angelas

renkuosi pagal tai ar man patinka ar ne. i madas demesio nelb kreipiu kaip ir.

siuo metu madinga darosi mokyklas lankyt ir gramatikos mokytis Taip

kokia dar mada jei kasdien ta muzika durnesne? ir negi sakysiu kad ji man patinka jei is tiesu ausys lus?

klausau ka noriu, ppd ant tu madu ;>~

gywenime nesiwajkiau jokiu madu, o tuo labiau muzikos… klausau tai kas man patinka ir tiek Liežuvis

klausimas beprasmis, nes pazhiurek pati - niekas niekada neprisipazhins, kad kazhkokiu madu vaikos. Visu pirma delto, kad apie tai net nepagalvoja… Šypsenajuk visi nepriklausomi ir unikalus… Juokiasibeje, no offence, bet olo teisus…

o siaubas,dar ir muzikos mada buna? Apakęs ne nu,cia tai nesamone…kam prisiverst klausytis,tai kas tau nepatinka,bet madinga? Nekaltas as taj klausau tik tai kas man patinka,ir nusish…ka apie tai mano dauguma… Liežuvis

Nu Metal Alus Gerai Cha cha Tūsas

bent jau man dabar

renkuosi muzika kuri man patinka labai megstu prancuziska rocka Gerai Myliu80`s Myliu Gėlė Tūsas

maudingiausia wisu laiku muzika - pops’as… jis todel taip ir wadinasi… Nekaltas o shape taij man px kas madinga… as klausau kas man patinka

ai krc cia nasamone, tas pats kai buvo uzejus kliosiniu kelniu mada, man pvz jos nepatiko ir as nesiojau paprastas biski placias kelnias, ir atrodau gerai, taip pat ir su muzika, klausyk ko tu megsti ir kas tau tinka ;]