Siūlykite gerą žaidimą!!!
Šiaip nesu užkietėjęs PC žaidimų maniakas, bet galvoju reikia nusipirkti porą gerų žaidimų. Prašau pasiūlykite!!!
Labiausiai patinka tokie kaip Collin McRae ar kažkas panašaus.
Labai ačiū už argumentuotus pasiūlymus…
Audrius.
Na, lenktyniu kolkas nelabai geru yra. Turetu iseit neuzilgo Pro Race Driver, tipo Gran Turismo stiliaus ar kazkas pan. O jei siaip pavazinet nori ir pasisaudyt, tai pirk MAFIA. Nepasigailesi .
Jeigu tu interneta turi tai tu gali ir parsiusti.Parashyk man ir ir pasakysiu kur galima gauti
nieko neprik jei turi normalu ineta, kadangi viska rasi inete, pvz. eik i ftp://android.skynet.lt ten rasi ir mafia ir hard truck’a ir gta3
kokio tipo patinka?
geras yr cs
thesims
Sakiau- labiausiai patinka auto zaidimai, keleta dabar siunciuos…
Kas dar ka pasiulis…?
Nusipirk counter-strike 1.5 cia tai geimas xi xi
GTA3
Galima butu pasigincyti nes as buvau ka tik nusipirkes kompa gera Ir negalejau apsispresti ar medalis uz narsa ar gta3
Vis delto pasirinkau gta3. Is pradziu jis patiko o veliau atsibodo todel geriau butu counter-strike 1.5 arba mofaa
NFS Porche, Toca RAce Driver demo bandziau, valdosi neblogai
ieskosiu.
Zmogau pirk arba parsipusk is ineto Counter-Strike 1,5 tikrai nepasigailesi!!!
Del parsisiuntimo abejoju nes as ieskojau bet neradau tai neapsikentes nuejau nepagailejau 10lt ir nusipirkau visa zaida su modais, botais, mapais ir t.t.
Medal of Honour:Allied Assault…
Sitas tikrai geras nes zaidziau ant playstation tai pirma dali perejau. Antros dalies tik puse, o sita dali turiu tik demo (dabar siunciuosi pilna) UZTIKRINU MEDALIS UZ NARSA tikrai geras zaidimas
Pabandysiu parsisiusti: Medal of Honour:Allied Assault
Apie ji nieko negirdejau, taigi isbandysiu…
Oj nepatariu siustis oj nepatariu Nes kaip as ir siunciausi tai atsisiunte red alert 2 nes nepazejau i filename (siaip ir tas nieko nereiskia), bet dauguma buna geri
tiksliau tie zaidimai kuriuos siuntiesi va taip
Siulyciau Batle field 1942(nezinau ar geraj parasiau zaiimo pavadinima)
Siap visai fainas geimas man patiko liabaj
Jau ir sitas loadinasi…
Gincinuosi GTA3 VS. MAFIA