Siūlome darbą geram web dizaineriui

Siūlome darbą geram web dizaineriui

Stambi interneto sprendimų bendrovė siūlo darbą geram web dizaineriui. Patirtis ir darbų pavyzdžiai būtini. HTML žinios, meninis išsilavinimas ir anglų kalbos mokėjimas laikomi privalumais, tačiau pirmiausia žiūrime į darbus.

Siūlome gerą atlyginimą su projektiniais priedais, darbo vietą netoli nuo Vilniaus centro, draugišką komandą, reikalingą profesinę literatūrą ir galimybes augti.

Dirbame nuo 1997 metų. Klientai: Bitė GSM (http://www.bite.lt, http://www.banga.lt), Nordea grupė (http://www.nordea.lt), Telenor Media (http://www.telenormedia.lt), Narbutas & Ko (http://www.narbutas.lt), Verslo žinios, Vilniaus prekyba, Prezidentūra (http://www.president.lt), AB Grigiškės (http://www.grigiskes.com), AB Vilkma (http://www.vilkma.lt), Lietuvos taupomasis bankas (http://www.ltb.lt), Reuters ir kt.

Susidomėjusius prašome siųsti savo CV ir darbų pavyzdžius elektroniniu paštu [email protected]. Į visus klausimus atsakysime pokalbio metu. Atsiprašome, tačiau neatsiuntus CV ir darbų pavyzdžių (arba nuorodų į juos) pokalbiui pakviesti negalėsime.

Liežuvis

Apakęs o cia tai grozis Taip

Bučkis Liežuvis Mirkt

pasiseke tai padangai Juokiasi moteriske Gerai

nu px kad krutine sintetine;] grazu uztat Liežuvis o baba liux=]

Pazuoja panicka. Figura tai neprasta, tik akys kazkokios pozvaires.

Daaa… Seilė nuvarvėt gali Laimingas

ech…

Matosi, kad proto daugiau nera, tik masinas stumdyti. Ir krutine sintetine.

uh…

Vaizdas tai grazus Gerai

Apakęs

Čia jinai ar laukia kažko pasilenkus ar kokį gerą darbą tipo daro?..

Niam niam

1 kumelaitės jėga Cha cha

jooo, as jai ne tik padanga leisciau parident Šypsena

vauuuuuuuuu

issilenkusi graziai…