situacije

situacije

Stoviu prie ziedo su prabangiu darbiniu babuinu , laukiu ivaziuot.Tik pyyyst i sikna visas apgruntuotas 4 guolis.Nespejus islipt man, pribega vadyla ir rekia, kokio byyyyb as cia eisma stabdau.Zodziu tipo " as " kaltas.Suprask ant kiek babuinai negerbiami gatveje Cha chaPamaciau, kad cia uztruksim nes ir deklaracijos nerandu ir t.t. kamstis susidare skambinu 112 pasitikslint ar galim sprukt is cia pildyt deklaraciju.Sako - nihuja pildykit vietoj.Sakau ok.Uz minutes vaziavo mentas vienas su mentovska masina, sako sprukit tik is cia , matot koks kamstyyys? Sako nusifotkinkit viska ir sprukit.Nuvarem i degaline, primakliavojom kazka ir issiskirstem.Vos ne valanda sugaisom. Ir as taip pagalvoju , o tarkim susitari ir kaltininkas neatvaziuoja.Ka grizt i vieta tektu ir mentus kviest. p.s. bahuriukas po to atsiprase uz zviegima.sako nepyk po naktines esu ir t.t. Cha cha

Tai visada yra tikimybė. Tik jei netvažiuotų, tai baudelė graži. Nu,nebent ten rafis su anglišku pežu ir lagaminu bagažnike Cha cha

dažnai žiūrėdamas į piko metu susidaužusius pagalvoju, kad reikia turėti stiprius nervus valandą matant susidariusias spūstis stovėti ir teisingai, aiškiai irgi gražiai pildyti deklaraciją

svarbu , kad kaltininkas 2 parasus uzdetu, o ne kaltas 1.Ir ten kur reikia.Nu ir aisku kaltojo numeriai, ir vardas pavarde.Kitkas kiek suprantu daugiau maziau px.

Man buvo situacija, kai fura nukabino deisni kampa auto ant ziedo ir nuvaziavo link autostrados. 17.15 nu ir baisu, ziedo antroje juostoje stoviu su avariniu, 2 vaikai gale ir Moteris priekyje, skambinu 112 paaiskinau kas ivyko, atvaziuoja pareigunai, sako viskas ok, varom to vadylos vytis, tu stovek. Pavargęs as sakau man jau i galas vos neivaziavo 2 kartus, leiskit pasitraukti, tai neleido. Norejau vaikus paimti ir palikti tik auto stoveti, bet kur tau piko metu is auto islysi. Pypina visi pikti, sustoja salia ir dar saukia kazka. Priekis masinos ant asfalto metesi, tai sutraiske viska i gabalus per virsu vaziuodami. Zodziu po kokiu 30 min sitos nesamones, gryzta jie su ta fura is paskos su migalkem ir sako nu gerai, varom i statoila, kuris uz 100 metru suforminsim ivyki Kvankt? o as ten realiai vos ne valanda ant ziedo prastovejau, net negalejau avarinio zenklo padeti, nes baisu buvo, kad uzmus Kvankt? nekalbu kokie ten kamsciai kilo.

man ir pypino ir ko tik nedare.Vilnius apie 9h ryto…Bet esme ta,kad jei jis iskart nuvaziuotu as jauciu nebuciau nei numeriu uzsirases nei nieko.Nes buvau su zmogum, dar tas pradejo viskuo “dometis”, klausineti, ismuse is veiksmu sekos Cha cha kita kart iskart lipsiu ir fotkinsiu viska.Nes hzn kuo gali baigtis.Po to jau derybos ir pildymai.Bet tarkim tavo situacijoj jei numeriu nepamatei ir fura nuvaziavo.Ate viskam butu Cha cha

Siaip, galiu pasakyti, kad policija gavo 2 skambucius is “pilietisku” vairuotoju, kurie mate kaip mane nukabino ir nuvaziavo. Kai reikejo pildyti deklaracija, anas vairas, sake, kad cia mano kalte, nes pakabino jau su priekabos galiniais ratais. Bet pareigunai, nepatingejo 30 min aiskinti, kad cia jo kalte, kad jis islindo ir negalejo, to daryti ir tt, patys supilde deklaracijas. Labai lengva buvo draudimo ismoka visai zalai, be jokiu klausymu.

kur dirbi ? ir oro dasipusk Cha cha

PWR Cha cha Cha cha Cha cha