Šito gražuolio dar nebuvo

Šito gražuolio dar nebuvo

Klaustukas netilpo ŠypsenaPriekis irgi “išgražintas”, bet užfiksuot nepavyko. Man visad buvo įdomu, kaip reikia įeiti pro tokias dureles???

Nekaltas

sitas netinka i bajoro kolekcija. Tik ziuriu slenksciai biski nekaip nudazyti

pinigu daug sukiso, o stabdziai bugniniai:} na bent parktronikas yra Cha cha saugo tiuningus

Na galima į kolekciją ir daugmaž vykusius egzempliorius įdėti - kad būtų su kuo lyginti Šypsena

golf - gaidys

Ne nu darykit ką tiki nori, vistiek guolis automobiliu nepataps…

varau su merga is galo,truputi sonia pavaziavom,pana sako:-ziurek dvi mergos su tiuninginiu guoliu ir dar muzika tusinas.:-sakau uz vairo bernas.:-merga ne dvi mergos,taip pradejo irodinet,kad teko net pazeidziant taisykles lenkt ta guoli ir irodyt,kad uz vairo bernas ilgaplaukis… P.S bet siaip grazus jis…

bernas ar guolis?

grazus golf’as Geraitik galinis buferis dailiau pritvirtintas turetu but

ddt-faktas,kad guolis…

Buvau jau sita nufotkines ir idejes deja Cha cha jau pas Bajora2 kolekcijoj gal 2 savaites Cha cha

Man visad buvo įdomu, kaip reikia įeiti pro tokias dureles??? maciau kaip su pulteliu atidarineja tokias duris,paspaudzia knopke ir duris automatiskai prasidaro.

grazus Gerai

nehui delat ,bulkoj pas drauga padaryta taspats. paprasciasiai paleidi biski duris ir is vidaus duru ant tos svirteles,kur atidarineji pakabini centrinio matariuka.valdymas visas vyksta nuo papildomo signalizacijos kanalo. patc taip beskes bagazines atidaryma pasidariau,ir spynele atjungiau,kad neprasukinetu velniai Mirkt

amerikoj su pulteliu, o tokiems tikreusiai reik pro langa ranka kisht ir siekt vidines atviortkos Cha cha

grazu Šypsena

nieko

O kuom tau bugnai neitiko ? Furos beveik visos su bugniais stabdziais nors ten 600 ag ir belekiek Nm… kazkada buvo pereje ant diskiniu,bet dabar vel sugrizo ant bugniniu…