sitas irgi guldosi

sitas irgi guldosi

…ir visai normAliai Cha chajau gal kokie 4i tokie paguldymai laukuos, miskuos buvo, bet, manau, kad da siemet bus anu Cha cha

varysiu šiandien ir aš biški miškais palakstyt Cha cha tik kad kujova su plentinėm padangom biški, ale sueis Cha cha

auto.plius.lt/skelbimai/mercedes-benz-s300-3-0-l-sedanas-1986-d yzelinas-3782478.html Apkabinimas

geras,ir kaina nekosmine

banginiai motonomanais darosi Blogai Cha cha

tie tai ant senatvės sukvailo… Cha cha

o ju dyzeliniu buvo?

kada nors ir aš girtas mocą nupirksiu Girtas

Buvo

geriau nepirk Cha cha neekonomiskas, be prasmes zaislas Cha cha geriau tas babkes neatsikeliant nuo stalo pragert Girtas Cha chasito sanaudos vienam lekiant ir normaliai aksfaltu apie 5ltr… o bet taciau, pasisodinus Moteris ir minant vieskeliais miskais pelkem, nors ir apsukos nedideles, ryja kokius 8-9 stabiliai Pavargęs buvau karta net myztelejes miske, kad nedatrauksiu iki degalines…

ceptoriau, kas buvo? triumpho katalyzo fotke visam grazume? Vau!

bet pas tave bent bakas normalus turbūt, t.y. kokie 15l telpa? Pas mane 10l ir viskas Cha cha

ubagss, čia į Petro klausimą acakimacija buvo Cha cha

bakas 26ltr, bet tokiom aprasytom salygom galetu ryt ir maziau Pavargęs nors, kai pagalvoji… elementari britva arti litro srebia koki 15ika atsukus ir minant vienam, tai cia mano ekonomas skaitos Cha cha

plia, su tokiu baku važiuok ir važiuok Cha cha betkuris mocas atsukus rankeną jams virš 10 turbūt. Su gpz kažkada 30km parmyniau laikydamas ~150km/h, tai apie 5l sugėrė Cha cha mano biški palakstant, kokius 6-7 sugeria, tai tas bakas kaip pasityčiojimas…

na, as nepykstu ant tu sanaudu, jei isvis reik traktuot zaislo sanaudas Cha cha kai pagalvoji… analogiski litriniai motai srebia ir vidutiniskai daugiau nei sitas… 5-6ltr su 250kg ir 105ag skaitau, net labai gerai Taip nu tik tas toks ziaurus skirtumas, kai sedi dviese ir varai miskais is esmes be apsuku Pavargęs

E, a kas tiem diedam nutinka, kad po 40 perlipa an moco? tipo, noras turet tarp koju, bent kazka pajegaus?

Kai yra plikuoniai bustas ir pan tada jau gali nesamones daryt, jei praleidai paaugluste nedarydamas nesamoniu, atsigriebt tikriausia norisi Cha cha

mano ‘diediskumas’, tai pasireiske nuo gal 12kos kokiu… 2 deltos, 2 jawos, 1 banditas 400cc, nu i daba po pertraukos Apkabinimas kas del pajegaus… bbz is tiesu ka bepassakyt tau heliksai eskortini Cha cha