sitas irgi guldosi
…ir visai normAliai jau gal kokie 4i tokie paguldymai laukuos, miskuos buvo, bet, manau, kad da siemet bus anu
varysiu šiandien ir aš biški miškais palakstyt tik kad kujova su plentinėm padangom biški, ale sueis
geras,ir kaina nekosmine
banginiai motonomanais darosi
tie tai ant senatvės sukvailo…
o ju dyzeliniu buvo?
kada nors ir aš girtas mocą nupirksiu
Buvo
geriau nepirk neekonomiskas, be prasmes zaislas
geriau tas babkes neatsikeliant nuo stalo pragert
sito sanaudos vienam lekiant ir normaliai aksfaltu apie 5ltr… o bet taciau, pasisodinus
ir minant vieskeliais miskais pelkem, nors ir apsukos nedideles, ryja kokius 8-9 stabiliai
buvau karta net myztelejes miske, kad nedatrauksiu iki degalines…
ceptoriau, kas buvo? triumpho katalyzo fotke visam grazume?
bet pas tave bent bakas normalus turbūt, t.y. kokie 15l telpa? Pas mane 10l ir viskas
ubagss, čia į Petro klausimą acakimacija buvo
bakas 26ltr, bet tokiom aprasytom salygom galetu ryt ir maziau nors, kai pagalvoji… elementari britva arti litro srebia koki 15ika atsukus ir minant vienam, tai cia mano ekonomas skaitos
plia, su tokiu baku važiuok ir važiuok betkuris mocas atsukus rankeną jams virš 10 turbūt. Su gpz kažkada 30km parmyniau laikydamas ~150km/h, tai apie 5l sugėrė
mano biški palakstant, kokius 6-7 sugeria, tai tas bakas kaip pasityčiojimas…
na, as nepykstu ant tu sanaudu, jei isvis reik traktuot zaislo sanaudas kai pagalvoji… analogiski litriniai motai srebia ir vidutiniskai daugiau nei sitas… 5-6ltr su 250kg ir 105ag skaitau, net labai gerai
nu tik tas toks ziaurus skirtumas, kai sedi dviese ir varai miskais is esmes be apsuku
E, a kas tiem diedam nutinka, kad po 40 perlipa an moco? tipo, noras turet tarp koju, bent kazka pajegaus?
Kai yra plikuoniai bustas ir pan tada jau gali nesamones daryt, jei praleidai paaugluste nedarydamas nesamoniu, atsigriebt tikriausia norisi
mano ‘diediskumas’, tai pasireiske nuo gal 12kos kokiu… 2 deltos, 2 jawos, 1 banditas 400cc, nu i daba po pertraukos kas del pajegaus… bbz is tiesu ka bepassakyt tau heliksai eskortini