Sis tas is Petriuko gywenimo… (jei kurie kartosis ar bus girdeti nepykit
)
Ateina lapė Alisa ir katinas Bazilijas pas Buratiną į kambarėlį. - Nebijok, Buratinai, - sako Alisa, - mes tik norėjome sužinoti, kiek tau metų. - O pjūklą kodėl atsinešėte? - sunerimsta Buratinas. Pareina Petriukas iš mokyklos ir tėtis jo klausia: - Na, Petriuk, ar nutiko kas nors naujo mokykloje? Petriukas: - Jo, šiandien mokytoja, eidama koridorium, nepastebėjo kibiro su klijais ir nuvirto, užkliuvusi už jo. Klijai išsiliejo ir ji prilipo. Tėvas: - Tai, Petriuk, ar atlupot mokytoją? Petriukas: - Tai taip, o kas greitesnis tai po du kartus… Pareina petriukas namo is mokyklos ir sako tevui: - Tave rytoj i mokykla kviecia nes as siandiena chemijos kabinete nediduka sprogima sukeliau… - O taj tik del to mane kviecia…?? nea…nejsiu… Petriukas: - Teisingaj…nera rejkalo ten po tuos gryuvesius vaiksciot… Petriukas nupiešė ant sienos musę. Mokytoja norėjo ją užmušti ir nusilaužė nagą. Pasikvietė jį Petriuką ir sako: - Kad rytoj be tėčio į mokyklą neateitum! Ateina Petriukas į mokyklą su tėčiu. Mokytoja sako Petriuko tevui: - Jūsų sūnus ant sienos nupiešė musę ir aš, norėdama ją užmušti, nusilaužiau nagą. - Čia tai dar nieko, - sako Petriuko tėvas, - kai jis nupiešė vonioj krokodilą, aš pro nupieštas duris išbėgau. - Kodėl verki? - klausia parėjusi motina Petriuko. - Tėvelis norėjo įkalti vinį ir plaktuku uždavė sau per pirštą. - Tai dėl ko tu taip labai verki? - Iš pradžių aš labai juokiausi… Grįžta Petriukas iš mokyklos ir verkia: - Mama-a, o vaikai iš manęs juokias, kad mano dideli dantys. - Neverk, Petriuk, jie meluoja, tik tu nevaikščiok išsižiojęs, nes parketą braižai. Ateina Mikė Pukuotukas pas Knisliuką visas susinervines ir sako: - Duok šautuvą greičiau, jei turi, greitai tiktai. Knisliukas ir klausia: - Kam tau jis? Nejaugi bites dėl medaus šaudysi? - Ne, kiaules dėl mėsos, - atsako Mikė Pukuotukas. Mokytoja: - Vaikai, atminkite - kuokelė ir piestelės yra gėlės dauginimosi organai. Iš paskutinio suolo Petriukas: - Vo bl… ! O aš juos uosčiau! Klasėje vaikai rašo rašinėlį tema “Žiema”. Mokytoja perskaito Petriuko rašinėlį:" Žiema. Ant ledo vilkai santykiauja…" Mokytoja sutrikusi sako: - Na, Petriuk, kaip nepatogu… - Aišku, kad nepatogu - letenos tai slysta, - atšovė Petriukas. Chemijos pamokoje mokytoja klausia: - Sigute, kokios spalvos tu gavai skystį? - Raudonos. - Šaunuolė, sėskis, 10. - Maryte, o tu kokios spalvos? - Geltonos. - Nelabai teisingai, sėskis, 8. - Petriuk, o tu? - Juodos! - Petriukas, - du, klasė - gulkitės!!! Vyksta pamoka. Mokytoja sako Petriukui: - Na, Petriuk imink mįslę. Be durelių, be langelių pilnas namas brolelių, kas? - Žirnis. - Teisingai. - Na, dabar jūs, mokytoja, įminkit mįslę. Du apvalūs, vienas ilgas - visom bobom reikalingas, kas? - Petriuk, staigiai iš klasės! - Nesinervuokit, mokytoja, juk tai tik žirklės. Bet man jūsų minčių eiga labai patinka. Mokykloje: - Petriuk, ar tu moki skaičiuoti? - Moku, tėtis mane išmokė. - Tai pasakyk, koks skaičius eina po trijų? - Keturi. - Teisingai. O po šešiu? - Septyni. - Šaunuolis. Ir tėčiui padėkok, kad taip gerai tave išmokė. Na, o po dešimt? - Valetas.’ Petriukas grįžta namo iš mokyklos ir, surinkęs visą šeimą svetainėje, pareiškia: - Aš norėčiau informuoti visas suinteresuotas puses, kad šiandien aš, Petriukas, pasirodžiau prieš visą klasę visišku idiotu, kai per pamoką viešai pateikiau man žinomą vaikų atsiradimo versiją su gandru, kurios tikrumą man patvirtino kai kurie iš čia esančių asmenų! Petriukas įeina į kambarį ir sako: - Tėte! Tėvas: - Trumpiau, Petriuk. Petriukas: - Dešimt litų Naktis. Visi miega, o Petriukas rėkia: - Tėte, tėte, atnešk vandens, tėte, tėte, atnešk vandens. Tėvas sako Petriukui: - Dar kartą paprašysi vandens, tai gausi diržu. Petriukas ir sako: - Tėte, vis tiek eisi diržą pasiimt, tai paimk ir vandens Lytinio švietimo pamokoje mokytoja klausia: - Kiek žinote lytinio akto pozų? Petriukas, virsdamas iš suolo, kelia ranką: - Šimtą, šimtą, šimtą… Petriukas ateina pas tėtį vakare ir klausia: - Tėti, o kas tai yra “trianguliacinė sinchrofazinė transformacija”? Tėvas lėtai nuleido laikraštį, veidas papilkėjo, rankos bejėgiškai, plast, ant šonų ir lemena bespalvėmis lūpomis: - O tu kur, Petriuk, šitą perskaitei? - Aš, tėti, šitą pats parašiau! Po mišką siautėja šernas. Siaubingai sudarkė triušio sodą, žiauriai sumušė asiliuką, išprievartavo pelėdą. Galiausiai kojos spyriu išvertė Mikės Pūkuotuko namo duris ir šaukia: - Mikė yra? - Neeee… O ko reikia? - Pasakyk, kad paskambintu. Knysliukas iš kariuomenės grižo! Eina Knysliukas ir Mikė Pukuotukas per miškelį, staiga Pukuotukas atsisuka ir šast Knysliukui į snukį. Knysliukas: - Už kąą??? - Iš jūsų, kiaulių, visko gali tikėtis. Eina Petka jūros pakrante. Žiūri, ant smėlio guli auksinė žuvelė. Plaka uodega, prašo į vandenį paleisti ją. Dar žada įvykdyti tris norus. - Duok alaus pagirioms! Atsiranda bokalas alaus. Petka ji užsiverčia ir pasigardžiuodamas vienu mauku išgeria. - Duok dabar 500 gr.! - sukomanduoja. Atsiranda butelys. Tas jį, makt, ir susiverčia visą iš karto. - Duok dar 500 gr.! Atsiranda antras butelys. Petka nugeria pusę ir dairosi aplinkui. - Na, tai paleisk mane dabar! - prašo žuvelė. - Tylėk, užkanda! - tarė Petka, trankydamas jos galvą į bokalo kraštą. Petriukas parbėgęs iš lauko šaukia: - Mamyte, o aš šiandien vėl mačiau senelę! - Kiek kartų tau sakiau, nekasinėk tokių gilių duobių! - ima bartis mama. Pamoka. Mokytoja praneša: - Dabar į mūsų klasę ateis kinietis mokinys ir prisistatys, jūs, vaikai, galėsite jo paklausinėti. Tik tu, Petriuk, nieko neklausk, nes tavo klausimai neprotingi. Petriukas suprato. Atėjusio kiniečio vaikai klausinėja, o Petriukas sėdi ir klauso. Staiga kinietis klausia: - O tu, Petriuk, kodėl neklausi? Negi tu nieko nenori paklausti? - Man mokytoja neleidžia nieko klausti. - Nebijok - klausk. - Tu vieno tėvo, ar penkių? Kinietis, kad šustresnis atrodytų, sako: - Penkių. - Aišku, iš dviejų kiaušinių toks geltonas nebūsi. Kas tam Petriuko tėčiui užėjo, kad jis nusitempė jį į Meno Galeriją. Ten Petriukas nuobodžiavo. Kitą dieną Tėčiui vėl “užplaukė” ir jis Petriuką nusitempė į Operos ir baleto teatrą. Kitą dieną Petriukas nusprendė pats išsirinkti kur eiti. - Tėti, - zyzia Petriukas, - einam į cirką, ką? - Ne, Petriuk, aš esu labai pavargęs, ne šiandien. - Bet, tėti, - neatstoja Petriukas. - Jokių “bet”. - Draugai sakė, kad ten nuoga teta ant tigro joja, - sau pusbalsiu niurna Petriukas. - Žinai, Petriuk, aš jau senokai tigro nemačiau. Einam į cirką Mokytoja klausia: - Petriuk, koks tavo vardas? - Albinas.
Atbėga Petriukas pas senelį ir klausia: - Ką reiškia “teoriškai” ir ką reiškia “praktiškai”. Senelis pagalvoja ir sako Petriukui: - Tu nueik pas mamą ir paklausk ar ji už milijoną litų sutiktų pasimylėti su negru. Petriukas nueina pas mamą ir klausia: - Mamyte, mamyte, pasimylėtum su negru už milijoną litų? Mamytė sako: - Na, ne, su negru ne, bet kitąvertus, kai šeimoj tokia sunki padėtis, neblogai būtų prisidurti milijoną. Taip, Petriuk, pasimylėčiau. Petriukas nubėga pas senelį ir sako, kad mama pasimylėtų, o tada senelis pasiūlo nueiti pas močiutę ir paklausti to paties. Nubėga Petriukas pas močiutę ir klausia: - Močiute, močiute, tu pasimylėtum su negru už milijoną litų? Močiutė sako: - Ne ne, su negru nesimylėčiau, nors kitąvertus prie pensijos visai neblogai būtų milijonas litų. Taip, pasimylėčiau su negru. Parbėga Petriukas ir sako seneliui, kad ir močiutė pasimylėtų, o senelis ir sako: - Na, matai, Petriuk, teoriškai mes turim du milijonus ir praktiškai dvi kekšes šeimoje. Petriuk ka tu turi…??? Broliuka ar sesute?? - Broliuka… o kox jo wardas.??? - Kristina
Petrelio mamytė virtuvėje girdi, kaip įsijautęs mažius svetainėje žaidžia su dižiuliu žaisliniu geležinkeliu: - Visi šunsnukiai, kas jau atvažiavote, py**inkit na**ui iš traukinio ir atlaisvinkit kuo greičiau vietą kitiems. O tie py**ukai, kas tik dabar susiruošėt važiuoti, paruošiat bilietus ir greit lipate su savo čemodanais, sėdate ir varom. Traukinys š**anciu nelaukia! Mama, pašiurpusi, šoka prie Petrelio: - Šiuose namuose toks leksikonas nevartojamas. Dabar eik į savo kambarį, ten stok į kampą dviems valandoms, apgalvok viską ir tik tuomet galėsi vėl būti laisvas. Padarė pietus, paskaitė laikraštį, na, ir po poros valandų į virtuvę atslinko Petriukas: - Mama, gal jau galiu žaisti, dvi valandas kampe jau atstovėjau. Mama: - Gerai, atbuvai bausmę, gali vėl žaisti. Petriukas grįžo prie geležinkelio. Ir mama girdi vėl: - Atvykusius keleivius prašome tvarkingai palikti vagoną, nepamirškite savo daiktų. Išvykstančius prašome neskubėti, susinešti visą savo bagažą į vidų, patogiai įsitaisykite… Mama šypsosi patenkinta ir nustebusi. O Petriukas tęsia: - Palydovai norės pamatyti jūsų bilietus. O tie, kuriuos už**so dviejų valandų vėlavimas, eikit ir skųskitės tai stervai virtuvėje!
Mokytoja - vaikams: - Na, kuris iš jūsų žinote, ką reiškia kelio ženklas, kuriame nupieštas suaugęs žmogus, laikantis už rankos vaiką? Ranką pakelia Petriukas: - Aš žinau, tai reiškia - “Atsargiai - pedofilai”! Petriukas skundžiasi mamai: - Mane mokykloje vadina gobšuoliu. - O kas tave taip vadina? - Jei duosi man 5 litus, pasakysiu. Mokytoja klausinėja Petriuką: - Kas buvo Žemaitė? - Nežinau. - O kas mūsų Prezidentas? - Nežinau. - Tai tu iš viso nieko nežinai? - Kodėl jau taip iš viso? Stalonę žinau, Madoną žinau, Las Vegasą žinau… - Petriuk, kaip su tokiom žiniom tu žadi gyventi Lietuvoje? - O kur ji yra? Mokytoja klausia mokinių, kas kuo norėtų dirbti užaugęs. - Aš norėčiau būti siuvėja, - sako Marytė. - Aš norėčiau būti vairuotoju, - sako Jonukas. - O aš seksopatologu, - pareiškia Petriukas. - O kas yra seksopatologas, - klausia mokytoja. - Na, įsivaizduokit, - aiskina Petriukas, - trys moterys valgo ledus. Viena iš jų ledus kanda, kita laižo, o kita čiulpia. Kuri iš jų yra vedusi? - Gal ta, kuri kanda, - bando spėti mokytoja. - Ne, mokytoja, vedusi yra ta, kuri su žiedu, o aš gydysiu tokias, kaip jūs… Atvažiuoja Europos komisija į vieną Lietuvos mokyklą. Aišku, kaip ir visose mokyklose vaikučiai pašoka, padainuoja, o po to komisijos nariai apsilanko pamokose. Ir vienas iš komisijos narių nuėjo į užsienio kalbos pamoką. Na, mokytoja jauna, graži, su mini sijonėliu ir labai jaudinasi. Ir sako mokiniams: - Aš dabar kažką užrašysiu ant lentos, o jūs turėsite perskaityti. Ji rašo, jaudinasi ir, oplia, pameta kreidą. Tada, lėtai pasilenkusi, paima kreidą ir pabaigia rašyti. - Na, mokiniai, perskaitykite, - taria ji. Petriukas pakelia ranką, mokytoja ir džiaugiasi, ir bijo, juk ji jam trejetus rašė už tylėjimą. - Na, sakyk, Petriuk, - galiausiai taria mokytoja. Petriukas: - Su tokiu užpakaliu ne mokykloj dirbti reikia! Mokytoja įpyko ir išvarė Petriuką iš klasės. Praeidamas pro komisijos narį, Petriukas tarė: - Jei nemoki pasakinėt, nepasakinėk! Grįžta kartą Petriukas iš mokyklos ir mama jo klausia: - Petriuk, ką vakar tėvas sakė, kai iš vakarėlio grįžai trečią valandą nakties? - Sakyti be keiksmažodžių? - Žinoma! - Tada nieko. Atėjo Petriukas pas mama ir klausia: - Kas yra transvestitas? - Nežinau. Nueik paklausti dėdės Jolantos. Per pamoką Petriukas labai smarkiai nusižiovauja. Mokytoja jam sako: - Petriuk, nepraryk manęs. Petriukas atsako: - Nebijokit, mokytoja, aš kiaulienos nevalgau. Mokytoja pasakoja vaikučiams: - Tuoj švesime Kalėdas - dievulio Jėzaus Kristaus gimtadienį. Ar man gali kas nors pasakyti, kur dabar yra dievas? - Jis mūsų širdelėse! - sako Onutė. - Jis yra danguje, - tvirtina Jonukas. - Dievas yra mūsų namuose, tualete! - pareiškė Petriukas. - Iš kur tai ištraukei?! - pasipiktina mokytoja. - Taigi kekvieną rytą mama klibina tualeto rankeną ir sako: “Dieve brangus, tu vis dar čia?!”. Nusipirko šeima melavimo aparatą. Grįžta namo Petriukas. Mama klausia: - Kokį pažymį šiandien gavai? - 10. Aparatėlis tik “pyp, pyp, pyp”. - Nemeluok! - Gerai, 8. Aparat4lis tik “pyp, pyp, pyp”. - 6. Mama: - O aš mokiausi tik 10-kais! Aparatėlis ir vėl “pyp, pyp, pyp”. - Na, gerai… Buvo ir 8. Ateina tėtis. - O kai aš mokiausi mokykloje… Aparatėlis “pyp, pyp, pyp” Kartą Petriukas ėjo pro tėvo kambarį ir išgirdo: - 1,2,3… ir taip iki 10. Kitą dieną Petriukas klausia tėvelio: - Tėveli, ką reiškia 1,2,3…10? Tėvas atsako: - Kai užaugsi - pasakysiu! Užaugo Petriukas ir vėl paklausė tėvo. Tėvas jam ir sako: - 1 - tai aš ateinu, 2 - jinai ateina, 3 - aš nusirengiu, 4 - jinai nusirengia, 5 - aš įkišu, 6 - ištraukiu, 7 - apsirengiu, 8 - ji apsirengia, 9 - išeinu, 10 - ji išeina. Kitą dieną tėvas eidamas pro Petriuko kambarį girdi: - 1,2,3,4,5,6,5,6,5,6,5,… Asiliukas priėjo prie Mikės Pukuotuko, kuris stovėjo prie ką tik užkastos duobės. - Ką čia veiki? - paklausė Asiliukas. - Ai, Knisliuką pakasiau. - O kodėl kastuvas kruvinas? - Tris kartus bandė atsikasti. Mokytoja sako: - Rytoj rašome labai svarbų kontrolinį darbą. Dalyvavimas būtinas. Tėvų rašteliai negalioja. Reikia rimtos pateisinamos priežasties. Petriukas: - O visiškas seksualinis išsekimas skaitosi? - Ne, Petriuk. Galėsi rašyti kaire ranka. Mokytoja klausia mokinių, kokių rūšių būna pinigai. Vienas atsako - popieriniai, kitas - metaliniai. Petriukas pakelia ranką. - Kokių dar rūšių būna, Petriuk? - klausia mokytoja. - Mediniai! - Kaip tai mediniai? - stebisi mokytoja. - O va taip - kartą mama sakė, kad už keturis pagalius kailinius nusipirkoĄĄ Tikybos pamoka, makytoja klausia: - Kas laipioja nuo medžio ant medžio? Petriukas pakėlė ranka. Mokytoja sako: - Na, Petriuk. - Tai turėtų būti voveraitė, bet jei jūs klausiate, tai tikriausiai Jėzus Kristus. Jonukas giriasi Petriukui: - Mūsų katė maudoma necypia. - Tai gal jūs jos negrežėte? - Ne, o kam? - Kaip kam? Kad pakabinta nevarvėtų. Mokytoja sako mokiniams: - Sukurkite apie mane eilėraštį. Kitą dieną ateina Petriukas į mokyklą ir sako: - Aš sukūriau, bet mokytoja, eilėraštukas su negražiais žodžiais. - Ten, kur bus negražus žodis, sakyk tra lia lia, - atsako mokytoja. - Gerai. Tra lia lia lia lia lia lia, Tra lia lia lia lia lia lia - mūsų mokytoja. Petriukas sėdi pamakoje, o mokytoja dėsto pamokos temą. - Stručiai deda didelius kiaušinius, slepiasi įkišę galvą į smėlį ir strutis yra greitesnis už arklį! Mokytoja pamato, kad Petriukos jos nesiklauso. - Pertriuk, - mokytoja sušunka! - Pasakyk, ką aš pasakojau. Petriukas: - Jei patrauksi už stručio kiaušinių, tai net su arklių nepabėgsi.
Mokytoja klausia Petriuko: - Pertriuk, sakyk, ką duoda žąsys? - Mhm… Kiaušinių! - Teisingai! O ką dar? - Na, dar kiaušinių. - Pala, pala, kitaip paklausiu. Hmm… Na, kur tu miegi? - Ant grindų. - O ką po galvą dedi? - Batą. - Ne, ne, vėl ne taip paklausiau! Na, o kur tavo tėvai miega? - Lovoje. - O ką po galva deda? - Pagalvę. - Tai va va. Jeigu per pagalvę suduosi, tai kas bus? - Blakės pasklis. - Hmm… O jei labai smarkiai suduosi? - Na, dar blakių pasklis. - Na, o jeigu perpleši tą pagalvę, tai kas bus? - Oi, skandalas bus namie. Oi skandalas! - Na, bet kas pasklis? - Pūkai. - Va va Petriuk! Na, tai ką duoda žąsys? - Hmm… Kiaušinių. Kalėdos. Mokykloje puošiamos klasės. Mokytoja klausia vaikų, kaip papuošti savąją. O Petriukas ir sako: - Davai *pimp…*arinam dvi raudonas juostas per lubas. - Petriuk, kaip tu kalbi! - sušunka mokytoja ir nuveda jį pas direktorių. Atėjusi pas direktorių mokytoja išlemena: - Jūs įsivaizduojat, Petriukas pasakė “davai *pimp…*arinam dvi raudonas juostas per lubas”, kai mes su mokiniais sprendėm, kaip papuošti klasę?! - O ką, - sako nustebęs direktorius, - jei nepatinka raudona, tai *pimp…*arinkit mėlyną.
aik pamoku ruost nefloodines
ajk kaku poopsiaw…skajtyk newadowawes cia,…
blin skajcia ui lydziaus ant kedes atsisedes…
diela o ne anekdotai kas nesupras tas totalus ■■■■■■■
Joo…tas taj tiesa… yra mana wienas sugalwotas…
D tras su broliu kurio wardas kristina…
about pčibiliauskienės jaučiu kitokių imiu ir nežianai
nu palaukim kol aurora pasirodys
biski bova i liukis anikduotu
a man patiko
Zionau zionau poopsiaw… AUSRA i beje…kokia dar aurora…?? a?
8girdeti,visus perskaicia,lb geru yra
adebisiz,virsuj desiniam kampe paziurek kokia aurora
wisai nieko tokie…bet newisi
aj jus cia apie sita Aurora… o as jau galwoja uakd poopsius wel kokai pana susirado…
yra girdetu, bet kiti geri
Daugelis girdėti, bet yra neblogų.
dauguma girdeti, bet vistiek