Sis tas apie TELE2 naujienas!!!

Sis tas apie TELE2 naujienas!!!

kas nezinojot tele2 saskaitos pildyk vartotojams mokamas, viena karta pasitikrint kainuoja 0.25 lt. bet yra ir geru dalyku: saskaita padidinama 10% t.y. jei jus pasipildot saskaita uz 10 lt, taj joje bus 11lt, jei 20, taj 22 ir t.t. SMS for free jau uzriso, kas nelegalu viska uzris ir tele2 bus kaip omnitel ar bite GSM, tik pigiausia!!! WAT Tele2 jegaŠypsena bus jega kol bus pigiausia, o dabar kai pigiausia taj jegaŠypsena

ta pati per ta pati cia sumalei Kietas

aga bet vistiek tele2 jega, nors ash niekada nahaliavu nevariau, bet man tele2 vistiek jega, nes PIGIAUSIA!!!Šypsena

Man Bite jega, bo galiu pasta per wap patikrinti. T2 gali? Ne. Fak.

Kokios problemos??? As is T2 per ta pacia Bite WAP pasta susikonfiguraves esu Šypsena

Pisiziurejot TELE2 apelsinu ir rekiat PILDYK PIGIAUSIA! Turejau pildyk, deje nepigiau uz Labas. Tai kad mokam ta pati o gaunam…? Šypsena

Šiuo metu Labas, Pildyk ar Extra pasirinkimas (pigumo prasme) priklauso tik nuo naudojimosi ypatumų. Galima ginčytis iki pažaliavimo, bet visada bus trys žmonių grupės, kurioms atitinkamai bus pigiau naudotis viena iš trijų paminėtų paslaugų. Be to, manau, kad panaši tendencija išsilaikys ir artimiausioje ateityje, nebent vienas iš operatoriu sumanys apleisti ar atsisakyti savo prepaido rinkos segmento (neįsivaizduoju kodėl tai turėtų įvykti), taigi sėkmės besiginčijant Mirkt

na kolkas gerai man tele2 netrukdoLiežuvisLiežuvisLiežuvis

Zhiurkenui:
Na ir sveikinu su tuom, kad tavo Bele2 tingi pas save pasileisti WAP ir verchia naudotis Omnio ar Bites accessu Šypsena O ar ne papraschiau nusipirkt Bites SIMa nei naudotis BITES WAPu per Tele2 ir moketi brangiau? Šypsena Juokdariai.

Nu cia ir parasei - neimanoma prissiskambinti vakare i T2. NEsamone! supranti ar ne? visada i T2 imanoma paskambint!

Nu ka as galiu pasakyciMirkt -visi tie kutie ant T2 varo, mano nuomone yra paskutiniai kaimieciai (ne gyvenemosios vietos prasme),nes apie Tele2 girdejo tik pries metus ir tai neaisku kokiomis aplinkybemis. Jau vos ne puse metu, kai T2 as neturiu jokiu priekaistu, nebent kartais vakarais tik neiseidavo sakaitos patikrint. Dabar gi - viskas ore ir danguj. Nereikia rysio ieskot. Taigi mazvaikiai pletku prisiklause - nereikia cia “krutu” lauzt, apie T2 blevyzgojant.
Omniteliui, beje turiu rimtu skundu - antai ketvirtadieni nuo pat ryto nebuvau pasiekiamas, nors ir rode visas padalas. Beje, ta suzinojau tik vakare, kai jau buvau namuose. Kol telefono neperkroviau, tol rysio nebuvo. Ar omnitelis naudoja Microsoft programine iranga?Cha cha

Visiems operatoriams buna irangos sutrikimu. Taciau kazkodel ziauriausiai yra varoma ant T2. Idomu kodel? Toks vaizdas kad is pirmoko mes reikalaujam daugiau nei is abituriento? Zmones, nebukit glusais - ant omnio reiketu garsiai rekt uz minute be rysio, negu ant T2 uz valanda. Kaip kadais…

Tu cia malacius, gerai susakei GeraiGeraiGerai. Simtu procentu palaikau .

Juk viskas aisku!Draugai turintis TELE2 po 21 val. negali nei paskambinti nei parasyti sms…nieko geroLiūdna
o zinutes nueina po kokios valandosMirkt kitiems to uztenkaCha cha

siuo atveju noriu apgint omni kad tu buvai nepasiekiamas kaltas ne omnis o tavo aparatas

Nustebęs JO tele2 buvo jega kol galima buvo naxaliavai pildystis saskaita pokalbiu, bet uzrisho pagaliau Liūdna. O dabar tai nzn kur atrasti silpnaja vieta bbz. Siaip tai pol ***a tas tele2, bet po dvieju metu gal ir zjb busCha chaCha cha

Ar tikrai? Dabar varysi ant noskiu, kai pasakysiu, kad pas mane, pas motina mergina yra 3310 ir visiems buvo tas pats. Noskes *****? ane?.. Blin, kur zmones fantastai. Omnis pats prisipazino, kad ta diena turejo problemuLiežuvis

As turiu TELE 2 jau puse metu. Tiesa, pradzioje buvo daug problemu - buvo sunku vakarais prisiskambinti, SMS nueidavo tik po paros, jei is vis pasisekdavo issiusti. Taciau dabar jokiu problemu - viskas veikia puikiai, galiu paskambinti kada noriu ir man visi prisiskambina, SMS nueina zaibiskai. Nezinau, kur gyvena tie, kuriems vis nesiseka nei paskambinti, nei zinuciu issiusti? Manau, kad dabar del TELE2 rysio kai kurie asmenys verkia jau tiesiog is ipratimo, o ir siaip mums lietuviams iprasta del visko verkti ir viskuo skustis… Brangieji, nebeverkit… Nepatinka TELE2, keiskit i BITE ar OMNI, isidekit korteles ar pan., bet tik nebeverkit! Mirkt

Uztai “rysio zona” - tik balkone… Šypsena

[quote]
SuperFM raše:

Bet bent jau jis prisipazino.Idomu ar tele2 kada buvo prisipazine kad turi rysio problemu?Ai pacioj pradzioj buvo kai saskaitas papilde.Bet tik 1 menesi.r viskas tuo baigesi.