Sis penktadienis-Bobos priemimu diena Vilniuj
Sveika bobelencija esi gerokai įtūžusi? NUrimk
(tik tau)
Jei neklystu daktarėlisturėjo Klaipede meete pasivaidenti 13d.Ale dar nieks neaišku.Čia irgi viskas mistiškai lėtai rutuliojasi-finalas nenuspėjamas. Jei būtum arčiau tikrai išmesčiau su tavimi burnelę solidarumo dėlei.
Ir reziume būtų toks,kad tai tik žaidimas-vieni žaidžia pagal taisykles ,kiti ne.
Neliūdėk
Boba, bravo!!! Visada svajojau sitam kaboke meeta padaryt…nors esu ten su kai kuo kazkada sedejes privaciai…
visai nieko, tik aptarnavimo lygis uzknisa…
Man, noriu dar ir kaip, tik neparodau Lauksiu taves penktadieni, kaip ir kvietei, tik vieta kita, na bet juk atleksi, nesunku - ne Ukmerge, tik gatve Ukmerges, bet Vilnius
Gal net ir
pavaisinsi? Alus, vynas ten irgi nebrangus
reiks reiks , Boba tik buk gera ,sarasiuke pastebejau suklydima .Badas , pagal blaivu mastyma turetu but 10
na dar tiksliai nežinau, aš prieš tai į koncertėlį vieną norėčiau užšokti, o kad pradedad ir kada baigsit?
Boba, as dar tiksliai negaliu pasakyt, tai padarysiu ryt, tikiuosi tarti teigiama atsakyma, o veluot bus galima, jeigu ka ?
Ot idomu, ir maistininku (panku gal? ) bus, ir su basanozkem, ir sportininku
Prasom susitikslinti laikrodzius, dabar maniskis rodo 12:35 Siandien jau penktadienis, 20 val. laukiam pakviestu asmeniskai ir kvieciamu visuotinai bangieciu Vilniuje, klube "Aitvaras", Ukmerges 305a, staliukas prie zidinio. Jei kam kyla neaiskumu del susiradimo, prasom reikalauti mano mobilaus arba zr.paaiskinimus temoje
nagi nagi
Boba, dabar jau galiu atsakyma duoti - bet kaip zydas, greiciau taip, negu ne. labai jau smaalsu
Marke rašė:
Vuobaaa… As ataijsiu - galu gale.!
Sitiek sedziu Bangoj, a ne vieno feiso nepazistu asmeniskai.
na na… negražu meluoti
nežinia kokiu laiku, bet turėčiau pasirodyti
su giliu liudesiu pranesu, kad nepasirodysiu nei as nei mano dziadas, neiseina sikart uzjauciu save
gero vakaro
nuss, bobulencija, jauciu, kad viecikes gali pritrukti bo ir as ataisiu…tadu da vienas Misteris atais, toks paslaptingas vyras
alyva rašė:
nuss, bobulencija, jauciu, kad viecikes gali pritrukti
bo ir as ataisiu…tadu da vienas Misteris atais, toks paslaptingas vyras
hi hi hi pirstais nerodysim, bet gal Abakas ???
Indree… Jei kas nors keistusi, veluok, bet ateik.
Alyva, einu uzdesiu prie sveciu saraso paslaptinga zenkla
hihihi
O siaip puntualumas - 30+ dorybe?
Nes as turiu defekta - ateiti laiku
o tai dar reikia pranesti ar busiu "alone" ar su "+" ?
lauk manęs, boba, … mmmmm kaip malonu, kai kas nors laukia… o jei dar kas nors pasakytų, kad pasiilgo… tada ir noras atvykti atsiranda
na gerai, surimtėju. Reikia gi pasitaisyti. Buvo laikai, kai daugumoje susitikimų skambėdavo frazė "ai, tai čia ta pati Rita…" , o dabar matau, kad dauguma jau nepažįstamų vardų, reikia gi apsidairyti
As apgailestauju, bet turbut negalesiu atvykti.
Linkiu visiems smagiai pasilinksmint.
Gal kas nors galetu nuo manes perduoti po bucki visoms merginoms?
boba ,prasyciau pirkt buteliuka , bo as gal vis tik ateisiu isgersiu ir iseisiu bo as menkas tusarius ,geresnis gerejas esu
Da kojiniu savaite nekeiciau ir nosis nuo pietu paraudonejo