Sis penktadienis-Bobos priemimu diena Vilniuj

Sis penktadienis-Bobos priemimu diena Vilniuj

Sveika bobelencija esi gerokai įtūžusi?Cha cha NUrimkTaurė (tik tau)
Jei neklystu daktarėlisturėjo Klaipede meete pasivaidenti 13d.Ale dar nieks neaišku.Čia irgi viskas mistiškai lėtai rutuliojasi-finalas nenuspėjamas.Cha cha Jei būtum arčiau tikrai išmesčiau su tavimi burnelę solidarumo dėlei.TaurėIr reziume būtų toks,kad tai tik žaidimas-vieni žaidžia pagal taisykles ,kiti ne.
NeliūdėkGėlės

Boba, bravoGerai!!! Visada svajojau sitam kaboke meeta padaryt…nors esu ten su kai kuo kazkada sedejes privaciai…Mirkt visai nieko, tik aptarnavimo lygis uzknisa…

Man, noriu dar ir kaip, tik neparodau Cha cha Lauksiu taves penktadieni, kaip ir kvietei, tik vieta kita, na bet juk atleksi, nesunku - ne Ukmerge, tik gatve Ukmerges, bet Vilnius Šypsena Gal net ir Taurė pavaisinsi? Alus, vynas ten irgi nebrangus Šypsena

reiks reiks , Boba Mirkt tik buk gera ,sarasiuke pastebejau suklydima .Badas , pagal blaivu mastyma turetu but 10 Šypsena

na dar tiksliai nežinau, aš prieš tai į koncertėlį vieną norėčiau užšokti, o kad pradedad ir kada baigsit?

Boba, as dar tiksliai negaliu pasakyt, tai padarysiu ryt, tikiuosi tarti teigiama atsakyma, o veluot bus galima, jeigu ka ?

Ot idomu, ir maistininku (panku gal? Cha cha) bus, ir su basanozkem, ir sportininku Gerai Cha cha

Prasom susitikslinti laikrodzius, dabar maniskis rodo 12:35 Šypsena Siandien jau penktadienis, 20 val. laukiam pakviestu asmeniskai ir kvieciamu visuotinai bangieciu Vilniuje, klube "Aitvaras", Ukmerges 305a, staliukas prie zidinio. Jei kam kyla neaiskumu del susiradimo, prasom reikalauti mano mobilaus arba zr.paaiskinimus temoje Šypsena

nagi nagi
Boba, dabar jau galiu atsakyma duoti - bet kaip zydas, greiciau taip, negu ne. labai jau smaalsu Cha chaCha chaCha cha

Marke rašė:

Vuobaaa… As ataijsiu - galu gale.! Šypsena Sitiek sedziu Bangoj, a ne vieno feiso nepazistu asmeniskai.

na na… Cha cha negražu meluoti Cha cha

nežinia kokiu laiku, bet turėčiau pasirodyti Mirkt

su giliu liudesiu pranesu, kad nepasirodysiu nei as nei mano dziadas, neiseina sikart Liūdna uzjauciu save
gero vakaro Šypsena

nuss, bobulencija, jauciu, kad viecikes gali pritruktiCha cha bo ir as ataisiu…tadu da vienas Misteris atais, toks paslaptingas vyrasCha chaMirkt

alyva rašė:

nuss, bobulencija, jauciu, kad viecikes gali pritruktiCha cha bo ir as ataisiu…tadu da vienas Misteris atais, toks paslaptingas vyrasCha chaMirkt

hi hi hi Cha cha pirstais nerodysim, bet gal Abakas ???

Indree… Liūdna Jei kas nors keistusi, veluok, bet ateik.
Alyva, einu uzdesiu prie sveciu saraso paslaptinga zenkla Cha cha

hihihiCha chaCha chaCha cha

O siaip puntualumas - 30+ dorybe?
Nes as turiu defekta - ateiti laiku Cha cha Cha cha Cha cha

o tai dar reikia pranesti ar busiu "alone" ar su "+" ? Cha cha

lauk manęs, boba, … mmmmm kaip malonu, kai kas nors laukia… o jei dar kas nors pasakytų, kad pasiilgo… tada ir noras atvykti atsiranda Šypsena
na gerai, surimtėju. Reikia gi pasitaisyti. Buvo laikai, kai daugumoje susitikimų skambėdavo frazė "ai, tai čia ta pati Rita…" Cha cha, o dabar matau, kad dauguma jau nepažįstamų vardų, reikia gi apsidairyti Apakęs

As apgailestauju, bet turbut negalesiu atvykti. Nustebęs
Linkiu visiems smagiai pasilinksmint.
Gal kas nors galetu nuo manes perduoti po bucki visoms merginoms?

boba ,prasyciau pirkt buteliuka , bo as gal vis tik ateisiu isgersiu ir iseisiu Aš nekaltas bo as menkas tusarius ,geresnis gerejas esu Gerai Da kojiniu savaite nekeiciau ir nosis nuo pietu paraudonejo Nustebęs