Sis bei tas
Blemba kaip noriu paplepeti tik va net nezinau apie ka Apie bet ka
Zodziu as visada pasiryzus
Junkites prie manes tas kas tiesiog nieko pries gerai paplepeti
galim apie bet ka pasneketi pvz, siandien penktadienis —> ka mastot veikti ?
Pirmiausei mastau plautis is darbo po keletos valandu Tiksliau kuo greiciau tuo geriau
shiandie aisiu pirkt irankius, o ryt remonta pradet…
Tai tavo savaitgalis bus nelabai koks… tiksliau itemptai dirbsi
shiandien darysiu kursiny… o rytoj vakare toosas
Manau,kad vakare eisim i diskana arba kina,o ka tu ruosiesi vakare nuveikti?
Manau ziuresiu TV ir valgysiu sokoladinius saldainius
Na tai ir neblogas atsipalaidavimas.O kaip vadinasi tavo sokoladinai saldainiai?
berniukas
kodel tep manaj? ash juk savo noru ta darysiu… kiek noresiu tiek remontuosiu… ka noresiu ir kaip noresiu darysiu… ash jau tokis… keistoliz
Matio rašė:
Mirtišė rašė:
Matio rašė:
shiandie aisiu pirkt irankius, o ryt remonta pradet…Tai tavo savaitgalis bus nelabai koks… tiksliau itemptai dirbsi
kodel tep manaj? ash juk savo noru ta darysiu… kiek noresiu tiek remontuosiu… ka noresiu ir kaip noresiu darysiu… ash jau tokis… keistoliz
remontas-labai idomus laisvalaikio praleidimo budas
Pirmąkart apie tokius saldainius girdžiu
121 rašė:
voveriukste rašė:
Na tai ir neblogas atsipalaidavimas.O kaip vadinasi tavo sokoladinai saldainiai?berniukas
smilgele rašė:
Pirmąkart apie tokius saldainius girdžiu
ghm gal dabar jau ir nera anksciau budavo visada tokios statuleles sokaladines vaikino arba merginos visada islikdavo dilema pas ka daugiau sokalado yra …
Musca_ rašė:
Matio rašė:
Mirtišė rašė:
Matio rašė:
shiandie aisiu pirkt irankius, o ryt remonta pradet…Tai tavo savaitgalis bus nelabai koks… tiksliau itemptai dirbsi
gal… man patinka o tai manau ir yra svarbiausia…
va dar aisiu nusiskusiu ka nors-- barzda, galva arba dar kokia vieta… che dar vienas mano pomegis… tiesa, ne tokis dazhnas kaip kad galbut norechiau
Mirtise,kur dingai,taip tu norejai paplepeti
Matio rašė:
Musca_ rašė:
Matio rašė:
Mirtišė rašė:
Matio rašė:
gal… man patinka
o tai manau ir yra svarbiausia…
va dar aisiu nusiskusiu ka nors-- barzda, galva arba dar kokia vieta… che dar vienas mano pomegis… tiesa, ne tokis dazhnas kaip kad galbut norechiau
Geras pomegis nusiskusti barzda, galva ir dar kazkokia tai vieta
voveriukste rašė:
Mirtise,kur dingai,taip tu norejai paplepeti
Na as vos speju private i laiskucius atrasineti
Tai ši tema pavirto apie skutimasi, o kur apie depiliaciją?