Sireikia tikras grybas !!!
Ziurekit katik gavom pries usa , viskas buwo musu rankose bet … 5 min liko o jasikevicius ant suolo hmz??? Vakar rungtynes su Italija Javtokas sedejo ant suolo kodel??? Gal jis norit pasakyt blogai zaidzia ginyboje ??? Jis tikrai moka ta daryti sende dar yrode , bet… pries italus Sireikia jo neleido
Lohas kazkoks treneris supiso varzybas
Pats tu ■■■■■■
paaiskink jo elgesy kitaip ? grybe
pritariu…
asile tu jam geriau zinot ka reikia leist ir ko ne…
tokiem *****am kaip tu - banus nedvejojant
■■■■■■ tu. Jis geriau zino ka daryti.
A.Sireika gereu ismano savo darba.
Pritariu{/b] Na aš manau kad daugiausiai kaltas dėl Lietuvių pralaimėjimo yra ekas kitas o Lietuvos TRENERIAI, iškarto sakau kodėl: Ėjo gerai 3 kėl. su tokiu penketu: Javtokas Songaila Štombergas Macijauskas Jesikevičius Paprašė minutinės, po minutinės Šaro jau nebėra, o taip gerai ėjo jei neklystu tda LT ir laiminėjo 7 taškais. Paskui kiek ilgai Šaro neleido 4 kėl. būtų įšėjęs ankščiau būtų kitaip buvę. Na aš nežinau Sireikai reikia atsistatydinti, ir tegu grįžta Kazlauskas, šiandien krepšininkai žaidė iš širdies ir labai gerai, JAV neatrodė stipreni nei biški, tačiau trenerių klaidos jau buvo ir vakar ir šiandien! Norit pykit klykit ant man3s kad aš nusišneku, bet taip mano visa chėbra kuri žiūrėjo krepšinį su manimi.
Ką jis žino jei ble net paprstas fanas mato ką geriau leisti
oj zmones… tai ka vel sekme kaip ir visada norit kaltint ak… NEPASISKE
ane… …pamatysit mano zodziai pasitvirtins sekit laikrascius
Jaska . pries usa paskutines buwo padares o dabar jis sedejo ant suolo nes… Sireikia kazkodel jo neleido
Ir kazkur Ta yspudingioji lietuviu gynyba dingo … hmz. 2 rungtynes gaunam 100 tasku hmz
As isreiskiau savo nuomone nesmerkiu litu jokiu budu. Tik sakau kad dare tokiu durnu kartais klaidu Treneris . Kitakart laimesim!
Idomu kodel gi tu ne Lietuvos treneris???
O kodėl tu ne mano tėvas blia, tokį tupą klausymą uždavei…
mt atsirado bedraminciu . Ir beje jei buciau paprastas fanas tileciau kaip uzmustas bet as toks nesu ir galiu reiksti savo nuomone beje teisinga
*bliamba* uzknisot.Kai laimim visi dievai, o pralaimim visi iskarto debilai
Eikite visi nx *****ai persikaskite gerkles. Tegu raso nx kreipti ble nx
kas si tema kure tai tikras genys ir tu save laika fanu Lietuvos rinktines
kaip euro cempionata laimejo tai gerai buvo kaip pralose purvais pila
Butent. Kad butum dirbes prie vaizdines medizaogs, analizaves JAV zaidima ir visa kita kas priklauso treneriui ir komandai, tada galetum smerkti o dabar reikia kaska kaltinti ir iskarto kaltas treneris. JAV zaide sekmingiau ir viskas tuom pasakyta.
neradai ką apkaltinti dėl varžybų, tai kaltini trenerį - baik!!! Tuoj tave kaltint pradėsiu