Sio ryto vaizdelis
Zodziudingo viskas, emailai, zinutes, siustos sms, draugai, extra, taskai uz nuotrauku tikrinima, mano nuotraukos
VISKAS
Liko tik mano login informacija ir telefono numeris bei gimimo data
one.lt tik piemenys ir piemenės naudojasi
nu tai ka… beliko issiregistruot is to komercinio puslapio
Beda ten kad ten draugu susirades buvau su kuriais kontaktais apsikeisti nespejau, viskas gerai, jeigu man atrasys o jeigu gausis, kad pas juos irgi tas pac?
beje issiregistruot kainuoja 2 ar viena lita nepamenu tiksliai
lol… net uz tokius dalykus reik moket
“Mano draugų draugų draugai”. Vemti verčia … =============================================== Va, dabar jau geriau
ir vis plečia mokamas paslaugas, o kad serveriu pasirūpint net negali…
ne viena mokama paslauga nesinaudoju, o kol neapmokestins zinuciu issiuntima tol su draugais pasirasinesiu
Vaje… Kokia tragedija
ir gmail’ui gresia tas pats, kad jau registracijai kvietimo nereikia …
Ot tai tragedija…
Oj ble eik nusižudyk dabar debilynas kažkoks
zasebis, dar vienas per one draugu susirado. del tobulos one.lt draugu sistemos, jus visi daugiau ar maziau esate minedo draugai .
O jau kiek NEminedu atsirado? Juokiasi puodas, kad katilas juodas. Patys lojinames per forumus kaip nezinia kas, susitikimus darote visu forumieciu, o jei kazkas ta pati daro per ONE, tai cia jau tipo pasijuokti galite? Tipo jau ■■■■■■■? Zmones tiesiog bendrauja, susipazysta. Kas cia tame blogo? Ai karocia. Patis ne ka geresni esate, o is kitu dar saiposi. Daunai.
skaudi tema ? “nesilojinu” ir draugu neieskau as cia, ir myte nei vienam per tiek metu nebuvau. kviesk draugaut ir bus normaliai
Nesilojini? O ant kito pavaryti tai matau kaip moki. Matyt daznai tenka pasigalasti liezuveli/pirstelius? Man tikrai tai neskaudi tema. Kiek tenka bendrauti virtualiai, kiek realiai, tai darau su tais paciais zmonemis. Ir tame jokios gedos nematau. Man tai tas pats kaip ir parasyti SMS, ar bendrauti su zmogumi telefonu. Kai anksciau zmones susirasinedavo laiskais (siusdavo savo adresus i zurnalus) tai kazkodel niekam tai neuzkliuvo. Bet ziurek jei jau koks vaikezas one.lt sedi, tai jis mindedas, ■■■■■■ arba ■■■■■■■? Galiausia cia ne asmeniskai tik kolegai buvo skirtas mano postas. Tik gal biski tolerancijos kitu atzvilgiu rieketu pasimokinti. Visiems (neisskiriu net saves) be isimciu.
gali but kad kasnors suzinojo tavo logina ir pass.tada iejo ir istryne viska.as zinau nes kazkokiam forume buvau rades kitu zmoniu loginu ir passwordu
nu kad labai jau jautriai reaguoji, del manes darykit jus ka norit ir kaip norit, bet pakantumo prasyt neverta. pykina mane nuo tu fraziu kaip “kviesiti draugauti” arba “susiradau daug nauju draugu pirma diena uzsiregistraves”. viau, masinis debilizmas kazkoks. nieko gi nesakau, jei tai naudojama kaip vienas is budu bendraut su tikrais draugais, nors pats irgi to niekad nedaryciau, bet cia jau kiekvieno asmeninis reikalas.