Sio rudens mados
Taigi, kas madinga si sezona? Kokie drabuziu stiliai? Spalvos ir tt… Rasykit viska, ka zinot
Aciu
kedai ir treniningai…
kazkur skaiciau, kad madinga pastelines ir zemiskos spalvos (nieko nauja) ir jokiu budu ne vasros mados klyksmas rozine. a man dzin, pastelines ne pastelines, RAUDONA rulz. kam rupi tos mados
galiu pacituot ka Extra panoj rase: madinga: batai apvalejanciom nosim (valio!!) avalynes spalva - pasteline, sviesi, neryski (nuobodybe! geriausi batai - raudoni
) rankines: dideles, sportinio stiliaus, odines arba standzios medziagos (as visada sakiau - rankine toks daiktas kur turi tilpt daug visokiu daiktu ivairiem gyvenimo atvejam. ir butinai raudona
) kaspinai
(gal nereikia… ne pirma klase…) akiniai labai iskarpyti plaukai (bile butu ka karpyt
) sviesiu tonu makiazo atspalviai (kam tinka kam ne…) NEmadinga batai smailejanciomis nosimis (valio!!! ech… i paskaitas vistiek geriausia mano mylimiausi kerzavi seni batukai
) rankines: lakines, “Puma” stiliaus (okas tai
) dirzai (valio!! ir taip buvo aisku kad ilgai neisilaikys virsuneje
) rausva (valio!!) ir zydra spalvos (zydra viso gyvenimo palydove… del keliu zodziu durnam zurnale puses skarmalu juk nemesi
) plastikiniai papuosalai (gaila… jei nebenesios nieks nebus is ko juoktis
) plauku gumytes D: ruduo - palaidu plauku metas (valio!!) ryskus makiazas (cia koks? trigubas apvedimas apie akis?)
niu bet cia tikrai, kiekvieno skonio reikalas… man pavyzdziui, negrazus tie batai su apvaliom nosim avalynes spalva irgi be rysio… niu bent jau as neisvaiksciociau visa rudeni su sviesiais batais, per tokius orus… del rankines sutinku, man ir patinka dideles, bet irgi nevisiem gyvenimo atvejam tinka didele rankine… o kam tie kaspinai? cia vietoj gumyciu i plaukus?
akinius nesioju tik vasara… plaukus dabar auginu
o su kuo susijuosti smunkancias kelnes, jei jau dirzai nemadingi? be plauku gumyciu tikrai neissiversciau ypac per koki siaubinga veja… zodziu, toks vaizdas, kad busiu ziauriai nemadinga si sezona, bet kazkodel taip nemanau
drabuziai is siuksliu maisu (Y) ir aisq adomo ir ievos kostiumai(Y)
tarp bomzu butum pats madingiausias
Dideles rankines bet deja del mano kritisko wertinimo kolkas waikstau su minetiurine
I kuria telpa kas tik reikia
bet gal pagaliau issirinksiu didesne i kuria wisishkai wiskas tilps
Hm… taip cia paskaicius, tai reiketu puse garderobo tikrai pakeisti, ko nesiruosiu daryti. Rankinuka turiu irgi maziuka ir niekaip negaliu susirasti didesio, nerandu to ko noreciau.
Buvau uzvakar pagalvojus apie plauku issikarpyma, bet dabar kol uzsirasysiu pas kirpeja savo, tai jau salciai prasides, o tada ir kepure reiks nesiot, negalesiu susisukuot kaip noriu. Vienu zodziu, nieko gero…
aj toz madoz tey che wapshie, man tay pwz niera skirtumo kaz madinga o kaz nea,
ir pwz net kejsta pradedi neshiot kokiaz shmutkez ir gal tik po pusmechio ar dar welew joz atejna y mada,nezhadu tajkeetiz prie shio rudeninio madoo, bet kiek girdejaw tey pastelinez spalwoz shy rudeny dominuoja |norz man joz grazhioz tey neshiosiu, bet tay dar nerejshkia kad aklay sexiu madaz,|
Man raudona spalva irgi pati paciausia Ir velniop tas madas, svarbu gerai jauciuosi
dirzus kaip nesiojau taip ir nesiosiu, px man ta mada, beto juoda spalva mano megstamiausia, o ji manau, is mados neiseina, nes yra klasikine. ir isvis manau, jog kiekvienas turi tureti savita stiliu, kuriam kazka galima pritaikyti is besikeicianciu mados tendenciju, bet aklai vaikytis kiekvieno naujo mados pakitimo yra kvaila. tada visos vienodos vaiksto
teisingai, merginos
kiekvienai reikia susikurti sava stiliu
o man patiktu koks prikolnas rankinukas puostas kaspinukais
shiandien varchiau nauja anglishka madu zurnala tai kaip che pasakius…mados labai jau senovishkos…nu rubai tokie kaip senos moterishkes i teatrus eina…tokie tipo puoshnus…bet neryshkus ir neperkrauti…madingi visokie griezhti paltukai… ir senoviniai batai ant kulno apvalia nosyte…
batai apvalia nosyte, tai labai liux
tokius jau turiu
labai nemegau smailianosiu
Vienodos ružavos TURGO MODOS plastikiniais auskarais, pasispirdamos kablukais, matuoja šaligatvius…
man tai patiko kai buvo praeita vasara mada, aukstakulniai su treningais bet visai fainai buvo
ir pati taip vaiskciojau
prikolas ir tiek