Sio rudens mados

Sio rudens mados

Taigi, kas madinga si sezona? Kokie drabuziu stiliai? Spalvos ir tt… Rasykit viska, ka zinot Flirtas TaipAciu Labas

kedai ir treniningai… Gerai

kazkur skaiciau, kad madinga pastelines ir zemiskos spalvos (nieko nauja) ir jokiu budu ne vasros mados klyksmas Veee rozine. a man dzin, pastelines ne pastelines, RAUDONA rulz. kam rupi tos mados Cha chagaliu pacituot ka Extra panoj rase: madinga: batai apvalejanciom nosim (valio!!) avalynes spalva - pasteline, sviesi, neryski (nuobodybe! geriausi batai - raudoni Niam niam ) rankines: dideles, sportinio stiliaus, odines arba standzios medziagos (as visada sakiau - rankine toks daiktas kur turi tilpt daug visokiu daiktu ivairiem gyvenimo atvejam. ir butinai raudona Girtas Cha cha) kaspinai Apakęs Apakęs (gal nereikia… ne pirma klase…) akiniai labai iskarpyti plaukai (bile butu ka karpyt Nekaltas) sviesiu tonu makiazo atspalviai (kam tinka kam ne…) NEmadinga batai smailejanciomis nosimis (valio!!! ech… i paskaitas vistiek geriausia mano mylimiausi kerzavi seni batukai Juokiasi ) rankines: lakines, “Puma” stiliaus (okas tai ??? ) dirzai (valio!! ir taip buvo aisku kad ilgai neisilaikys virsuneje Liežuvis) rausva (valio!!) ir zydra spalvos (zydra viso gyvenimo palydove… del keliu zodziu durnam zurnale puses skarmalu juk nemesi Liežuvis) plastikiniai papuosalai (gaila… jei nebenesios nieks nebus is ko juoktis Cha cha) plauku gumytes D: ruduo - palaidu plauku metas (valio!!) ryskus makiazas (cia koks? trigubas apvedimas apie akis?) Cha cha Cha cha

niu bet cia tikrai, kiekvieno skonio reikalas… man pavyzdziui, negrazus tie batai su apvaliom nosim Nekaltasavalynes spalva irgi be rysio… niu bent jau as neisvaiksciociau visa rudeni su sviesiais batais, per tokius orus… del rankines sutinku, man ir patinka dideles, bet irgi nevisiem gyvenimo atvejam tinka didele rankine… o kam tie kaspinai? cia vietoj gumyciu i plaukus? Juokiasiakinius nesioju tik vasara… plaukus dabar auginu Cha chao su kuo susijuosti smunkancias kelnes, jei jau dirzai nemadingi? be plauku gumyciu tikrai neissiversciau ypac per koki siaubinga veja… zodziu, toks vaizdas, kad busiu ziauriai nemadinga si sezona, bet kazkodel taip nemanau Cha cha

drabuziai is siuksliu maisu Gerai(Y) ir aisq adomo ir ievos kostiumai(Y)

tarp bomzu butum pats madingiausias Cha cha

Juokiasi

Dideles rankines Gerai bet deja del mano kritisko wertinimo kolkas waikstau su minetiurine Cha cha I kuria telpa kas tik reikia Taip bet gal pagaliau issirinksiu didesne i kuria wisishkai wiskas tilps Girtas

Hm… taip cia paskaicius, tai reiketu puse garderobo tikrai pakeisti, ko nesiruosiu daryti. NeRankinuka turiu irgi maziuka ir niekaip negaliu susirasti didesio, nerandu to ko noreciau. Nežinau Buvau uzvakar pagalvojus apie plauku issikarpyma, bet dabar kol uzsirasysiu pas kirpeja savo, tai jau salciai prasides, o tada ir kepure reiks nesiot, negalesiu susisukuot kaip noriu. Vienu zodziu, nieko gero…

aj toz madoz tey che wapshie, man tay pwz niera skirtumo kaz madinga o kaz nea, Laimingas Drovus ir pwz net kejsta pradedi neshiot kokiaz shmutkez ir gal tik po pusmechio ar dar welew joz atejna y mada,nezhadu tajkeetiz prie shio rudeninio madoo, bet kiek girdejaw tey pastelinez spalwoz shy rudeny dominuoja |norz man joz grazhioz tey neshiosiu, bet tay dar nerejshkia kad aklay sexiu madaz,| Mirkt

Man raudona spalva irgi pati paciausia Gerai Ir velniop tas madas, svarbu gerai jauciuosi Mirkt

dirzus kaip nesiojau taip ir nesiosiu, px man ta mada, beto juoda spalva mano megstamiausia, o ji manau, is mados neiseina, nes yra klasikine. ir isvis manau, jog kiekvienas turi tureti savita stiliu, kuriam kazka galima pritaikyti is besikeicianciu mados tendenciju, bet aklai vaikytis kiekvieno naujo mados pakitimo yra kvaila. tada visos vienodos vaiksto Mirkt

teisingai, merginos Gerai Cha chakiekvienai reikia susikurti sava stiliu Laimingas

o man patiktu koks prikolnas rankinukas puostas kaspinukais Šypsena

shiandien varchiau nauja anglishka madu zurnala :confused: tai kaip che pasakius…mados labai jau senovishkos…nu rubai tokie kaip senos moterishkes i teatrus eina…tokie tipo puoshnus…bet neryshkus ir neperkrauti…madingi visokie griezhti paltukai… ir senoviniai batai ant kulno apvalia nosyte…

batai apvalia nosyte, tai labai liux Myliu Gerai tokius jau turiu Kietaslabai nemegau smailianosiu Veee

Vienodos ružavos TURGO MODOS plastikiniais auskarais, pasispirdamos kablukais, matuoja šaligatvius…

Juokiasi Nekaltas Ne

man tai patiko kai buvo praeita vasara mada, aukstakulniai su treningais Cha cha bet visai fainai buvo Girtas ir pati taip vaiskciojau Juokiasi prikolas ir tiek Laimingas