silkės...

silkės…

vakar vakare nuvariau į garažą, užgesinau, paskui kuriu ir pradėjo gest ant laisvų. Traukia gerai, bet gesta ant laisvų. Šiandien pakeičiau oro filtrą, nepadėjo. Benzo pripyliau, nepadėjo. Tai nusipirkau kitą silkę Cha cha Stovis Apakęs 18 metų pas vieną senuką prabuvo, per metus nuvažiuodavo po ~3000km. Rida apie 200000km, 2.2, klima. Senukas po kilimukais dar vienus kilimukus patiesęs Cha cha už mano silkę važiuoja smagiau… aišku pas mane r17 dar. Bet vistiek mano ir garsesnė viduj, ir šiaip viskas grubiau kažkaip veikia. O čia… Pusę dienos šiandien su a6 c5 važinėjau, tai ta silkė nusileidžia tik gal garso izoliacija prie didesnio greičio. O visa kitą taip pat minštai ir švelniai Apkabinimas

Tokia balta 94metais išsikeite į 3kamb buta Cha cha

fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/t1.0-9/10322801 _10152123131772749_9048492203360748127_n.jpg

Į bobika panasus Juokiasi

Turėjau silkutę - tik geri prisiminimai Myliu

problemu sprendimo budas Juokiasi Gerai nauja silke nusipirkti Juokiasi Gerai

nors su sita balta gal ir vestuves dar veziojo Cha cha

jau atrodė, kad mano silkė pakankamai minšta ir smagi, bet po šitos tai nakui, į savo nei nenoriu sėst Cha cha reik išvalyt salioną ir dėt skelbimą už brangiai Cha cha TA su draudimu dar yra

Su e34 juodu 9vestuvese atbuvau,vien del Mašina Juokiasi

o kaip suprast- parduodu masina, yra TA ir draudimas…? tai jei draudimo neuzkancelini, ir perduodi kitam asmeniui naudotis ta masina, kad ir pardaves ja, juk draudimas vistiek ant taves, ir jei tas kazka prisiciudins, tau brangs draudimas… ar ne taip??? Nekaltas

neisipildzius svajone simtine paureti Cha cha

ble as isvis nei vienose vestuvese nebuves Juokiasi

Buves Juokiasi

taip i zinojau, kad del to bajerio padjibiosh… bet realiai tai nebuves. ble kazkada tai ir darbe pzdanul… tai susizvalge visi… sakau a neee nee buves, ble skyleta atmintis nuo knygu Juokiasi Juokiasi Juokiasi

nakčiau, tai tas draudimas lyg 15 dienų galioja, jei nepersirašai. O paskui tik popierių turi, kurį gali policijai rodyt ir viskas

arba persirasai sau draudima,jei su juo niekas nieko nedaro

as tai ciurkoms visad, kai anie pradedavo pisti prota mol kas moka uz doku tvarkyma, ar bus benzo bake, draudimas… tai uzsakydavau menesiui ir nukancelindavau. duodavau jiems polisa- naaa turekit sukos Apkabinimas Juokiasi Juokiasi

Tai pabūsiu gal dar…tryuliks pakvies,draugų neturi gi anas Cha cha o šiaip zvengiau ilgai apie tą versija tavo…vestuves zemaitijoje Juokiasi Gerai

but kitaip urzge- tipo va gert varo, dirbt uz ji. o db opa- i vestuves… ooooooo Apkabinimas Valio Valio Valio shitas i vestuves varo Apakęs. nu tegu tik varo Gerai Juokiasi Juokiasi Juokiasi