Silke:)
Ir?
liau liau liau bet vairas tai nuo naujesnės
o ir tai kad as tokiu nemaciau ziaurei keistai atrodo todel ir noriu visiems tai parodyti gal dar tokiu kaip as atsiras ir be to jau ta apledejusi uzkniso
cia tipo 200 nes kitose foto kur prie jos buvo tai 200 nu tipo isores ir salono bet man i 200 nelabai panasu
oi ble , tik dabar pastebėjau , kad vairas ne toj pusėj A gal turi nuotraukų su angliškom silkėm bet naujesnėm?(Įleistarankėm)
nu foto tai daugiau neturiu bet dabar netycia rades susidomejau
Krulis: 200-inės visai kitoks salonas
quattro pobandyk cia radau: cardomain.com/memberpage/330145 beje ir sonines absyfkes kitokios nei pas mus
Krulis: nu nežinau - panelė šimtinės , o priekis dušimtinės… Matyt lempas pasikeitė… ir dar juk parašyta , kad MAKE: AUDI . MODEL: 100… žinau žmogų kuris taip pasidarė ant naujesnės silkės…
Tik tas žmogus vokietis…
nu ir nieko cia ispudingo ir grazaus ir idomaus, ir isvis audi yra gaidys…
Rafix> tau turbut tik trabantai liux auto anea!?
Rafix: nu tu geriau patylėk
audi gaidys opel gaidys bmw gaidys mercedes gaidys mazda gaidys nisan gaidys vw gaidys rover gaidys saab gaidys…
TAIP TAIP TAIP!!! TIK MITSUBISHI RULEZZ!!!
-quattro- | 02-02 18:38 Rafix: nu tu geriau patylėk ----------------------------------- a ko tox pikts…? a kode man tylet…?
Zmogutis* | 02-02 18:07 Rafix> tau turbut tik trabantai liux auto anea!? --------------------------------------- Wrong answer… man patinka MITSUBISHI…
liux!
Rafix:nevaryk ant audi , geros labai mašinos
nevarau, bet vistiek Mitsubishi the best… ane?
blia pamirsau mitsubai ir gi gai dziai