Šildosi Indėnas...

Šildosi Indėnas…

Gerai Gerai Gerai

Apkabinimas

graziai irengta Gerai, kauno zoo sode vakar kai buvau, tai nuotaika tik susigadinau del esamu laikymo salygu Piktas

Tai čia to įrengimo tik ,kad jam nebūtų baisu naujoj vietoj…Ateityje planuoju kažką įdomesnio jam padaryt,vistik sena mano svajonė MirktTik niekaip nesugalvoju kaip suderinti šildymą su didesniu terariumo plotu Pavargęs Nesinori daugiau kaip 200 w pleškint jam vienam,o terariumo norisi didelio.Kokių 4 kv metrų…Temperatūros palaikymas jam svarbu,vandens temperatūra irgi rekomenduojama apie 28-30…

tai gal verta butu det i vandeny shildytuva, o pasishildymo vietoj det lempa… Nekaltas sheip tai sudetyngas variantas, ir reik labai apgalvot kaip sito grazuolio namus apstatyt Laimingas

gražuolis Apkabinimas labai Gerai

tiggre,tai pas jį taip buvo pas buvusį šeimininką,o pas mane dabar vietoj vandens šildytuvo kabelis po apačia terariumo ir lempa pasišildymui papildomai.Bet manau naujam tere bus vandens šildytuvas akvariuminis,tik už grotų,kad nesudaužytų.

Beprotiškai,ačiū Apkabinimas

ai jio tiksliai gi rodei ta buvusio sheimininko irenginy shildytuvui Juokiasi visai pamirshau Drovus nu jo toks padaras shildytuva vienu uodegos mostu gali sutrynti i shipuliukus… Nekaltas

Vakar stebėjau stebėjau jį ir nusprendžiau,kad kažko jis man labai ramus atrodo.Nusprendžiau išsiimti apžiūrėti ar viskas gerai Nekaltas Išėmiau iš tero pasidėjau ant kilimo ir žiūrinėjau iš visų pusių.Gulėjo gulėjo ramiai,bet kai paverčiau ant šono pašoko ir nulėkė per kambarį… Pagavau už uodegos -pagasdino atsisukęs kad kąs…bet tik perspėjo.Pasirodo sveikas,tik šiaip bijo naujoj vietoj… Šypsena

turbut ishgasdino bishky Nekaltas nesinoretu kad tam graziui kasnors sutinktu, ar susirgtu jis… Nekaltas

Kelias dienas stebėjau,kažko neramu pasidarė ŠypsenaBet pasirodo jam neįprasta gal toks judėjimas,pas mus ten eina ir eina pro šalį terariumo Nekaltas Pamatytum ką iš balkono darbininkai padarė Baisu Cha cha Tik stogas liko PavargęsJei tokiais tempais statys kaip ardo,gal net Kalėdoms ten įsikursim Girtas Laimingas

o butu labai faina Kaledine dovana tau Gerai Girtas

Ir man ir mano visiems gyvūnams Gerai Laimingas Ir Zunai su Čanga Mirkt Jos abi ten kraustysis LaimingasTiesa,ieškau pirkti jaučio kailį,gali būti nenaujas,bet geram stovy…gali būti ir lokio ar elnio Nekaltas Gal kur pasitaikys,prašom parašyti Nekaltas

hmz… pas mus 3dieny arkly preparavimui atvesh, galiu paprashyt kad paliktu kaily Drovus bet ishdirbimas speju nera lengvas… Nekaltas

Aš pati tai tikrai neišdirbsiu Baisu Gatavą norėčiau Nekaltas Juk ir pasūdyt reikia ir išskųsti,po to tik išdirbimui vežti… Nekaltas Įdomu kas tokio dydžio apsiimtų išdirbinėt Pavargęs Šypsena

Gerai Atrodo

Ačiū Laimingas

tai va va, gaut yra ish kur ale su apdirbimu jau beda… Nekaltas na pasidomesiu, jei ka aptiksiu praneshiu Labas turiu kelis pazystamus medziotojus Laimingas