Šildosi Indėnas…
graziai irengta , kauno zoo sode vakar kai buvau, tai nuotaika tik susigadinau del esamu laikymo salygu
Tai čia to įrengimo tik ,kad jam nebūtų baisu naujoj vietoj…Ateityje planuoju kažką įdomesnio jam padaryt,vistik sena mano svajonė Tik niekaip nesugalvoju kaip suderinti šildymą su didesniu terariumo plotu
Nesinori daugiau kaip 200 w pleškint jam vienam,o terariumo norisi didelio.Kokių 4 kv metrų…Temperatūros palaikymas jam svarbu,vandens temperatūra irgi rekomenduojama apie 28-30…
tai gal verta butu det i vandeny shildytuva, o pasishildymo vietoj det lempa… sheip tai sudetyngas variantas, ir reik labai apgalvot kaip sito grazuolio namus apstatyt
gražuolis labai
tiggre,tai pas jį taip buvo pas buvusį šeimininką,o pas mane dabar vietoj vandens šildytuvo kabelis po apačia terariumo ir lempa pasišildymui papildomai.Bet manau naujam tere bus vandens šildytuvas akvariuminis,tik už grotų,kad nesudaužytų.
Beprotiškai,ačiū
ai jio tiksliai gi rodei ta buvusio sheimininko irenginy shildytuvui visai pamirshau
nu jo toks padaras shildytuva vienu uodegos mostu gali sutrynti i shipuliukus…
Vakar stebėjau stebėjau jį ir nusprendžiau,kad kažko jis man labai ramus atrodo.Nusprendžiau išsiimti apžiūrėti ar viskas gerai Išėmiau iš tero pasidėjau ant kilimo ir žiūrinėjau iš visų pusių.Gulėjo gulėjo ramiai,bet kai paverčiau ant šono pašoko ir nulėkė per kambarį… Pagavau už uodegos -pagasdino atsisukęs kad kąs…bet tik perspėjo.Pasirodo sveikas,tik šiaip bijo naujoj vietoj…
turbut ishgasdino bishky nesinoretu kad tam graziui kasnors sutinktu, ar susirgtu jis…
Kelias dienas stebėjau,kažko neramu pasidarė Bet pasirodo jam neįprasta gal toks judėjimas,pas mus ten eina ir eina pro šalį terariumo
Pamatytum ką iš balkono darbininkai padarė
Tik stogas liko
Jei tokiais tempais statys kaip ardo,gal net Kalėdoms ten įsikursim
o butu labai faina Kaledine dovana tau
Ir man ir mano visiems gyvūnams
Ir Zunai su Čanga
Jos abi ten kraustysis
Tiesa,ieškau pirkti jaučio kailį,gali būti nenaujas,bet geram stovy…gali būti ir lokio ar elnio
Gal kur pasitaikys,prašom parašyti
hmz… pas mus 3dieny arkly preparavimui atvesh, galiu paprashyt kad paliktu kaily bet ishdirbimas speju nera lengvas…
Aš pati tai tikrai neišdirbsiu Gatavą norėčiau
Juk ir pasūdyt reikia ir išskųsti,po to tik išdirbimui vežti…
Įdomu kas tokio dydžio apsiimtų išdirbinėt
Atrodo
Ačiū
tai va va, gaut yra ish kur ale su apdirbimu jau beda… na pasidomesiu, jei ka aptiksiu praneshiu
turiu kelis pazystamus medziotojus