Šildomų grindų reguliatorius Devi

Šildomų grindų reguliatorius Devi

Sveiki, nusipirkom programuojamą šildomų grindų reguliatorių ir jau, kad nureguliavom net patiems juokinga! JuokiasiAtrodom užprogramuojam laikus, kada šildyti, o jis šildo kiaurą parą. Būsiu baisingai dėkinga, jei atsiras to aparaciuko specas ir padės mums susigaudyti ŠypsenaIš anksto dėkoju Gėlė

Cha chakoks modelis? jei 540 (pas mane toks), tai ten is esmes du rezimai yra, vienu paspaudimu (trumpu) changinasi: sildymas istisai ir sildymas pagal taimeri (uzprogramuojami periodai)

Gal ne ant taimerio veikimas nustatytas. Tada ekranelyje istisinis ziedukas matosi. Paspauskit viena karta mygtuka, tada pereina ant taimerio (jusu nustatytos programos). Dar variantas kad grindu daviklis (jei pas jus su grindu davikliu) ne vietoje sumontuotas, pvz ne tarp kilimelio ar kabelio laidu, o kur nors sone. Tada jis matuoja ne ta grindu temperatura ir gali buti kad kabelis kais visa laika. Arba nustatyta, kad nuo kambario temperaturos daviklio veiktu. Vienu zodziu variantu daug. Pradzioj reiketu dar paskaitineti manuala, atstatyti gamyklinius parametrus ir bandyti nustatyti parametrus is naujo.

del termo daviklio irgi gali buti, arba jis is viso neveikia, reikia pamatuoti varza jo

Na, as cia truputi gal ir ne i tema, bet noreciau paklausti, ar daug isilti turi elektra sildomos grindys? Nes pas mus tai kai padare, tai atsistojus ant ju, kai ijungta pilnu pajegumu ir jau tipo isile, termoreguliatorius issijunges, tai dar reikia spelioti, ar jos sildo Nekaltas ar ne… Daviklis betone man atrodo. Na, siaip ar taip, artimiausiu metu kviesiu kur dare elektrika, tegul ziuri, nes man atrodo, kad grindys saltos neturetu buti…Ar labai jaustis turi ta siluma?

o ar yra kokie nors l.primityvus ir nebrangus reguliatoriai?

max temperatura yra 35 laipsniai (betonui), isyla iki maximumo per ~30-40 min., jei max nustatyta tai per karsta ir net nemalonu, patikek turi kepinti kaip reikalas… gal ka nors jums ten prigaidino, gal kilimas pazeistas, gal dacikas blogai veikia, as kaip pats viska dariau tai ir zinau kaip viskas yra, o yra teisingai, pries uzpilant islyginamaji sluoksni ir po to matavausi kilimo varza, kad butu ramu… pagal viska ir temperaturos matuoklis turi buti vamzdelyje, kad laisvai ji galima butu istraukti ir pakeisti… bet va neparasei koks termostatas

primityvus devi vis viena kainuos apie 150 lt., o ensto bus pigesni, bet mano manymu cia taupyti nereikia, geriau programuojamas, nes dabar toki isidejes ir labai dziaugiuosi, nes tauposi el. saskaitoje ir sparciai atsipirkineja… nes ir nustebau maloniai, kad ilgai siluma lieka po issijungimo

Aciu, Giedryzo, ziuresiu, ka jie man dabar pasiulys, nes kad tvarkyti turi kazka ten, tai jau tikrai. Reguliatoriu tai man kiaules pamirso, kad prasiau programuojamo ir idejo paprasta kazkoki. Tik man dabar idomu, kaip jie ten viska patvrakys - juk visi remontai baigti Nekaltas O gal tiesiog ten termoreguliatoriuje gali buti problema?

mes sodyboj san mazge vietoj el.gyvatuko norim sildomas det, nes gyvatuka lengvai nuo sienos nusisuks, o sito neisplesi. Tik reguliatoriaus reik kuo paprastesnio ir kur nors nukist

tada blogai

Pas mane irgi pastatytas tas 540-as,bet kai ijungiau ir išstačiau ant 25 laipsnių,tai taip ir nesupratau ar jos veikia ar ne.Tūsiausi basomis po visą vonios kambarį,bet taip ir nesupratau ar jos kiek nors išilę,nors katinas lyg ir pajautė šilumą,nes radau ryte miegantį ant grindų.

pas mane uztenka 23,7 ir jau normaliai, jei nuzeminu iki 23,5 pasidaro drungnos… aisku viskas priklauso ir koks uzpiltas betono sluoksnis ant kilimo, kokios plyteles ir kokia silumine varza i apacia