Šildomos grindys visur?

Šildomos grindys visur?

Nežinau, mano Vyras sako, kad jei jau daryti šildomas grindis, tai daryti visur - ir kambary, ir miegamajame, ir vonioje, ir tualete, ir hole, ir virtuvėj… Aš už šildomas grindis vonioj, tulike ir virtuvėj. nes mastau moteriškai taupiai. gal aš klystu???
išsakykit savo nuomones- gal įtikėsiu Liežuvis

Det visur iskyrus miegamajame. Nes sildomos grindys turi inertishkuma- ilgai shyla, ilgai vesta ir norint miegamajame priesh nakti "koreguoti" temperatura uzims daug laiko (pvz. kol atves, o karstyje sunkiau miegoti nei shaltyje).

Pirmiau pasiskaityk literatura, o paskui tik rasyk, kodel miegamajame kambari nera daromos sildomos grindys.

Tai dabar nesuprantu - jus abu sakote NE?
ar ta replika apie literaturos skaityma buvo skirta man?

Det visur iskyrus miegamajame. Nes sildomos grindys turi inertishkuma- ilgai shyla, ilgai vesta ir norint miegamajame priesh nakti "koreguoti" temperatura uzims daug laiko (pvz. kol atves, o karstyje sunkiau miegoti nei shaltyje).

[/quote]

Aš ir pati taip sakau. ir Vyras.
tik visi pataria daryti visur vienodas grindis, tipo paprasciau irengineti, grindu lygis tas pats ir t.t.
o dėl šilumos miegant-tai jei padarysi kažkokia atšaka kolektoriuje ar kur ten - tai galėsi atskirai nuo kitų kambarių reguliuoti temperatūrą.

va, bent jau taip tie Vyras kalba. o jie tipo, supranta Cha cha

Ir viskas?
tai ir visos jūsų mintys?
tik tiek?
Baisu

is savo patirties:

norejomj deti sildomas vandeniu tik vonioj ir virtuvej. Kadangi butas buvo jau ne statybos fazeje, tai sildymo vamzdziams butu reikeje arba kirsti esamas grindis, arba kelti (gal apie 8-10 cm) kitu kambariu grindis. Todel pasidareme sildomas elektriniais kilimeliais ir neprireike kelti grindu, nes kilimeliai telpa i plyteliu kliju sluoksni.

BET: elektra sildysime brangiau negu butume vandeniu silde. O kas del visokiu ten elektriniu ar kitokiu lauku tai nezinau ar sildymas vandeniu tuos laukus padaro… Šypsena

Beje del reguliavimo - elektriniais termostatais susiprogramuosi kad sildytu kada tik nori, t.y. isijungtu ar issijungtu, kokia temperatura palaikytu ir pan. Ir vel gi - jei tai elektriniai kilimeliai - tai isyla greitai, del vamzdziu ar tiesiog elektriniu kabeliu - tai manyciau siek tiek ilgiau tam reikia laiko, bet galima ir kazkokia silumos akumuliacija. Tad kodel gi siais technikos laikais neisidejus ir miegamajame sildomu grindu? Klausimas tik tada ar bereikalingi radiatoriai?

Tai va- mes ir mesime lauk tuos kvailus radiatorius!
kibienifieni Cha cha
O dėl grindų aukščio - tai mūsų butas dar tik su daline apdaila, ir jokių grindų nėra, taip kad mes galime jas kelti kiek tik širdis nori ir kiek protas leidžia Mirkt
o siaip tai šildomos grindys mums labai tinka, nes nuo rūsio šalta gali būti (mat 1 aukštas Žliumbia).
o radiatoriai šiaip yra, tik mano Vyras jie nepatinka, ir sukabinti kreivai, ir šiaip jis tokių nenori.
tik aš bijau, kad išlepsime nuo šiltų grindų - jei ką - tai lelius topindamas po šiltas grindis niekada imuniteto šalčiui neįgys Liūdnas

Ir dar.
Ką galvojate apie plyteles svetainėje???
Vyras čiotka, o aš nė neįsivaizduojukaip atrodo Liūdnas

Gerai, o kam ta miegamaji ikaitinti diena- kai jis tuscias?
Inertiskumas nepageidautinas, jei nori paros begyje keisti temperatura. Jei nenori- jis netgi privalumas.

[quote]Ir dar.
Ką galvojate apie plyteles svetainėje???
[/quote]

Nu man asmeniskai tai neciotka svetaineje plyteles Ne Nors jos ir bus siltos vaiksciojimui, bet akiai tai saltos Šypsena Bet cia greiciausiai skonio reikalas Taip

Nu jei tau saule shildymo sezono metu neshildo tada TAIP. O siaip gali ir pats termostata nusukt ar vaikas, o jei ju nera tai padidinus katilo temperatura tai pajusi einant miegoti.
Siaip dekit jus tas sildomas grindis nors ir i kiema, kad gazonai kiaurus metus zaliuotuLaimingas as tokias grindis desiu TIK LAIPTINEJE, VONIOJE, VIRTUVEJE IR DARBO KAMBARY…Labas
Miegamuosiuose pasitenkinsiu spizineis radijatoriais su termostatais.Liežuvis

Nu man asmeniskai tai neciotka svetaineje plyteles Ne Nors jos ir bus siltos vaiksciojimui, bet akiai tai saltos Šypsena Bet cia greiciausiai skonio reikalas Taip

[/quote]

As uz- mano zmona priesh. Po poros metu manau suklosiu…Laimingas

1. šildomos grindys gerai. kas gali būti blogo dėl miegamojo, jei jame laikysi nustatęs žemesnę temperatūra… ir nereiks prieš einant miegot atsišaldyt…
  2. svetainėje geros plytelės gerai. kuo didesnės tuo geriau.

va va.
mano Vyras ta pati sako.
o del plyteliu-as irgi galvoju, kad dideles ir net laaabai dideles plyteles grazu, tik as neisivaizduoju ju savo bute Žliumbia
o “saltumo akims” as nebijau - yra labai ciotku storu ,tokiu tipo kailis,kilimu ir psio Gerai
tik as neturiu tokios lakios fantazijos…Ne
Žliumbia
noreciau pries tai pamatyti kur nors…

Tai ka- prie sildomu grindu nebus termostatu? Jei vistik bus- kas isdestyta auksciau praranda prasme…

Kas sake, kad prie sildomu grindu butinai plyteles? Parketas irgi buna, dar- linoleumas, net kilimine danga (turi buti nurodyta, kad tinkama sildomoms grindims).

cia tu biski pro sali - ant sildomu grindu (bent jau siuo atveju tai tikrai) tinka plyteles arba kamstines grindys. arba tiesiog uzbetonuoji ir pukst-kilimuka ant virsaus. bet vaparketas ir linoleumas - NeNeNe
o lineleumo kazkodel as ir nenoreciau.