Sijonai ir pėdkelnės

Sijonai ir pėdkelnės

Man patinka ir pėdkelnės ir sijonai-nešioju pagal orą ir norą.Mirkt

Kokios spalvos pėdkelnes nešiojate?gal turite su kokiu gražiu paveikslėliu?Kiek jos kainuoja ir ar greitai suplyšta?

Svarbiausiai kad kojos butu depiliuotos(nuskustos) ir grazios(ilgos,tiesios),o grazias kojas bet koks skarmalas puosia Mirkt

kortele rašė:

Kalbant apie kalbos kultura, noriu primint, kad sijonelius galima segeti, o ne deveti Liežuvis ash megstu sijonelius ir ziema netrukdo jais retkarchiais pasidziaugti Cha cha o pedkelniu buna labai ivairiu tiek spalvine prasme, tiek kainos ar kokybes atzvilgiu Aš nekaltas asmenishkai ash megstu kuno spalvos (vasara-pavasari), o ziema tinka ir juodos (kokiu 15 denu) Aš nekaltas

na, jei jau apie tai prakalbom, tai mėgti galima obuolius, saldainius ir pan., o sijonai gali patikti ar ne…

Geras klausimas! Cia ir kalbos kultura nepades!

As labiausiai megstu ‘prilipinamas’ kojines - panasios i prisegamas, bet laikosi ne uz raisteliu, o uz silikonines juostos, kuri prilimpa prie kuno.
Jas nesioju todel, kad visos mano kelnes yra labai smarkiai pazemintu liemeniu ir pedkelnes is ju islenda, o kojines iki keliu ar kojinaites man negraziai atrodo…

P.S. Gal prisikabinsit ir prie mano gramatiniu - kalbos kulturos klaidu, bet mane labai prajuokino issireiskimas "pedkelnes iki slaunu" Cha cha

Na, bet jau geriau ""pėdkelnės iki šlaunų"", negu kaip mačiau maximoje : parašyta puskojinės (pagalvojau, kad iki kelių), paskui pažiūriu atidžiau, kad ten tokios prisegamos kojinės (ant įpakavimo nupaišytos). Nu jos gal ir tiktų kaip puskojinės, jei kojos ""iš pažastų"" dygsta Cha chaCha chaCha cha

šiandien mačiau merginą , kuri buvo su labai trumpu sijonėliu.bet jug taip šalta.ar po kelnėmis nešiojate pėdkelnes?ar būnate su puskojinėmis?ar nešiojate pėdkelnes, kurios ne iki juosmens, o iki užpakalio?

Man tai grazu merginos su sijonais Mirkt

Tau čia ta prasme gamintoją firmą parašyt? Cha cha

Uh kaip noreciau prisijaukinti sijonaŠypsena Ale, kad vis i dzinsus ir begomLiūdna

Cha cha Cha cha Cha cha tai ten jau nebe pėdkelnės o kojinės, jei turi omeny tas ilgas nėriniuotu viršum Mirkt

kojines neriniuotu virsum labai sexy TaipTaipTaip tokiu turiu Mirkt

.sijonukai tai pats megstamiausias mano drabuzelis…bent jau vasara i kelnes tikrai nelendu…su sijoneliu ar suknele ir lengviau ir tikrai sexualiauŠypsena…o be to ka gamta dave graziausio reikia paryskint…o man dave ilgas grakzcias kojeles…tai va kelnemis ir stengiuosi ju nesleptGraži
tik va orams atsalus labai retai apsivelku tik ipatingom progomŠypsena

Ziema sijono nenesioju, o vasara daznai uzsidedu. Ar nesioju pedkelnes priklauso nuo oro nesvarbu ar sijona ar kelnes vilkiuŠypsena

pedkelnes deviu permatomas ir sviesias,o sijona nesioju beveik visada-taip jau yra,kad jauciuosi geriau budama su sijonu .

Grozis reikalauja auku, tiesa ar jis vertas tokiu auku?

tokių didelių aukų nevertas.

As ir namau, bet jei mergina uzspaudusi laiko, tai gaunasi kaip toj patarlei, nei pati naudojasi, nei kitam leidziaAš nekaltas