Kalbant apie kalbos kultura, noriu primint, kad sijonelius galima segeti, o ne deveti ash megstu sijonelius ir ziema netrukdo jais retkarchiais pasidziaugti o pedkelniu buna labai ivairiu tiek spalvine prasme, tiek kainos ar kokybes atzvilgiu asmenishkai ash megstu kuno spalvos (vasara-pavasari), o ziema tinka ir juodos (kokiu 15 denu)
na, jei jau apie tai prakalbom, tai mėgti galima obuolius, saldainius ir pan., o sijonai gali patikti ar ne…
As labiausiai megstu ‘prilipinamas’ kojines - panasios i prisegamas, bet laikosi ne uz raisteliu, o uz silikonines juostos, kuri prilimpa prie kuno.
Jas nesioju todel, kad visos mano kelnes yra labai smarkiai pazemintu liemeniu ir pedkelnes is ju islenda, o kojines iki keliu ar kojinaites man negraziai atrodo…
P.S. Gal prisikabinsit ir prie mano gramatiniu - kalbos kulturos klaidu, bet mane labai prajuokino issireiskimas "pedkelnes iki slaunu"
Na, bet jau geriau ""pėdkelnės iki šlaunų"", negu kaip mačiau maximoje : parašyta puskojinės (pagalvojau, kad iki kelių), paskui pažiūriu atidžiau, kad ten tokios prisegamos kojinės (ant įpakavimo nupaišytos). Nu jos gal ir tiktų kaip puskojinės, jei kojos ""iš pažastų"" dygsta
šiandien mačiau merginą , kuri buvo su labai trumpu sijonėliu.bet jug taip šalta.ar po kelnėmis nešiojate pėdkelnes?ar būnate su puskojinėmis?ar nešiojate pėdkelnes, kurios ne iki juosmens, o iki užpakalio?
.sijonukai tai pats megstamiausias mano drabuzelis…bent jau vasara i kelnes tikrai nelendu…su sijoneliu ar suknele ir lengviau ir tikrai sexualiau…o be to ka gamta dave graziausio reikia paryskint…o man dave ilgas grakzcias kojeles…tai va kelnemis ir stengiuosi ju neslept
tik va orams atsalus labai retai apsivelku tik ipatingom progom