Sienna Miller

Sienna Miller

youtube.com/watch?v=MDQ7E4CnPbIZiuriu neliudi forumjiuks nei diena nei vakare Cha chaLinGsmIbes - nekitaip Taip Juokiasi

automanas.lt/ford-svarsto-galimybe-i-naujaji-mustang-montu oti-d yzelini-varikliĮ temą. Užskaitot?

tai berots europai siule mustanga su 2.0i ecoboost varikliu Pavargęs

Tai tas “Eko” būstas 300+ hp, kame problemos. Aišku dvasios v8 nebėra, tik dabar daugumai tai neberūpi.

Ne 2.0 o 2.3

youtube.com/watch?v=5yac1YCGzNU

nakciau - paziurejai kyborgo nuoroda - nostalgija pagrauze Cha cha

Suomis, kai pirstu in dangu. Juokiasi

Dar galvojo ir dyzeline versija paleist Europai.

jo, visai nieko butu koks 1.9 mustangas Juokiasi Juokiasi Juokiasi Juokiasi

1.9 tdi su raudona i.

ačiu…

ir priekiu varomas Juokiasikai bmw daba stumia su tuo priekiu… Juokiasi Juokiasi Juokiasi

Petras vakar prarado du dalykus: nekaltybę ir darbą morge.

qrmi> kaip darbai einas su pugu?

dr, nepasiduosiu eilinem tavo provokacijom, taip, kad Ufff interceptor, pz…pramuse sitas Gerai Juokiasibytwa, tuoj papiesiu PM.

o tu bliamba,visiems galima dekot,o man jau ne,jau provokacija… Nežinau norejau padekot,kad nepalieki musu,domiesi ir stebi AB,kad ir *****,mires,bet vistiek domiesi…kaip ir ivertinimas formumui Gerai…ko toks isitempes? Skaitauprimesk Qrmi,mane cia vienas lopas forume pdaru isvadino…ir dzin,as neisitempes Cha cha

as tai susimastyciau jei kas mane pderu vadintu… paprastai niekas nekyla is niekur… tad ar cia yra kuom tau dziaugtis…as nezinau. Laisvas, diskusija netesiama.

ai Qrmi,kad vadintu kas normalus,bet dabar vadina kazkoks ■■■■■■ benamis,be soviniu ir siaip jobnutas leprikonas,tai kazkaip dzin Mirkt Taip