siemens s55. ar vertas 200lt dabar?

siemens s55. ar vertas 200lt dabar?

Nouneimas rašė: sveiki, zinau, kad temu apie sita modeli yra labai daug. tai ir padeda ir trukdo apsispresti. pliusai akyvaizdus, del minusu nesu isitikines. anyway… esme tokia: imanoma gauti sita telefa is tele2 uz 199lt. man jo TEORINES charakteristikos tenkina, plius dar parduodu savo deveta c55, tai kaina gaunasi labia nebloga. BET… daugelis temu apie s55 buvo gana senos, tai buvo daugiau teoriniai pakalbejimai, nei praktiniai pabandymai. va cia man ir kyla keli klausimai 1. kaip su baterijos laikymu? ar tikrai sito modelio baterija trumpai laiko? gal net trumpiau nei c55 (kuris yra nespalvoto displejaus)? 2.kaip ten su mygtuku patikimumu? negi jie ten luzineja taip ir pan? 3. ar yra kas nors panasaus is kitu gamintoju? tiesa patikslinu: man nereikia fotokameros, man pakanka tokiu pliusu, kaip irda bei melynas_dantis Šypsena be to labai priprates prie siemens valdymo, kitos firmos tiktu NEBENT jei itin dideli pliusai… ar atsiras sito modelio naudotoju? buciau dekingas uz info Alus

1. Baterija galesi naudot kad ir ta pacia Cha cha tinka jos for all x45 Cha cha2. Mygtukai luzineja Liūdnas retai bet… 3. Analogu nerasi Šypsena siemens ruleZ, pats turejau m55 ir turiu sl45i. man nokios net nepatinka

Pirataz pataisau tinka x55/x60 batarkes Cha cha

zinau Šypsena taisyt manes nereik, tik parasyt pamirsau nes is pazystamu niex nenaudoja x60

reikejo taisyt,nes ten parasei x45 Cha cha

c55 parduodu,tik dar nzn uz kiek verta.taigi batarkes neliks.be to itariu kad ant s55 laikytu trumpiau nei ant c55.man idomu kiek su komplektuojama baterija laiko. o kas su tais mygtukais?

naudojau S55 pusantru metu, tai si ta is patirties galiu pasakyt: 1. kalbu salyginai daug (per pusantru metu dienos pokalbiu vidurkis apie 18-19min), baterija per pusantru metu buvo 1 ar du kartus, kada islaike 5 paras (kalbejau maziau), bet siaip dazniausiai 3-4 dienas, dabar jau prislopo - uztenka 2-3 paroms. be to labai priklauso nuo bluetooth naudojimo, jei ijungtas ir pasiuntineji si bei ta - tai dvieju paru neislaiko… 2. del mygtuku - iki siol problemu nebuvo - krito is ranku ne viena karta Baisu… taciau visai nesenai po eilinio nukritimo ant zemes vienas (desinys soft) klavisas eme juntamai labiau klibet (toks ispudis jog krito ant zemes kaip tik ant jo)… nezinau kas su juo toliau darysis, bet dabar spaudytis spaudosi be problemu… 3. CX65 (ekranas geresnis, atminties daugiau, taciau neturi BT). BT turi S65 Gerai, taciau jo kaina visai kita. Taip pat panasiu galimybiu yra SE T68i (kada emiau S55, tai kaip alternatyva buvo SE T68i), taciau kadangi esu labiau siemens gerbejas, tai emiau S55. taip kaip nesenai rinkausi tarp S65 ir SE k700i ir zinoma emiau S65.

S55 turiu 1,5 metų, labai juo patenkintas. Už 200 Lt naują tikrai verta imti, nebent vaikaisi naujovių, t.y. naujo dizaino ir pan. Mygtukus keičiau. Tai po to, kai labai smarkiaia naudojausi WAP naršykle. Bet mygtukai - ne problema. JAU ne problema. Savo keičiausi už 20 Lt, už tokią kainą pas bangietę nicku Violė parduotuvėje Panevėžyje (sakė) galima paimti originalius mygtukus. Vienu žodžiu, labai daug kas jų nekeitė, nors rusų forume tokių atgarsių yra. Batarkė laiko 4 paras, bet kalbu ne per daugausia - 4-5 min. per dieną. Tai, kad Bluetooth sodina batarkę, parašyta Siemens bluetooth ausinės instrukcijoje: Rašo, kad kiekvieną kartą pradėdamas ja naudotis pilnai pakrauk telefoną, nes batarkė bus sodinama. Taip, kad čia ne gandas. Šiaip funkcionalesnio telefono tikrai nerasi, o ir naudotis patogu, telefonas nedidelis, labai patogu naudotis sparčiaisiais klavišais, pvz. pas mane įspaudus 4 atsidaro WAP naršyklė, įspaudus 2 - skambinu geriausiam draugui. Vienu žodžiu sparčiųjų mygtukų užtenka. Rekomenduoju.

dekui uz atsiliepimus. padejo Gerai reiks dar biski pasidometi cx65. dizainas lyg ir nieko, aisku foto nera butinas, bet tiek to. bluetooth nera, bet irda yr. tai norma. batarke talpesne… Nekaltas zodziu vel dilema Cha cha

Bet tai tu su sutartim zadi uz 200lt imt?Jis naudotas tiek kainuoja be sutarties

sutarti jau turiu Šypsena dabar telefa pasiimsiu. va dar paziuresiu kiek cx65 kainuos, mastysiu

pasiimk cx 65 ir pardaves dar daug aluaus nusipirksi, tas cx 65 dabar ant bangos, bet man tai nei jo dizainas, nei akumas laiko jau apie kamera neshneku, uz puses metu kainuos 200Lt, o s55 uz 100 dar parduosi

Del mygtuku. Pora pazistamu turejo S55 ir abiem po kazkiek laiko iskilo (o veliau ir iskrito) mygtukas. tai tiek Labas

plia cx65 kainuotu 549lt. tiek neketinu leisti, nera reikalo. teks apsistoti tiek s55. tiesa teko vakar paciupineti ji, ale spalvos tikrai nera ypatingos, bet tas px, ju niekam nereikia. mygtukai dar neiprasti, vienas salia kito. kai ipranti patogus?

man asmeniskai labai patiko S55 klavisai Šypsena ishskyrus soft klavisus (astrus jie) - pirmas savaites skaudejo nykstys nuo ju… o del artumo - nemanau jog tai problema… jie pakankamai dideli jog nesumaisyt… tiesa apatine eilute sunkiau spaudinet, jei telefona laikai vienoj rankoj, taciau asmeniskai naudojau sniureli pakabinimui (nors niekad nenesiojau pasikabines) uz jo prilaikant patogu visa klaviatura pasiekt…

Mygtukai po puse metu buwo ate ate…Ir tajp beweik wisiems…Baterija 1.5paros laiko. O funkcionalumas puikus

Kai turėjau s55 akumas laikė apie 3 dienas. Šiaip tai nedidelis ir patogus telefonas

ech… ka padarysi, bet vietoj s55 pasiemiau cx65, nes gavau gera kaina Šypsena sita turiu tik dvi dienos, isbandyti perdaug neteko, nes darbe nemaigysi Cha cha pirmas ispudis geras. prie valdymo priprast reikia, bet ekranas tai Apakęs liux.

turejau 2 s55 viena kur knopke iskrito tai ta pardaviau ir nusipirkau nauja tel nes labai jau patiko. polifonkes uztat labai gerai skamba geriau nei cx65, tik kad ekranas 4096sp. Mygtukai tai tikrai prades klebet labai nervuoja vienintelis didelis minusas Taip o siaip tai tel Gerai