siemens m55 duomenu kabelio pin

siemens m55 duomenu kabelio pin

sweiki, gal kas zinot kaip yra isdestyti duomenu kabelio kistuko i telefona pinai?(kas yra kas?)

yra didele tema “GSM patarimai : siemens duomenu kabeliai,pasidaryk pats” ten viska rasi

ten nera parasyta kuris pinas kam skirtas. o cx65 netinka!man reikia suzinoti kuris pinas ka reiskia.mano telefonas M55, kad jie skiriasi tai tikrai

electroo.wab.ru/usb.wml Ten surasiau visus pinus

Šypsena as gal labai zioplas, bet neatsidaro. gal formatas netinka…?

Acha Taip formatas netinka. Cia wap adresas Šypsena Tiek to pin 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12 pin1 -battery/charge. pin2- ground pin3 Tx(transtmit) pin4 Rx(receive) pin5 Z-data pin6 Ground pin7 Z_clk. pin8 speakers ground pin9, 10 speakers(mono/stereo) pin11 microphone ground pin12 microphone +

bet ar jis tikrai tinka m55? mano bendradarbis pasidares identiska ir naudoja ji cx65, bet kai bandem mano m55 prijungti, tai neatpazino… Liūdnas( gal programele negara?ar kas naudojot taip sujungta su m55? su kokia programa???

???labai reikia Nežinau Nustebęs

pinouts.ru/pin_CellularPhones.shtml

o tu cia apie ka? Šypsena apie laida? jei taip tai kad veiktu tas laidas su cx65 kistuke uztrumpinti yra 2,5,7 pinai. reikia juos atlituot viena nuo kito tada veiks su tavo m55… o x55 ir x65 pinu isdestymai analogiski

Jei nori kad laidas veiktu ir su x55 ir x65 isvesk is pin 5 ir pin 7 rezistorius ~5 KOm’u i pin2. Tada atpazins ta kabeli visi telefonai