..............Siemens m50 vs Siemens c55.................

…Siemens m50 vs Siemens c55…

Kuris aparatas yra geresnis? Ir kuo? kokie minusai? Speju, kad ju kainos greitu metu turėtu susilyginti…Kietas

turiu m50 noreciau tureti ir 55. kuo aukstesne klase tuo geriau. turbut visi man nepriestaraus.

geresnis c55:
skirtumai arba jo +
1.80g pries 97g
2.101 x 44 x 21 mm pries 109 x 46 x 23 mm
2.polifonke
3.valdymas balsu
4.atminties daugiau ~378kb pries ~288kb Java zaidimam ir aplikacijom
5.Talpesnis akumas 700 mAh pries 650 mAh
6.diktofonas ir melodiju irasymas su juo
7.Valiutu konverteris
8.skaiciuotuvas
9.Meniu animacijos
10.EMS 4.3
11.Hands free kalbejimas

tai va tiek pliusu sugebejau izvelgt c55 lyginant su m50

kaina vieno is ju kris,o ne susilygins, spekite kurio… Cha cha

Race lygiai tokia pat tema norejau uzvest katikŠypsena))taip pat bandau pasirinkt viena is siu tel…beje,ar kas matet gyvai m50 oranzini?nes melynas tai kazkaip nekaip atrodo…ir uzkiek galima gaut nauja c55?ir ar nieko jei pirksiu is visiskai nepazystamo zmogaus pagal skelbima?

Dėkui, jauciu palauksiu pora mėnesiu ir c55 nusipirksiuCha cha

Atspėjau tavo mintisCha cha O dėl spalvos tai nezinau, nu kiekvienam pagal skoni, bet pvz man oranzinis ziauriai gaidiskai otrodo, o melynas normaliai. Nu gal dar dėl to kad tu pana, kazkaip bachuriukui oranzinis netiktu…Mirkt

Beje kaip manot ar nebus c55 uz pusės metu atsiprasant ant kiekvieno kampo pri***** kaip dabar n3310 ar c45???Taip

Na jei koks Tele2 vel nepadarys akcijos su tais telefonais, tai ne, blt. mane irgi uzknisa, kai ant kiekvieno kampo koks pacukas birbina su telefonais, o po to verkia kai atimaPiktas

Kazkodėl spėju, kad tele2 tikrai prekiaus sitais telefonais, jei dar neprekiauja…

Na, tai tada neverta ju dabar pirkt, o tai po to kaina kris, oi kaip kris…