siemens fotokameros?

siemens fotokameros?

noriu suzinoti nuomones tu zmoniu, kurie naudojasi tokiomis kameromis. noreciau pamatyti keleta nuotrauku darytu su siais aparatais. kaip jie fotografuoja balta spalva? ar turi tas foto savo atskira atminti? kokios rezoliucijos gaunasi nuotraukos? gal kas gali palyginti su SE MCA-20 kamera? aciu uz nuomones.

p.s. jei neturit ka rasyti, geriau nerasykit.

Na, turiu SE MCA-25. Tai fotkės geros išeina, jeigu apšvietimas laabai geras. O jei kokiam kabake, prieblandoj tai žalią atspalvį įgauna arba iš vis nieko nesimato. Siemenso su blykste, tai turėtų būti geresnė kokybė.
P.S. su maniške daryta foto įdėjau į nuotraukas, pažiūrėk, įvertink Šypsena

o man idomu kuo skiriasi quickpics 500 nuo quickpics 520 ir 530?

man idomu kaip fotografuoja siemenso kameros. kaip atrodo nuotraukos darytos su SE kameromis as zinau.

vat ir man butu idomu. mobile-review.com apraso siemens kamera labai epizodiskai ir nepamini net koki ten modeli naudojo darant tas fotkes. kiek domejaus 510 veikia tik su sl 55, 530 veikia su m55, s55 o 500 su C60, C62, M55, S55.

geriau jau skaitmeninis fotikas…kokybė nepalyginama…

mano klausimas buvo apie pajungiamus prie siemens mobiliu fotoaparatus. kai reikes info apie rimtus foto aparatus, tada as ir paklausiu.

siemens fotkiu rezoliucija 640x480.kokxbe gera.o kaip su blitsu patamsy tai puse velnio.

tai ar niekas nemesteltu foto darytos su quickpic’u?

Pasiziurek cia:
http://www.mport.ru/review.php?&action=details&id=79
Manau surasi, ten M55 kamera
KietasKietasKietas

fenksAlus