Siemens cx65->infraredas->pc. Mpm neatpazysta telefono. reikalingi patarimai
Sakykim suinstaliuoju ir driverius,os ismeta lentele kad nauja iranga parengta naudoti. tada suinstaliuoju mpm. pries paleisdamas ji ijungiu telefe ir. pc atsiranda uzrasas,kad netoli yra kitas pc,po kiek laiko uzsidega kitas uzrasas,kuriam rasoma “siemens cx65”. atsiranda nuoroda siulanti perkelti failus i ji. Pvz. nuotraukoms kelt tinka is pc i tlf, bet su java katastrofa. Taigi, paleidziu mpm,atidaro normaliai ji,atpazysta tlf,pasiulo suteikt jam varda ir pan. taciau,vos atidarau phone explorer ir perkeliu 1/2 failus i/is tlf,mpm nustoja matyt tlf ir viskas. kompas puikiai mato tlf.padekit kas galit. IR jungiamas per usb,os windows xp, ir yra spartusis mpm is my-siemens.com svetaines,sw tlf nekeista,be mpm failus siuncia puikiai. aciu uz pagalba
Zinok pas mane ta pati beda: Windows XP, USB IrDA (uz 89lt), Siemens Cx65, MobilePhoneManager (3.04.04) na ir USB noname cable(kuriame sutrumpinau 5,6 ir 7 pin’us su mase 2 pin). Na ir niekas neveikia. Visi draiveriai suinstalioti, programos irasytos ir pzd
O pas tave bent ispradziu nuskaito tlf? jei kompas mato,tai nuotraukas/melo gali siust kaip i kita tlf. tik java,skinai sukrusa tlf,tada be formato neapsiesi.
Java siusk tada rankiniu budu. Ir ne visa paketa, o po viena faila. Skinus pervadink i .mid. Paskui atgal pervadinsi. O pas mane kompas nemato telefono.
Zinai ka gali pabandyt? isinstaliuok mpm,geriausia pasinaudok system restore,atkurk i ta laika,kada neturejai mpm,jei reiks per nauja idiek ir,tada turi atpazint. ir kai atsiras tokia iconele kaip send files to another computer,to neistrink ir nejudink. taip pat nediek jei ka windowsai siulys(pvz. dek kryziu jei siulys diegt gprs via ir ar pan.) to nereik. parasyk ar pades. man padejo
Kazin,o jei .jar ir .jad failus pervadinus ir paskui ikelus i failu sistema atvadinus?