Siemens A65

Siemens A65

Network GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900 Announced 2004, July Status Coming Soon Size Dimensions 101 x 45 x 19 mm Weight 76 g Display Type CSTN, 4096 colors Size 101 x 80 pixels Vibration In phone Languages - Polyphonic ringtones - Download assistant for ringtones, logos and games - Optional digital camera Memory Numbers in phone Yes Call records 10 dialed, 10 received, 10 missed calls Features GPRS Class 8 (4+1 slots) Data speed 32 - 40 kbps Messaging SMS, EMS, MMS Clock Yes Alarm Yes Infrared port No Games Magic Pictures, Stack Attack Colors Sparkling Silver and Mystery Silver - Java MIDP 2.0 - WAP 2.0 - T9 - Currency converter - Calculator - Stopwatch - Reminder list

Pigus zaisliukas seneliams ir vaikams.

kas issivyste is a35 Šypsena

tikrai nieko gero. Populiarus nebus

a35 jaunesnis spalvotas brolis =\

neblogas Nekaltas

jatau…vel tos prijungiamos kameros…

Zhopa krc Šypsena

telefonas paprastas su gera funkcija - pajungiamas foto. dar pliusas - jo kaina

Man tai patiko Gerai Isvaizda svarbu normali, ne taip kaip kitu nauju siemensu, privalumu bent man tai per akis… O kaina tai siaip turetu butu maza, nes A klases, bet manau bus taip kaip su A50, kad kol norejau tokio as negalejau ipirkti, o kai atpigo iki man galimos sumos, tada jau nebenorejau tokio… Na aisku palauksim pamatysim po kiek jie bus lietuvoj… Beje siaip manau tures panasu pasisekima kaip koks A50 ar A55, ir daug didesni nei A60

nieko gero Blogai

kaina bus tikrai maza

mhm…dizainas nieko,bet… Šypsena

Dizainas ziaurus, BET nors yra wap 2.0, tik idomu kiek atminties.

grabas ir a35 ishsivyste hibridas :]

Nu ką aš žinau… Keistokas…

Liežuvis … Telefonas invalidas… ir invalidams skirtas… jai butu imontojama kamera tada gal…Bet vistiek gal…

hibridas invalido…

fui… Veee