siek tiek estetikos
uztenka poslastiu Arteja ruduo, vis gylin nugrimzta dangaus zydryte. vasar sudie…
Šaunuolė … Laukiu rudens
… Mano mėgstamiausias metų laikas
Mano irgi tarpkitko Labai grazus ir malonus metu laikas net geriau negu pavasaris Gal susitinkam, a? (pajuokavau del susitinkam
)
Ale, kad tik būtų jis sausas… Bo kai pliaupia lietūs be perstojo, tai visas žavumas dingsta Aišku, nesakau, lietus irgi yra gėris, ypač, kai smarkiai lyja, o tu prie lango kimarini
Tu čia taip nejuokauk, o tai dar užsimanysiu
Aha ypac kai jau saltukas taip truputi paspaudzia, medziai geltoni. per lietyu iorgi labai jau tik tuomet kai iekur eit nereikia Nu cia zinai pas mus tuos sakys kad mes jau kuriam seima zinai ta pletku AV
va va… jei tik niekur eit nereikia, bo priešingu atveju tas lietus per kaulus eina
Lapai šiurena po kojom… O dar miške grybaut koks malonumas… Ot ne dzin… Tegul sau pletkina ką nori. Jei pletkina, vadinasi pastebėjo
Mums reklama. Kokia ji bebūtų
Blaimba pagrybaut buvau sestadieni, nu ryskiai nezinau vietu, nepririnkau tu grybu tiek kaip cia kai kurie sako 10 kibiru 20, viena tik kibiriuka
Neimk į galvą… Nuvarėm mes link Druskininkų. Nieko gero nepešėm. Nėr ten šiemet. Ir toj vietoj lyg buvom Apsisukom ant kulno ir nulėkėm į Varėną. Žmonių
Kaip per mitingą… Visi sveikinasi, klausinėja kaip grybukai… Ką ten grybukai, kai patys viską iššienavo. Vobšim, baravykų gal 50 tik. Užtat kalpokų prisirinkom į valias… O ką daugiau rinkt, jei nėra ką. Ir ūmėdžių nors dalgiu šienauk, pilnas miškas
Bet nejamu aš jų… Tiesa, kitą kartą nusprendėm jamt ir jas, tik tas mažutes, kietas…
Kalpoku kaip tik neradau, nors varaiu butent ju, Buvau Rudnikuose, o varenoj jauciu prie Valkininku buvot, ten mano seneliai (netikri, senelio broliai) gyvena tai kas met varau, o vat siemet dar nebuvau, reiks varyti, marinavimui kalpokai kaip tik labai gerai, baravykai tik saldymui ir dziovinimui
Mes buvom prie Žiūrų… Miškas geras, kalpokų pilna. Ir prie Valkininkų turėtų būt. Šalia gi viskas… Anksčiau tie kalpokai man atrodė kaip šungrybiai, yad neimdavau, kol mane atvedė į protą
Vsio varau i Valkininkus
varyk būtinai Aš irgi mislinu vėl varyt kada… Gal susirėkausim miške
AUUUUUU
aha… “kamane, kur tuuuu?”
graži foto