siauros skalbimo masinos KA rinktis?

siauros skalbimo masinos KA rinktis?

reik issirinkti siaura (~34cm) skalbimo masina skalbiniu idejimas is priekio vakar ziurinejom tai visai patiko ARDO se1010 sudomino ir tai kad duodama 48men garantija ka manot apie si modeli? o gal pasiulysite kita?

Aš vat ką tik nusipirkau SAMSUNG F 1013 JGW… Puiki mašina. Nors dauguma korėjietiškų ir prisibijo… man ji labai patinka. Šypsena

Mes tai jau 2 metai turim tokia siaura skalbykle, tik musu Candy vadinasi.Kai pirkom, tai dave 3m. garantija, nes ta firma sake kad jau keleta metu tokiomis prekiauja ir niekada nereikejo atlikti jokio remonto. Kol kas ir mes jokiu problemu su ja neturejom. Tik dabar jeigu pirktume kita, tai pirktume placia, nes siauroj pvz. skalbiant patalyne, negali daug ideti, nes gerai neissibalansuoja ir skalbykle pradeda “vazineti” po vonia. Juokiasi

na bet toje ardo telpa 4.5kg sausu skalbiniu, tai manau tai nera mazai palyginus su placiomis kuriose telpa 5-6kg

mes tai turim bosha siaura aisku garantija tik 12men ir kaina didoka bet kol kas dar nei karto nenusivyliau jei idomu galesiu paziureti tixlu modeli labai Gerai Gerai Gerai

paziurek jei nesunku, o ta didoka kaina kokia? nes ta ardo tai 1399lt kainuoja

nu tai lygiai tiek pat o gal 50 lt pigiau, bet kitiem gali nepatikti kad nera ten tu visu pribumbasu sviecianciu ekranu laikrodziu ir t.t., bet man tai labai tinka ta elektronika tik mazina patikimuma, o modelis tai ly sitas jei neklystu, va net linka idedu is senuku ir pirkau ir pasirodo garantija tai 24 men, grynai deutshlando gamybos, o man ja rekomendavo bendradarbis kuris tokia pat jau pora metu turi, siaip cia pakankamai senas bet patikimas modelis senukai.lt/Lithuanian/sss_preke.asp?dns=21&kod=00005068 3214

na man irgi ta elektronika susizavejimo nekelia Šypsena manau nera ji butina issiskalbti dzinsus ar kojines Cha cha

na tai manau sitas boshas pats tas pasirinkimas aisku nenoriu ipirsti nes jei ka tai paskui mane keiksi o as zagsesiu Juokiasi

Man neduok pavalgyt, duok mygtukus pamaigyt Girtas

Shiaip buvo ne pewr seniausiai tema, bet korejietishku nieks nepataria bo daug elektronikos kuri turi tendencija gest, pirk vokishka Siemens , Bosch

musu skalbykleje raso irgi kad telpa 4,5 kg ,bet yra taip kaip jau rashiau

pasiskaitinek sioje temoje,sako verta: [bite.lt/plius/bendravimas/klubai/2forum.showPosts/247787.33 3-=(1166304659](http://www.bite.lt/plius/bendravimas/klubai/2forum.showPosts/247787.333-=(1166304659)

eech, žinau, bet mane elektronika veža… Girtas Suges- pataisysiu. 3 metai pakankamai ilgas garantijos laiko tarpas…

Na pas mus tokia skalbyklele jau daugiau nei 1.5 metu tarnauja. Na kol kas viskas puiku(3 pabeldimai) Cha cha Bet ash tikrai niekada nesveriu drabuzheliu ir kemshu kiek telpa, o telpa tikrai daugiau nei 4.5kg. Pora kartu buvo programa uzhstrigus nezhinia del ko, gal but elektra tuo metu dingo ar kazhkas dar, bet ryte radau shlaputelius skalbinius, necetrifuguotus, o kazhkada irgi buvo su vandeniu sustojusi Šypsena Sheimai reikia didesnes skalbiankos, betmes 20m2 bute nelabai radom vietos didesnei Cha chaIsh savo vietos nesiblashko ir nevazhineja, Vyras pastate ant guminiu padeliu, tai gal jie prie linoliaumo priaugo Cha chatiok laaabai buna baisu, kai idedi skalbt kedus, tada atrodo galetu ir pashokinet Cha cha

Pas mane jau keturi metai Ariston"Margarita 2000". Dydis 60x40. Labai patinka. Drabuziu iki 5kg deti galima, ekonomiska Gerai. Tiesa, kaina apie 1700lt.

Bet ‘ultra kenkejui’ Cha cha reikia dar plonesnes, tos 34cm. Jose kiek teko matyti daugiau 3kg netelpa Nekaltas

Tai ten idejai dvi poras kojiniu - ir viskas Mirkt, ypac jei seniai skalbtos Juokiasi

O ka daryt, jei masina didesne netelpa? Vis geriau, nei jokios…