nusivesi?
gali ir trec. ar ketv. nuo ryta. tik pasuk is vakaro
{eMPy} ra:
hmmm… antradieni nuo ryto gal, jei tau tinka
pagalvosiu…
hmmm… antradieni nuo ryto gal, jei tau tinka
{eMPy} ra:
solarix, runkeliu jau y
kada galiu pajamt?
solarix, runkeliu jau y
BD>kur dabar gyveni ir su savim nesiojiesi ipuona
Evuška ra:
BlackDewil ra:
Evuška ra:
BlackDewil ra:
Evuška ra:
Labas rytasnu labas
šiandien varau į paskutines sezno rungtynes, po jų treningų nebereikės - galėsi pasiimtuoj nu ačiū,būtinai, gal dar ir dėvėti man juos reiks?
tau tiks
įdomu kur galėsiu eit?
į pegį
Evuška ra:
BlackDewil ra:
Evuška ra:
BlackDewil ra:
Evuška ra:
Labas rytasnu labas
šiandien varau į paskutines sezno rungtynes, po jų treningų nebereikės - galėsi pasiimtuoj nu ačiū,būtinai, gal dar ir dėvėti man juos reiks?
tau tiks
įdomu kur galėsiu eit?
PVZ i turgu
BlackDewil ra:
Evuška ra:
BlackDewil ra:
Evuška ra:
Labas rytasnu labas
tau tiks
įdomu kur galėsiu eit?
BlackDewil ra:
Mant’s ra:
BlackDewil ra:
Mant’s ra:
BlackDewil ra:
nu koks jum dabar skirtumas? kiekvienas pasirenka savo gyvenimo kelią, pasirinko ir jis.
vieną jis tikrai padarė - jis čia yra ar ne, vistiek visi apie jį kalba ir kelia sąmišį. blyn kaip apie kubiliųjis buvo bangos siela, jis tartuym kubilius, inesdavo pastoviai sumaisty
bangos siela - žmogus be sielos? net kubilius ją turi turbūt…
nežinau, nežinau… ką man padaryt, kad apie mane taip visi šnekėtų? tyliai ramiai dirbi, maklius suki - kalbų kaip nėr taip nėr…neperki nauju masinu, negeri pegase, neturi smaru ir dirbi, tai ko tu nori kad apie tave kalbetu
mašinų turiu už tiek, kad visas pardavus nusipirkčiau dar geresnę nei jo
ale va su pegasu silpniau…
Nepatemsi tiek šmarų???
Evuška ra:
BlackDewil ra:
Evuška ra:
Labas rytasnu labas
tau tiks
BlackDewil ra:
Evuška ra:
Labas rytasnu labas
šiandien varau į paskutines sezno rungtynes, po jų treningų nebereikės - galėsi pasiimt
uoj nu ačiū,būtinai, gal dar ir dėvėti man juos reiks?
Evuška ra:
Labas rytas
nu labas
šiandien varau į paskutines sezno rungtynes, po jų treningų nebereikės - galėsi pasiimt
Mant’s ra:
BlackDewil ra:
Mant’s ra:
BlackDewil ra:
nu koks jum dabar skirtumas? kiekvienas pasirenka savo gyvenimo kelią, pasirinko ir jis.
vieną jis tikrai padarė - jis čia yra ar ne, vistiek visi apie jį kalba ir kelia sąmišį. blyn kaip apie kubiliųjis buvo bangos siela, jis tartuym kubilius, inesdavo pastoviai sumaisty
nežinau, nežinau… ką man padaryt, kad apie mane taip visi šnekėtų? tyliai ramiai dirbi, maklius suki - kalbų kaip nėr taip nėr…neperki nauju masinu, negeri pegase, neturi smaru ir dirbi, tai ko tu nori kad apie tave kalbetu
mašinų turiu už tiek, kad visas pardavus nusipirkčiau dar geresnę nei jo
ale va su pegasu silpniau…
Labas rytas
BlackDewil ra:
Mant’s ra:
BlackDewil ra:
nežinau, nežinau… ką man padaryt, kad apie mane taip visi šnekėtų? tyliai ramiai dirbi, maklius suki - kalbų kaip nėr taip nėr…
neperki nauju masinu, negeri pegase, neturi smaru ir dirbi, tai ko tu nori kad apie tave kalbetu
Mant’s ra:
BlackDewil ra:
nežinau, nežinau… ką man padaryt, kad apie mane taip visi šnekėtų? tyliai ramiai dirbi, maklius suki - kalbų kaip nėr taip nėr…
BlackDewil ra:
vieną jis tikrai padarė - jis čia yra ar ne, vistiek visi apie jį kalba ir kelia sąmišį. blyn kaip apie kubilių
jis buvo bangos siela, jis tartuym kubilius, inesdavo pastoviai sumaisty
vieną jis tikrai padarė - jis čia yra ar ne, vistiek visi apie jį kalba ir kelia sąmišį. blyn kaip apie kubilių