Šiauliai
neatimkit is zmoniu paskutiniu pramogu
cia kur tu checki?
gali atrodyti, kad vienas (prie to kur pirštu atsistojęs diriguoja) iš po skverno fajerį traukia bet, ko gero, tik dūda…
Tai va, pamiegojau po nba nakties vakar, dabar galiu ir i jusu klausimus atsakyt, nes kaip matau apie rytas-siauliai varzybas skirtoj temelej priraset apie Kobe ir patyciu apie mane
Kas del susitikimo, tai dabar vartau PM’us, kur rasemes su Tadu(vertical) ir matau, kad suklydau is esmes
taremes tarp N ir O sektoriu susitikt, o as laukiau tarp P ir O
jau buvau beprakeikes Tada, kad bjaurybe nepasirode, bet pasirodo kad cia as suklydau is esmes
Visa didziaja pertrauka pralaukiau ten bestoviniuodamas, tai buvau papykes, bet kadangi mano klaida - teks kitam kartui alaus isgerima atidet su Tadu
Gales ir daugiau norinciu pasijungt
lews atmazas
sitas dalykas liecia tik mane ir Tada
ka kiekvienas pienius pagalvos - man idomu tik iki kur nesueina
checki: paziurejau tawo profily … geriausias dalykas apie ne sawe ne pieniu parasyta: Vardas: Paulius. Pavardė:Bryant
tai cia tokiem pieniam kaip tu turet prie ko prisikabint
nesu toks rimtas zmogus, kad negaleciau leist sau paisdykaut
oj paulius bryant koks isdyekelis
pedofilu save isvadino ;DDDDDDDDDD CITUOJU ,negaleciau leist sau paisdykaut’’
Voyager, prie ko cia pedofilas?
nu gerai, iskrypeliu svelniau pasakysiu
Juoko dozė. Banglai susėdę :<
kodel klimavicius be dudos?
kai kam protas jau mazgais susisukes
Bet dūdos tai nė vienos ;/ keista…
ir kas svarbiausia, tom dudom trimituoja moliai, neizivaizduoju kaip, pateke i vipines vietas kad ir vakar… susede pacaneliai vip vietose, tokie geri maroziukai, tikrai drasiai galima vadint maroziukais, nes tik bokalu nespejo nesiotis sau ir trimituoja uz pilvu susieme… viena akis bokala saugo, kita akis - i praeinancios panos iskirpte ir uzpakaliuka ziuri, nesvarbu kad siauliai bando uzpult sunkiu ketvirto kelinio momentu, dudos garsai, skambantys visiskai nesuderintai ir chatotiskai, nepertraukiamai tik garseja…
tai palaikymas
… o dar kas labai patiko… vipinese lozese tv monitoriai kabantys viduje rodo ne krepsinio transliacija, o gera filma kazkoki
tai luzau tada
checki tiek džiaugsmo, pirmą kartą varžybose gal buvai