Šiauliai

Šiauliai

neatimkit is zmoniu paskutiniu pramogu Špyga

cia kur tu checki? Cha cha

Juokiasi

gali atrodyti, kad vienas (prie to kur pirštu atsistojęs diriguoja) iš po skverno fajerį traukia Valio bet, ko gero, tik dūda… Girtas

Tai va, pamiegojau po nba nakties vakar, dabar galiu ir i jusu klausimus atsakyt, nes kaip matau apie rytas-siauliai varzybas skirtoj temelej priraset apie Kobe ir patyciu apie mane Cha cha Nekaltas Kas del susitikimo, tai dabar vartau PM’us, kur rasemes su Tadu(vertical) ir matau, kad suklydau is esmes Cha cha taremes tarp N ir O sektoriu susitikt, o as laukiau tarp P ir O Liūdnas jau buvau beprakeikes Tada, kad bjaurybe nepasirode, bet pasirodo kad cia as suklydau is esmes Užsispyręs Visa didziaja pertrauka pralaukiau ten bestoviniuodamas, tai buvau papykes, bet kadangi mano klaida - teks kitam kartui alaus isgerima atidet su Tadu PaplepėkimGales ir daugiau norinciu pasijungt Apkabinimas

lews atmazas

sitas dalykas liecia tik mane ir Tada Špyga Girtas ka kiekvienas pienius pagalvos - man idomu tik iki kur nesueina Cha cha

checki: paziurejau tawo profily … geriausias dalykas apie ne sawe ne pieniu parasyta: Vardas: Paulius. Pavardė:Bryant Juokiasi Juokiasi Juokiasi Juokiasi Juokiasi

Cha cha tai cia tokiem pieniam kaip tu turet prie ko prisikabint Cha cha nesu toks rimtas zmogus, kad negaleciau leist sau paisdykaut Kietas Girtas Labas

oj paulius bryant koks isdyekelis Juokiasi

pedofilu save isvadino ;DDDDDDDDDD CITUOJU ,negaleciau leist sau paisdykaut’’

Voyager, prie ko cia pedofilas? Nekaltas

nu gerai, iskrypeliu Flirtas svelniau pasakysiu

Juokiasi JuokiasiJuoko dozė. Banglai susėdę :< Juokiasi

kodel klimavicius be dudos? Piktas Cha cha

kai kam protas jau mazgais susisukes Cha cha Cha cha

Bet dūdos tai nė vienos ;/ keista…

ir kas svarbiausia, tom dudom trimituoja moliai, neizivaizduoju kaip, pateke i vipines vietas Cha cha kad ir vakar… susede pacaneliai vip vietose, tokie geri maroziukai, tikrai drasiai galima vadint maroziukais, nes tik bokalu nespejo nesiotis sau ir trimituoja uz pilvu susieme… viena akis bokala saugo, kita akis - i praeinancios panos iskirpte ir uzpakaliuka ziuri, nesvarbu kad siauliai bando uzpult sunkiu ketvirto kelinio momentu, dudos garsai, skambantys visiskai nesuderintai ir chatotiskai, nepertraukiamai tik garseja… Cha cha tai palaikymas Cha cha … o dar kas labai patiko… vipinese lozese tv monitoriai kabantys viduje rodo ne krepsinio transliacija, o gera filma kazkoki Cha cha Cha cha tai luzau tada Cha cha

checki tiek džiaugsmo, pirmą kartą varžybose gal buvai Cha cha