siandienine 84cm :)

siandienine 84cm :slight_smile:

ir as pagavau Liežuvis atejas prie balos pasijutau kaip vasara :koliorava viskas zalia ir grazu ''plot ir lydekai ima Šypsena viso jamiau 4 sita didziausia Liežuvis[biteplius.lt/lt/2content.diary_view_my/2178176-=(50261 9300](http://www.biteplius.lt/lt/2content.diary_view_my/2178176-=(502619300)

Gera Gerai, man siandien panasi atsikabino Liūdnas

Grazi Gerai Girtas

Žolėj sėdėjo žiogas, žolėj sėdėjo žiogas, žolėj sėdėjo žiogas ir martiz-zz, oi, ir žalias buvo jis. Pristavte sėbė, pristavtė sėbė zėlioninkim on byl. Labai coliorowa fotkė, labai, bet labai labai labai faina Apkabinimas Apkabinimas Apkabinimas Gerai Gerai Gerai Taip Taip Taip

is tolo atrodo kaip kokia 10kg Juokiasi

kas per velnias? images.bite.lt/banga/files/content/201004/4bd2fb1b80689.jpg

Gerai

Reiktu palot, kodel nepaleista, o namo i skrandi keliauja Cha cha Juokauju ŠypsenaRimtesnis toks laimikis Gerai

cyzikai: gyvavede vegele Labaspelkiuseni: dienorastyje paskutine fotke kaip ji keliauja ne i skrandi Liežuvis

dar arciau prie fotiko pridet reikejo

Jus vyrai kaip norit, bet visviena viena ar dvi rimtesnes pas mane keliaus namo su laiku Cha cha Kartais norisi ir zuvies, o visos kitos atgal Šypsena Bliamba noriu i viena bala, kur ana vasara(liepa kai nekimba lydekos) su balta 3nr mepps sukre nuo 6 iki 9 ryto po 14 kliovu Girtas puse silkutes, bet pofik, kaifas gaudyt Šypsena tik va didziausia tik 1,8 kol kas buvo o ir dumblu smirda Veee kad net as uzuodziau Cha cha

abu is snukuciu panasus. lydeks Gerai

Gerai

Gerai Kietas

Kad dumblu nesmirdetu reik su svogunais paruost Niam niam

Gerai

gera Gerai Gėlė

Kazko man atrodo, kad sita tikrai nepaleista Klasta. Visu pirma - atrodo jau biski padziuvus. Antra - parodyk man ta bala, aplink kuria tokia veja uzsodinta. Man cia panasu, kad namuose jau fotkinta. Siaip viskas cia gerai, jei pasiemei, tik man gaila, kad sitam klube jau turi pradet meluot, kad “paleidau”, nes kitaip busi nesuprastas Kvankt?

Gerai Gerai Gerai