Siandien sukako <b>1-metai</b> kai <b>Sunstepx</b> raso i <b>muzikos foruma</b>

Siandien sukako 1-metai kai Sunstepx raso i muzikos foruma

nu pasveikinkite pastatysiu daug AlusAlusAlusAlusTaurėTaurėTaurėTaurė Liežuvis

Sunstepx sukako 1- metai kai jis raso http://www.banga.lt

Sveikinu sveikinu Šypsena Gėlės Bučkis Taurė ar Alus
Pas mane greit bus 1000 perlu Šypsena Tai mano ir tavo proga Taurė

na nejaugi pirma diena prisijunges prie bangos i muzikos foruma parasei, a? Aš nekaltas

Ash tai jau nebepamenu kur pirmiausia parashiau… Aš nekaltas

as pamenu bet nepasakysiuAš nekaltas

Sveikinu…Taip Alus Labas

AlusTaurėGerai

ne neparasiau, bet jei gimtadienis tai gimtadienis bendrasCha cha Cha cha

GeraiAlusAlusAlus Šypsena sveikinu Gėlės

P.S. O as cia parasiau pirma zinute Šypsena

na sveikinu su dieliu jubiliejumi ir taveCha cha

Sweikinu tawe!!!Liabai liabaiBučkisAlusTaurėAlusTaurėGerai

Woooooo sveikinu tave!!!
(b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b) (b)
Nu tik gal ir nerajk isgert, nes bus xujovata Šypsena

Gėlės