Šianakt nurinko
draudimui bloga diena
net nukrate , tokia foto pamacius
kiek tokiai masinai kasko metam?
Ergo draudime kai buvau, tai kai paprasiau kad paskaiciuotu tai draudejos zodziai buvo tokie: “Geda net jums sakyti kaina- apie 7000Lt, bet cia ne galutine, dar kazkiek nuolaidos pritaikytume” tai galutine gavos apie 6500
jo, kaina nemaza…
Gedyla
uz 2011 metu W211 6000 lt sumoketa
apgavo tave kaip vaika
Vin’as apgautu, jei buciau apsidraudes, kitur neklausiau, pasakiau ka “paskaiciavo” ergo ir tiek
nu pipec…kasko kaip “nauja” aude ar pasatas. 2 metai kasko ir gali jamti empke e39 turbo quatro smatro… tai kiek jos rinkos kaina ?
Skelbimuose nuo 40000 klt (nevertos l.ryto straipsniu ), rinkos verte pagal draudiku sarasus gerokai didesne bus
E39’am kasko man paskaičiavo 2.200Lt Sakau irgi kosmosas…
skerdikas, draudikai išgirdę BMW pavadinimą iškart 100% kelia kainas Škodai ir naujai panašiai kainavo kai mano draudė
Primeciau dabar per elektronines tas skaiciuokles, tai pigiau rodo nei pries puse metu Preliminari KASKO įmoka 5196 Lt/ 12 mėn (Pilnas KASKO)
kazkokis tai kosmosas…40 000 kainuoja…kasko 7 000 kasko ne daugiau 10 proc. turi buti…ai tiek to…
tai gerai, moki daugiau kaip 10%, bet vagystes atveju irgi atgausi daugiau nei 40k
saulėgrąžų gatvė?
didelius kiausinius turejo vagiukai
6000 uz 2011 metu w211 nenuostabu - unikalus modelis, vienintelis pasaulyje ir surinktas tikriausiai rankomis (pigiau, nei vel nuimti w212 del vieno egzemplioriaus).