siaip…
Nori gauti malkų? Kam man tos malkos, pas mane gamtinės dujos. Ne viskas, kas ryte kyla, yra saulė. Belskite! Ir jus iskas… Pirmoji knyga pasaulyje visgi buvo “Kaip sukurti pasaulį per 7 dienas-žaliems”. As geriu, tu geri, mes labai labai geri. Vedę vyrai gyvena ilgiau, nei vienišiai, bet vedę labiau norėtų mirti. Paskutinis juokiasi tas, kuris lėčiausiai mąsto. Pasirodė, kad šviesa tunelio gale sklido nuo švieslentės su užrašu IŠĖJIMO NĖRA. Kiekviena pipetė svajoja tapti klizma. Kai gimiau, verkiau, kai paėmė į armiją, supratau kodėl… Kas yra skaistybė? Tai tam tikras moterų trūkumas, kurį greitai pašalina vyriškas privalumas. Mažas, juodas, į stiklą barbena.Kas? ( Vaikas orkaitėje) Kas tarnavo armijoje, cirke jau nebesijuokia. Pieno butelis sako kitam: -Nelįsk šiandien prie manęs, aš surūgęs. Nuėjo viščiukas į tvartą-išėjo gaidys. Kai pažeidžiam įstatymus, mokame baudas, kai elgiamės teisingai-iš mūsų ima mokesčius. Vairavimo menas reikalauja aukų. Atrodė, kad mums šakės. Pasirodė, kad ne atrodė. Sėdėjo skruzdė ant bėgių, atėjo kita ir paprašė pasislinkti. -Veidrodėli, pasakyk, kas pasaulyje gražiausi? - Pasitrauk, nes nematau! Dabar, kai įstojome į ES, kainos taps prieinamos. Prieini, pasižiūri ir nueini. Susitinka seimo koridoriuje du deputatai, vienas jų sako kitam: Ką, tau irgi nesimiega? Sukis kiek nori-užpakalis vis vien užpakalyje. - Tėte, aš noriu dirbti lavoninėje. - Tik per mano lavoną!!! Aš pažįstu žmogų, kuris laimėjo kelionę į Kiniją. Jis dabar ten irgi bando laimėti kelionę atgal. Naujas policijos šūkis: - Nepriekaištingas vairuotojas - mūsų gerovės priešas!
idomu kokia tikimybe laimeti
ko gero, ne pati didziausia …
Kodel visciukas liudnas? - Nes jo tevas Gaidys!!! O kodel jis dar liudnesnis? - Nes jo laukia tokia pati ateitis…
Sitie tai girdeti bet geruliai
geraz =]
[bite.lt/plius/bendravimas/klubai/2forum.showForumPosts/3692 72.223-=(425374104](http://www.bite.lt/plius/bendravimas/klubai/2forum.showForumPosts/369272.223-=(425374104) va cia dar geruliu yra…bent jau man tai labai daug negirdetu…
geras, siaip
Kazkas neseniai buvo panasaus, bet yra ir keli nauji as irgi noriu dirbti morge…
blyn yra geru bajeriuku su armija man taj zhiauriai patiko
Neblogas
Morge?
Geri
80% kartojasi… ir taip knieti patrynioti
faini kokie