Shirdies uzhesys(-iai)

Shirdies uzhesys(-iai)

Kas tai per daiktas ir kas nuo to buna? Turiu ash shita reikala, pasirodo, kad turi ir mano vaikas. Kai man rado kadaise, tai sake nekelt sunkiai, nebegiot, rezhimo laikytis. Bet kai paklausiau, kas bus, jei tai darysiu, neatsake nieko. Tai gal nieko ir nebus Cha cha Gal kas zhinot ka nors daugiau? Nekaltas

Kai man rado, sake nieko chia baisaus, daug kas turi, vaikai ishauga. Tai ash ir nekreipiau demesio, ir sportuoju, ir lakstau ir kelioju ir nieko Cha cha
Tik kai sirgau buvo shirdele susibaladojus, bet ir tai greichiausiai nuo antibiotiku Nekaltas

Man vaikysteje buvo uzesiu. Turejau igimta sirdies yda, isoperavo ir dabar viskas ok. O siaip bent jau mane gasdino, kad neisoperavus mirsiu apie dvidesimtuosius gyvenimo metus.

sirdis uzia nuo bodyflekso Cha cha

Hmz, ash net atleidima nuo fizinio ir siuntima i sanatorija buvau gavus to uzhesio (ar uzhesiu, nezhinau, kaip ten skaitos) proga. Del to ir idomu. Nes pas vaika ankschiau niekas nepastebedavo, o dabar, kai tik pas koki nauja gydytoja papuolam, tai vis ir klausia (nors klauso plauchius Apakęs ) "Ar zhinot, kad jusu vaikui uzhesys yra?". O ash ka, ash ka. Sakau "Zhinau jau" Cha cha

Tai kad dar daryt to bodyflexo nepradejau Apakęs Cha cha

Kamiliux, mano mergichkai irgi yra tas uzhesiux, taj sake kad gali nuo pervargimo padidet, o gali ir ishvis ishnykt augant. Taj kajp supratau nieko l. baisaus…

uzesys buvo ir pas mane vaikystei,dabr kaip ir nera tipo peraugau

O gal kas zhinot, kas buna, jei padideja? Nekaltas

Mano sūnui nustatė širdies užesius kai jam būvo 1 mėn.Liepė daugiau pušų miške vaikščioti ir prie jūros vasara kad oru su jodu pakvėpuotu.Užesiai sumažėjo bet ir dabar po 8 metų mes į metus nors 1 syki turime pasirodyti širdies lygų gydytojai.Jis yra labai judrus bet gydytoja neliepė to judrumo mažinti.Dabar dar ir mano pupai nustatė užesiukus pasirodo jie buna ir kai kraujije per mažai hemoglobino.Taip

Mano sunui irgi yra uzesiukas. Gyditoja paguode, kad labai daznas vaikas ji turi Juokiasi Turim kas metai pasirodyt pas gyditoja tas uzesiukas padideja kai serga.

O man paciai visa vaikyste nebuvo jokiu uzesiu, bet 12 klaseje po sunkaus gripo atrado ir atleido nuo fizinio lankymo o svarbiausiai nuo egzaminu, buvau labai laiminga, nes nieko neskaudejo o fizinio lankyt nereikejo Juokiasi

Maniskei, kai jai buvo metukai, irgi buvo rade uzesius, ir pagrindine to priezastis buvo mazakraujyste.

tie ūžesiai būna įvairūs - ir liga ir ne.
mano dukra turi Taip jai kelių mėnesių nustatė, darė echorkopiją (prieš operaciją) ir pasakė, kad tai dėl to ūžia, kad yra viena chorda per daug (aš čia nieko nesuprantu) Nekaltas bet sakė, kad visai nepavojinga Taip ir dar pajuokavo, kad čia tokia pati "liga", kaip ir ilgos blakstienos Cha cha

Na, mazhakraujystes tai tiksliai ner.

Apie tas chordas ash irgi nieko neishmanau Apakęs

man mazakraujyste-bet sirdis neuzia…plaka

Taip

o pacios sirdies darba echoskopu tyre? nes dazniausiai uzesiai buna, kai nustatomas prolapsas. Kai echoskopu anksciau nebuvo, sakydavo kad tai uzesys sirdies. Jei prolapsas yra 1 laipsnio, tai jis nepavojingas ir jokios ytakos neturi. Laikui begant jis isnyksta.

niu niu, kas gi tas prolapsas? O jei jis ne pirmo laipsnio, kas tada? O jei neishnyksta?

Daug vaikelių dabar gimsta su ūžesiukais. Labai nervitis nereikia, kai vaikas paauga, jie dažniausiai praeina, nors širdelę stebėt reikia. Na, ir mažiau vaiką nervinti.