SHELL 99+ chia gal nevykusi SHELL marketingo shutka
Usipyle tai usipyle, ale kiek ilgai masinos sirdele laikys juo vazinejant? Tokaim Escorciuko varikliui tas 99+ tai kaip dinamito y baka…vienas kartas aisku nieko - del ydomumo galima kokia 10 litru kliustelt, paziuret, kas gausis, ale daugiau tai nezinau ar rizikuoti verta…
Pilkit aviacini : 100LL … Toks grazios zydros spalvos…
O sitas 99+ ar nereiskia,kad jo oktaninis skaicius didesnis nei 98? Tokiu atveju ir 84 VW, ir 91 scorpas linksmai uzhsilenkt turetu…
Straipsnis puikuojasi puslapyje http://www.ratai.lt …!!!
O kalbant apie benza, tai cia toks pats fintas, koki panaudojo Uno-X degaliniu tinklas su benzu Green Power…!!!
Autobadas >>>
Norejai pasakyt CleanSystem ???
GreenLady bus suzhaveta!!! Green = Power!!!
fak dabar nerandu, bet delfi.lt buvo newsas (daugiau ten buvo panashu i uzhsakoma reklamini straipsni) apie shita bendzina. tipo ji ishbande kazkokie lenktyninkai formules-1 tipo labai gyre ir panasiai… zodziu eiline provokacija kaip ir buvo atsiradus shell 95 epower ar panasiam ten bendzui… tai tiek…
Aha, lėktuvai skraidys ir pils tiesiai į važiuojančios mašinos baką, kap šumacheriui
per didelis oktanas oij kaip negerai - tas pac kaip raketiny kura pilti - po 10 000 varikliukui mus mishios …
Uzdrozia varikli, o paskui benza kaltina. Pyliau VPower’95 ir i '84 Passata ir i '91 Scorpa - nei uzlinko, nei ciaudejo nei dar kas nors. Itariu, tas pats bus ir su 99+. zinoma, sitas benzas brangus ir skirtas ne kasdienai, taciau isbandyt tikrai isbandysiu.
Ar jus zhinot kad galvoja ji pardavinet po 3.5 LT/ltr ?
Parasha kazhkokia
Gal jau kuris pylet ?
Girdejau, kad jis kainuos 3.69 uz litra…aina sikinen…kas jy pils? Nebent y savo Perarius turciai moosu…ash tai tikraj nepylaiu ir nesiruoshiu - mano senukui ir 95 geraj
Kenciu,bet sunkiai
nekenciu rasizmo nigeriu irgi
jk…peace nigaz
rytietės, čigoniukės, juodaodės
NEGALIU NX BEI CHACIOV SPASAI RASIJU!
Nu nx, vat as tai rasistas
Aš tai labai myliu negrus,kurie gyvena Afrikoj
nesu aš rasistė.
taip as toks
nichuja