SHAOLINIO kovos menai...

SHAOLINIO kovos menai…

Panašu į situaciją “aš išsidūriau, tai dabar ir jūs nueikit ir išsidurkit, kad ne aš vienas išdurtas būčiau“… Cha cha

Kita menesi berods i Kauna atvaziuo Shaolynio vienulyno shou, ar kazkas panasaus. Bus pasirodymas, turbut toks kaip per Eurosporta per TV rode. Gal verta nueiti, rytu kovu megejai, kaip manot?

Labai grazus galykelis,tik kiek jis kainuoja.Manau kad bilietas turetu kainuoti nuo 100Lt.Brangus malonumas!!!Bet mane tokie dalykai veza.Reikia taupyt babkes ir varyt… Cha cha

Kad ir kiek kainuotu, manychiau verta nueiti. Nes tokio reginio praleist tiesiog negalima. Šypsena

ne chebra as ne koks fanatikas kad tokias babkes kisciau

Gerai

Buvau užsirašęs priminimą, kad nueičiau, bet taip ir pamiršau… Va, o vertėjo!.. Liūdna

Beje, Shamrockas teisus. Jie tikrai ne vienuoliai (dar šiandien su Mohikanu diskutavome apie tai - tas mane kalbino eiti, bet pats baterijų nepasikrovė savo telefono, nenaudėlis, tai vakar neprisiskambinau paklausti, kas-kaip-kodėl-ir-kada-einam? Piktas).

Tai surinkta grupė ušu sportininkų, praktikuojančių Šaolinpaj-ciuanj stilių. Beje, labai profesionalių sportininkų, kuriems talkina dar ir aktoriai. Bendroje visumoje gaunasi labai neblogas šou! Gerai

Kam reikia autentikos… na, žinote, budizmas ir savidemonstravimas - du skirtingi dalykai. Tai būtų maždaug tas pats, lyg katalikų kunigai parke su merginomis bučiuotųsi. Nors budizme nuodėmės savokos ir nėra, tačiau nėra pateisinimo tokiems dalykams.

Antra, kas yra dabartinis Šaolinis prie Den Siaopino komunistų ir po Mao komunizmo? Panašiai, kaip mūsų Pažaislis ar kokia Trakų salos pilis. Taip, ten gyvena vienuoliai, bet nereikia manyti, kad jie treniruojasi kaip kokia “kovinė brolija“ ar panašiai. Beje, dar senovėje ne visi Šaolinio vienuoliai buvo kariai, jei įdėmiau jų istoriją pastudijavus.

Mao sugriovė visiškai vienuolynų tinklą, o vienuolius išvarė į kolchozus kultūrinės revoliucijos metu. Dabar jau yra dalis jų grįžę, yra naujų (kaip ir pas mus po SSRS). Savo galios (?) jie neatgavo, ir varge ar kas leis jiems prie komunizmo tai padaryti (prisiminkite neseną skandalą su “kvėpuotojų“ Falong judėjimu). Tačiau Šaolinis - nebloga biudžeto eilutė: turizmas, marketingas ir pan.

Todėl šie sportininkai tikrai remiami valdžios. Ir naudingi pačiam Šaoliniui, kuris neturi dabar tokių pajėgumų. Franšyzė, vienu žodžiu, nors abiems pusėms naudinga.

Būkim realistai. Į viską reikėtų žiūrėti paprasčiau. Ir tiesiog pasimėgauti geru spektakliu ir geru meistriškumo lygiu, nes iš 1 milijardo juk galima atrinkti 20-ties grupę? Todėl nereikia ant jų pykti!.. Liežuvis

O tai kaip ten viskas vyko? Papasakok trumpai.

Va, tai gal ir nereikia gailėtis, kad nenuėjau?.. Vis tik jei bent Kaune įvyko, tai gal tikrai kas pateiks detalių? Aš nekaltas

kaip suprantu kaune ivyko
o tai buvo kas ten
ar jau kas cia sedi tai i tokius renginius nevaikstoCha chaCha chaCha cha

Eilinis muilas paprastam ziurovui Cha cha.