SGS6 EDGE kokybe

SGS6 EDGE kokybe

Sugalvojau kad reiktu isbandyt sita zaisla, nupirkau nauja is Carphonewarehouse, atsiunte sekancia diena. Viskas butu gerai, bet ispakuoju, jungiu… …ir nieko. Negyvas… Nuvaziuoju i parduotuve, vietoj neturi 64gb pakeitimui, tai uzsake nauja, sekancia diena gaunu, tada jau jokiu bedu, kadangi turiu Gear S, tai gal del to norejosi samsiaus. Dabartinis veikia be bedu, aisku tik diena naudoju, bet kol kas labai smagus zaisliukas. Po Sony Z3-lengvesnis, labiau uzknisanti klaviatura(bet yra galimybes isidiegt pagal poreikius)., kamera geriau atrodo ir spartesne,kisenej maziau jaciasi, galvoju kaip reiksmdaryt su ekrano apsauga, plevele jauciu nelabai uzdesi… Internete skaicoau kad su krovimo lizdais bedu buna, atrodo pigiai, na bent jau kol kas veikia gerai, fast charge geras dalykas, valanda su trupuciu ir baterija beveik 100%. Na tokie vat nuotykiai ir ispudziai.

"nes optiskai atrodo ekranas mazesnis " cia tai galiu pritarti tai nepagailejai +70 - 80 eur uz lenkta ekrana? as tai pagailejau Šypsenatas fast charge tai geras salykas, as uzsidakiau dar wireless ikrovikli, kad nereiketu laido kaisioti, laukiu kol ateis.

Na siaip tas lenktas krastas kaip trecias kiausinis, net nepradesiu sneket kuo jis blogas ir kam kenkia, tiesiog labai specifiniam naudojimui skirtas.

Koks skirtumas ar gaila primokėti buvo, ar ne. Man asmeniškai lenktas atrodo žiauriai gerai. Išvis, žiūrėti į edge yra tikras malonumas. Vienintelis telefonas, kuris tikrą wow efektą sukūrė.

Cia matyt tik apie androidus kalbi, nes obuolys nuo pat savo pasirodymo kiekvienais metais wow efekto nepaleidzia Vau! Apakęs

apple tik kas antrais metais wow efekta sukelia, nes S modelis buna toks pat kaip priestai buves Cha chao del edge, tai tas lenktumas tai tik del grozio, naudos is jo jokios, net sakyciau, labiau minusas cia.

turiu edge+ tai visi kas papraso parodyti telefona, pamate ji trumpam netenka amo ir nutyla pusei minutes ant kiek jis geras jiems pasirodo, o dar kai pasakau, kad 4gb ram tai sako davai sulosiam koki zaidima, patinka man ta ju pirmine reakcija stebeti Cha cha

Nu apple wow efektas kaskart maždaug wow - nepasikeitė.

Na ziuri ziuri zmones. Lenktas aiaku del dizaino labiau, nei patogumo nei nepatogumo nesijaucia, gal net kiek maloniau rankoj guli nei standartinis s6. Baterija po sony man biski graudi, kasdien ant kroviklio. Sony 2 dienas be problemu tempdavo. Kalba ziuriu apie apple labai krypsta po kiekvieno Samsiaus fotke Laimingas foto dejau tik del to kad idomu ar man vienam taip issipakavus nauja zaisla jis neveike.

as patikrinu visada pries pirkdamas, paprasau perkelti kontaktus ir t.t. baterija nors ir 3000, bet sutinku, kad jai nelengva susidoroti su 8 branduoliais, 4gb ram ir grziausiai spalvas atvaizduojanciu ekranu. tam reikia resursu.

Pirkau internetu. Galaxy S6 edge turi 3gb ram, edge+ turi 4gb.

as kai rankoje paemiau iskarto paprasta ir edge, tai paprastas man kaip tik rankoje patogesnis pasirode. Ir tas efektas kas siauresnis ekranas ŠypsenaAisku, vizualiai tai grazus tas edge. Del baterijos, as to bloatware daug uzmigciau, panasu kad istempia ir dvi paras dabar.