SEZONO UZDARYMAS PLATELIUOSE!!!!!!

SEZONO UZDARYMAS PLATELIUOSE!!!

Samogitian MC pristato sezono uzdaryma Plateliuose(Plokstineje)Rugsejo 13d. Gyva muzika,pigus alus,striptizas,kambariai. Renkames Plunges VVARF degalineje 15val.info 61415971

viskas priklausys nuo oro

o kada vln uzdarymas bus ?

vln uzdarymas toks pat **** kaip ir atidarymas, is kito miesto nexui vaziuot. vietiniams pro miesta pralekt gal ir niekoMirkt del plateliu reikx pagalvot

buna, kas tau nepatiko atidaryme ? man tai viskas gerai buvo, tik kad mentai viska supiso vakare.

Jo rellix supiso ir mentai o po to lietus …
p.s. matai vieniems pavažinėti su chebra norisi o kiti pagerti tik nori … o in VLN kaip ir nebuvo … TaurėAlus

Šiaip tema ne apie Vilniaus sezono uždarymąNe,o apie Platelių. Manau, kad Klaipėda nepasišiukšlins ir atvažiuos, jei oras leisTaip.

Pranasaujamas neblogas oras

Oras bus kaip pagal uzsakima.

is kedainiu 4 motikai jau tikrai vaziuoja nesvarbu koks oras…

Labai jau daug renginių supuola šį savaitgalį.Taip Turiu pasiūlymą; gal visi susirenkam ir varom pas "zirgo galvas" į Liepoja. Nors jei jau suorganizuota viskas, tai gal jau ir per vėlu. Bijau, kad daug chebros neatvyks dėl didelės pasiūlos renginių.Žliumbia

Renginiu tikrai savaitgali daug, bet manau tikrai nesigailes tas, kuris visus renginius iskeis i Platelius.Man labai gaila ,kad sio savaitgalio planai ne nuo manes priklauso ir tikrai neturiu galimybes atlekt i Platelius. Bet visaŠirdis as su tais, kurie susibegs i PlateliusLabas

Liuks, man patiko ir oras kaip uzsakytas.Gerai

kiek susirinko

viskas buvo super oras geras, alaus ir kitu skysciu netruko, mocu buvo gal netoli 100, namukai kambariukai, muzika, vien zo gerai, svarbiausia gera dvasia!!!

Ir ne tik.Labai gerai, kad kita ryta alaus buvo galima nusipirkt ir kopustienes Cha cha

ar tik dviese is motomanu ir tebuvot. O gal kiti is Plateliu dar negrizoJuokiasi.