sexy back

sexy back

galima pafludint foruma nuotraukom ateinančiu metu? Išmokau važiuot ta šūdina mb dėže. Lenkimas, ar bet koks pagreitėjimas - gazas dugnas be jokių skrupulų - tada važiuoja. Kitu atveju pasikrausi nuo bet kokio dyzelio su normaliu sukimo momentu Šypsena

Priminė stiflerio mamką iš kažkelinto pyrago Juokiasi

o tai kokie ten skrupulai…visada taip darau su atomatu. tiesa,pas sita yra knopke po pedalu?

dr002 nu ble penkialitris monstras nx ji ten grezt iki dugno? Ypac ne draginant o tiesiog agresyviau vaziuojant ar ten norint ilysti i tarpa negi minkyti dugna? - as pvz su audi ar bmw deze niekada taip nedarau nes nereikia tiesiog susizemina begis ir ishoki i bet koki tarpa ant greicio vaziuojant. o pas mersa turi visada must iki galo pedala(mygtukas yra po pedalu) o kai turejau cl500 su dujom, ypatingai vargai su juo, nes ant lpg dugnais vaziuot nepatartina, todėl bandydavau perprasti kaip su ja vaziuoti staigiau nespaudziant dugno - ir neradau kaip Cha cha dabar vien ant benzo tai px pisi dugna ir judi. tik vat sanaudytes nedziugina, 22ltr smagiai vazinejant mieste ne piko metu. Tiesa x6 daviau i kaulus bet labai mazai, speju buvo 3,5 motoras - o pas mane vos ne dvigubai didesnis - bbs tas mersas Blogai

ai kas dėl abc, ypač ijungus sport abc, tai vrot kampot kaip mašina stovi posukiuose, kaip su tikra sportine karieta, tik pliusas tas, kad dar tuo pačiu ir minkštas mersas Gerai

Rafi>kazkaip pirma syki girdziu,kad su dujom nepatartina dugnais vaziuot Skaitau kas del grezimo,man visada sypsena keldavo tie teiginiai,kad 5litrai nevaziuoja Cha cha…vaziuoja normaliai,nesipiskit prie tu arkliu Cha cha siaip tureciau toki mersa,imesciau gazavyka,pakeisciau ratus ir susirasciau toki skelbima

Cha cha ziemai uzmigdyt…ai,dar poliroliu prisipirkt ir masynka poliravimo Cha cha

nu dabar nieks nelos, kad meras pmojnoj aplinkoj? Juokiasi Juokiasi Juokiasi nors prie sulinio dangcio butu galima prisip.ist Cha cha

trinkeles sudarankiu sudetos Blogai

dr tai kad sita pirmu taikymu pas poliruotja nuveziau ir atpiderasino, tikrai labai gerai ziurisi gyvai ir siaip ta merso spalva juoda gerule, tamsi tokia. Kas del duju, tai daug kas kalba kad nepatartina dragint su dujom tikrai, tai nx kazkaip ir siaip man atrodo droziasi motoras ant tu duju o jei dar dugnais vazinet… + dugna minant ten kartais to dujos tai i benza persimeta, tai dar kokia xujne, budavo man kad net cheka ismeta - aisku cia netvarkingumo pozymis, bet ant duju minti dugna kazkaip nors ir nauja duju iranga man neprikolas. beje, del ratu, kazkas siule perdazyti ratus tokius, tai radau skelbima su perdazytais - ta pati kaka, gal net blogesne:suchen.mobile.de/auto-inserat/mercedes-benz-cl-500-7g-lpg-gasan lage-carlsson-facelift-coman-dresden/160222111.html?lang=de&pageNumber =1&__lp=16&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeMod elVariant1.makeId=17200&makeModelVariant1.modelId=40&makeModelVariant1 .searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeM odelVariant3.searchInFreetext=false&minFirstRegistrationDate=2004-01-0 1&negativeFeatures=EXPORT

trinkeliu apejimas aplink šulinį tai kažkoks keistas, kodėl jos tokios susiskersavusios?

nu pirma syki girdziu del tu duju Nekaltassiaip kas del ratu pasikartosiu,butu galiniai be palanges,butu labai neblogi ratukai,kazkaip ta nesveika palange juos grazina i 88metus Ufff cia mano akim uzdejus sharrasitinius ratus butu leC Gerai

siaip 22 ltr. smagiai vazinejant nelabai ir baisu…

Ant kiek galas grazus GeraiAnt tiek priekis baisus BaisusNa as ant duju dauggggg atvazinejes ir niekada ant jokiu benzu neperjungineju ir nei vieno motoro neuzdroziau… Tvarkingos dujos vaziuoja be vargo ir skirtumo nejauciau jokio ar benzas ar dujos Mirkt

Slava man porino kad prie aukstu sukiu dujos negerai, pradeda degt anksciau nei reikia ar kaip ten (nesigilinau, nes tributas su aukstais sukiais nieko bendro neturi Cha cha ), todėl specialiai daroma, kad mestusi atgal i benza, jei laikai virsuj

22litrai nebaisu ziurint i pinigine israiska,bet turiu ne viena draugeli,kuris turejes tuos 20+litro imancius praglotus…uzpiso sako,i koki tik kluba nenueini,visi duju uzpylejai sveikinasi Juokiasii savaite po 2-3sykius uzsuki uzsipilt Cha chawilis>sita girdejau kazkada,kai slangines dujos buvo,kad vaziuot ant max rpm ir ilgai nepatartina,bet siuo atveju mes snekam apie elementaru pagainiojima gatvemis.

willi nu tai tie mersai ganetinai pagal savo kubatura ekonomiski, bet velgi su kuo lyginsi, bmw ten pvz sixeris 645i nemanau kad daugiau 20 pasiims smagiai judant. DR gal ne taip tave supratau, bet palange didele yra labai ok, jei patys ratai normalus o ne praito amziaus:youtube.com/watch?v=oWq3APc1asEyoutube.com/watch?v=_a43_BtdNi0youtube.com/watch?v=LA60U2EUQ0Atinypic.com/view.php?pic=16c97xe&s=5#.U6e_7WJ_vFA

jei tablete vietoj atsarginio isimeta, tai ir dazniau gali tekti pilt Cha cha

Raflai negalvok apie dujas, nes su dujom vazineja tik ubagai. Ir siaip dujos yra sausos is sueda varikli. Dyzelis taip vapscie tryda erzilui, traktoriu kuras.

as lyginu su tributu, kuris jei is vln neislendi, sanaudas apie 20 laiko Cha cha su trim litrais ir keturbegiu automatiniu dinozauru Cha cha