sexus

sexus

gamno Taipp.s. kas sugedo? Cha cha

TA is antro karto tik Piktas viena liantpa i dangu sviete Užsispyręs

maciau veikejas perklijaves ant range rover - STRANGE LOVER Cha cha

RM Juokiasi Gerai Viens maciau vazineja vogue rendzikas, o ant priekinio dangcio GAME OVER Cha cha

gerai lioha atrodo Šypsenatik mane zudo toks langu tamsinimas Piktas

spalva tokia champagne showers Gerai poppin bottles tuc tuc Taurė

kas jums su ta TA darosi… Nekaltas man lempas patys pareguliavo Nekaltas

kajenius-rasyk LT,nes jau kuo toliau tuo labiau jauciu kad reikia amziams palikt AB Nežinau Cha cha

.

Robi, nu bbz, man sako visks ledas tik desine lempa i dangu jobina, kazkaip net nepagalvojau, kad paprasyt, jog pats sureguliuotu, prie pat draugelio servisas, tai nuvariau, kelios minutes, grizau atgal ir uzdejo lipduka GeraiRM, as po siai dienai nezinau kaip geriau. Man ir akvariums gaidys, ir pusiau tamsinta gaidys Cha cha ir visi tamsinti gaidys - pats supranti kuria prasme Cha cha tai net nezinau.

dabar kazkokie ale reidai girdejau, meta uz viska, neduoda net tu faru pasireguliuot.

Besedujut dve blondinki-odna govoryt drugoj -v cera byla v gostiah-probovola novoju vodku. -nu i kak? -oi nesprashyvai-trusy kak rukoj snialo Gerai Cha cha

^ Juokiasi

RM Juokiasi

RM Juokiasi Juokiasi Juokiasikosmoz> prieš dvi savaites praėjau

RM, o juokingiausia , kad Manjaks pamates, kad zvengiam, galvos kad ahujienas bajeris ir bandys su google translateriu issiverst is rusu kalbos, o cia bl ne kirilica parasyta Juokiasi

Qrmis Gerai Juokiasi Juokiasi Juokiasi

qrmis Juokiasi

Ziurint ant ko pakliusi TA, vieni regulioja, kiti kategoriskai ne.